Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צחצוח שיניים לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שכדאי לצחצח לכלב את השיניים מדי פעם, אבל אני לא יודע מה צריך לקנות. הכלבה שלי בת שנתיים. איזה סוג של מברשת ומשחה לקנות? כל כמה זמן לעשות את זה? למה לשים לב?

פורסם (נערך)

אנחנו מצחצחים יום כן יום לא. זה חובה לכלב מהסוג שלנו (יורקשייר) כיוון שיש להם נטייה לפיתוח אבנית שבסופו של דבר אם לא מקפידים זה הסרת אבנית בהרדמה מלאה או שהשיניים מתחילות ליפול ואני מבין שזה גם יכול לגרום לתחלואה אצל הכלב.

בישראל היינו קונים משחת שיניים שהיא עם ״אנזימים״ מיוחדת לכלבים - 70 ש״ח בחנות חיות. בנוסף יש מברשות קטנות לכלבים.

בתאילנד יש לנו משחה גם עם אנזימים ואנחנו קונים מברשות שיניים לילדים כי פחות או יותר זה אותה מברשת רק בחלקיק העלות. הכלב כמובן יכול לבלוע את המשחה לאחר הצחצוח כי היא אכילה, האנזימים אמורים לעבוד בפה על השיניים בזמן שלאחר הצחצוח אבל אני מרגיש שזה קצת טריק שיווקי ולא יודע לאשר אם זה באמת כך.

מה שלא יהיה אתה לא מצחצח לכלב שיניים במשחת שיניים של בני אדם. המשחה הזאת רעילה לכלבים.

מצפה לך תהליך לא קל. כלב בוגר יותר קשה להרגיל אותו לזה. אני ובת הזוג שלי משתתפים יחד בצחצוח. אחד מחזיק את הכלב עם הפה פתוח ודואג שהכלב לא יתנגד, השניה מצחצחת.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מצחצחים ללברדור? (שלנו מעורבת,בת שנתיים וחצי.. - מאוחר מדי להתחיל?)

יש רופאי שיניים ומרפאות לכלבים? שינניות? :shock:

20140707_162151.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Orozyme Gel

הכלב שלי בן 9 אוטוטו ואני מטפל בו טיפול יומי .

אני נותן לו פס של סנטימטר ישירות לפה והוא דואג לשאר .

כמו כן טיפול אצל הוטרירנר לפי הצורך , ומשטר מזון ללא אוכל ביתי .

עלות המשחה היא כ70 שקל בחנות החיות הקרובה לביתך .

שפורפרת אחת מספיקה לשלושה חודשים -+.

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

זאת המשחה שאנחנו משתמשים בה

אז אתה אומר שלקנות מברשת שיניים של ילדים יעשה את העבודה?

האם המשחה הזאת בסדר? 56 שח כולל משלוח

http://www.ebay.com/itm/CET-Virbac-Enzymatic-Dog-Cat-Toothpaste-2-5-oz-70-g-Control-Plaque-Tartar-/181151238988?var=&hash=item2a2d748b4c:m:msUMbGaSmfh7yn26KZ8VAfw

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לפות"ש, אין טעם לצחצח "מידי פעם", או שמצחצחים בשגרה או שאין טעם להתעסק, בדיוק כמו אצל בני אדם.

לא בטוח שיהיה פשוט להרגיל כלבה בת שנתיים לצחצוח, סביר להניח שיהיה צורך באילוף והתניה לשבת בשקט. רצוי להתחיל לאט, להכיר לה את ריח המברשת והמשחה, להרגיל אותה להתעסקות עם איזור הפה לכמה שניות, ולאט לאט להאריך.

לגבי מברשות, יש מברשות יעודיות לכבלים שמתלבשות על האצבע ואמורות להיות נוחות יותר.

לכותב שסיפר שהוא דוחף לכלב משחה לפה ונותן לו להתלקק, זה אולי עושה ריח טוב לכמה זמן, אבל זה לא צחצוח שיניים. גם אצל בני אדם, מה שחשוב זו פעולת ההברשה, המשחה היא תוסף נחמד לרענון, למרות כל כוחות הקסם שמייחסים להן בפרסומות.

פורסם
לפות"ש, אין טעם לצחצח "מידי פעם", או שמצחצחים בשגרה או שאין טעם להתעסק, בדיוק כמו אצל בני אדם.

לא בטוח שיהיה פשוט להרגיל כלבה בת שנתיים לצחצוח, סביר להניח שיהיה צורך באילוף והתניה לשבת בשקט. רצוי להתחיל לאט, להכיר לה את ריח המברשת והמשחה, להרגיל אותה להתעסקות עם איזור הפה לכמה שניות, ולאט לאט להאריך.

לגבי מברשות, יש מברשות יעודיות לכבלים שמתלבשות על האצבע ואמורות להיות נוחות יותר.

לכותב שסיפר שהוא דוחף לכלב משחה לפה ונותן לו להתלקק, זה אולי עושה ריח טוב לכמה זמן, אבל זה לא צחצוח שיניים. גם אצל בני אדם, מה שחשוב זו פעולת ההברשה, המשחה היא תוסף נחמד לרענון, למרות כל כוחות הקסם שמייחסים להן בפרסומות.

אפשר דוגמא למברשת כזו?

• תוכן חדש...