Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו, Peugeot 206xs 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השרשור הזה כבר מזמן דילג על הגדרה של "יישור קו" או כל פעולה שפויה אחרת :-)

תמשיך לעדכן כיף לראות השקעה כזאת ברכב.

חחחח ככה זה כשאוהבים

דרך אגב שתדע שזה השראה מהפוסט שלך גם עם ה206 הירקרקה ההיא :roll:

פורסם

האממ מצטער שאני קצת מבאס,

אבל אחרי כמה חודשים שחיפשת מצאת XS מוזנחת, צבע קטסטרופה, כמעט 200 אלף קילומטר ומי ברז ברדיאטור?

כזאת גם אפשר למצוא אחרי יום. לא חבל?

פורסם

אבל אחרי כמה חודשים שחיפשת מצאת XS מוזנחת, צבע קטסטרופה, כמעט 200 אלף קילומטר ומי ברז ברדיאטור?

בסופו של דבר הוא הביא את הרכב לתוצאה טובה+ לדעתי, ואל תשכח שזה רכב ישן לרוב רכבים ישנים נמצאים במצב הזנחה.

לפותח השרשור כל הכבוד! אני אהבתי!! המשך כך, מכאן תהנה ותשמור על הרכב שהשקעת בו לא מעט זמן וכסף!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הכל בהתאם למחיר הקניה. אולי שילם עליה 5K?

פורסם
מנסיון כואב עם צרפתייה+מי ברז, לא הייתי משלם עליה אפילו 1k. לא בשביל השקעה עתידית כמו של פותח השרשור, בכול אופן

תרגיש

תרגיש חופשי להביע דעה חבר יקר , אגלה לך משהו , ראיתי כ7 רכבים (למכירה) ולכל רכב היה את הריגקים שלו.. ברגע שהרכב לא עבר תאונות מבחינת מנוע הכל שקט ורגוע ועוד כבונוס לא היה אצל נער (שזה הכי חשוב בדגם הזה) אין דבר העומד בפני הרצון

לדעתך לא שווה ? סבבה , לדעתי הרכבה אנשים קונים שברולט 2008 וזה חרא אין מה לעשות כל אחד ודעתו

הרדיאטור כרגע במצב פנטסטי מקרר את המנוע והכל עובד ומתוקתק , יותר מזה כשהייתי במוסך שאלתי והגדלתי ראש והצאתי להחליף רדיאטור ואת כל הצנרת שעוברת שם , אתה יודע למקרה ו... המוסכניק אמר שאין צורך

רכבים עם מי ברז ברדיאטור ? כל רכב שני בישראל.. והרכב הראשון מתחלק גם ל50 - 50 יש את האלה ששמים את המים שמוכרים בתחנת דלק ב20 שקל עם צבע למאכל וחושבים שזה בסדר ותאמין לי שיש המון כאלה , ההבדל מפה למי ברז הוא לא שמים וארץ..

בכל מקרה ראיתי 206 גם ב12 אלף שקל שדרשה לפחות כ80% מההשקעה שהרכב הזה דרש , עם אותו הקמ ואחרי 3 חדשים עם נער מתלהב..

אני מבסוט על הבחירה של הרכב , על המחיר ששילמתי ועל כל היישור קו שהרכב עבר ועוד יעבור

נכון שהמחוג מצביע על קצת פחות מ185

אבל ראיתי גם 206 משופרות שהמנוע עבר 270+ ונוסעות באמינות. אז העתיד של זו עם כל האהבה והשמירה ואולי נקרא לזה הזילזול של הבעלים הקודמים עדיין הולך להיות ארוך :wink::wink:

ותודה לכל שאר הפירגונים

• תוכן חדש...