Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרי חשמל למטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בדירת 4 חדרים חדשה מקבלן.

אנחנו צריכים להחליט בימים הקרובים בנוגע למקרר, כיריים ותנור Build-in על מנת לתת מידות לחברת המטבחים.

דרישות מהמקרר:

נפח לפחות 600 ליטר, שיהיה מרווח עד כמה שניתן, חשוב מאוד שיהיה מצב שבת (רצוי עם אישור ממכון צומת/עדה חרדית וכו') לא משנה מקפיא עליו או תחתון, העיקר שיהיה מרווח ושאפשר יהיה להכניס ירקות, פירות ובקבוקים בנוחות (ראינו הרבה מקררים שפשוט אי אפשר להכניס בקבוקי ליטר וחצי ונאמר לנו ש"זה מתאים לשוק האמריקאי שם הבקבוקים בנפח ליטר אחד", שיהיה שקט ואמין עד כמה שאפשר.

תקציב- עד 7000 ש"ח.

ראינו את המקרר הבא:

http://www.kerenby.co.il/Product/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%A9%D7%90%D7%A8%D7%A4-4-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-615-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%A9%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9F-5406

מה שלא אהבנו שהמקפיא מפוצץ במגירות וזה פוגע בנפח האחסון.

ראיתי בזאפ את המקרר הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887585

עדיין לא ניגשתי לחנות לראות אותו אבל הוא ניראה לי טוב, אם מישהו מכיר - אשמח לשמוע.

הכיריים:

קודם כל כיריים גז, לא אינדוקציה. חשוב לנו שיהיה מרווח גדול בין מבער למבער עד כמה שניתן, לא משנה לנו 4 או 5 להבות, שמנו לב בהרבה דגמים שיש חלקי גומי קטנים שנוטים ליפול והבנו שזה לא הכי טוב.

תקציב - עד 2000 ש"ח.

תנור:

בנוגע לתנור אנחנו קצת מתלבטים עדיין אם לקחת תנור עם תא אחד או דו תאי. אם למישהו יש ניסיון עם תנור דו תאי - אשמח לשמוע.

בגדול הדרישות הן אמינות ושיהיה מצב ניקוי עצמי.

תקציב - עד 3000 ש"ח.

אם יש עוד נקודות שפספסתי או עוד טיפים שאתם יכולים לתת לי - אשמח לשמוע.

תודה רבה!.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מקרר ימליצו לך המומחים על הדגם הספציפי אבל מה שאני מציע לך שזה לבדוק את מידות המקררים בשוק ולהכיו מקום שיספיק לקצת יותר מההכי גדול.

לגבי תנור לא מכיר את הרגלי הבישול שלכם אבל כל מי שאני מכיר כולל בשלנים כבדים לא מרגישים צורך בדו תאי.

כיריים רק לא KING.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנחנו קנינו תנור של בוש עם טריקה שקטה שמיוצר בגרמניה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=919446

הומלץ לנו על ידי מכרים, כמובן שמגיע בעוד צבעים

כמו כן הייתי ממליץ על רכישה מיבואן מורשה והוספה של 99 שקל לאחריות מלאה ל 5 שנים.

אני הזמנתי מלסט פרייס

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

פונקציית פירולטי מייקרת משמעותית תנור,מכל מותג. בעיניי,שווה את האקסטרה כסף.

לי יש של שולטס ואנחנו מאוד מרוצים ממנו.

לפניו היה לנו תנור עומד פלוס כיריים של בוש ששירת נאמנה,אבל פאזה אחרת מהשולטס.

פורסם

ראינו את המקרר הבא:

http://www.kerenby.co.il/Product/%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%A9%D7%90%D7%A8%D7%A4-4-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-615-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%A9%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9F-5406

מה שלא אהבנו שהמקפיא מפוצץ במגירות וזה פוגע בנפח האחסון.

ראיתי בזאפ את המקרר הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887585

עדיין לא ניגשתי לחנות לראות אותו אבל הוא ניראה לי טוב, אם מישהו מכיר - אשמח לשמוע.

מגירות הן חובה בחלק התחתון של המקרר - גישה למדפים באזור זה מאוד לא נוחה. גם מגירה גדולה (אמבטיה) לא נוחה - בשביל כל כרוב ניצנים תצטרך לפרוק חצי מקפיא ויותר.

אישית אני מעדיף תצורת SBS. שים לב שגם בתצורה זו תמיד בחלק התחתון של המקרר ושל המקפיא מותקנות מגירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פונקציית פירולטי מייקרת משמעותית תנור,מכל מותג. בעיניי,שווה את האקסטרה כסף.

ראיתי תנורים עם פירוליטי אצל המשפחה ולדעתי זה גם שווה את הכסף ולכן אני לא רוצה לוותר על זה.

ספריאל, תודה על הנקודה שנתת לי בנוגע למגירות במקפיא.

פורסם (נערך)
אנחנו קנינו תנור של בוש עם טריקה שקטה שמיוצר בגרמניה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=919446

הומלץ לנו על ידי מכרים, כמובן שמגיע בעוד צבעים

כמו כן הייתי ממליץ על רכישה מיבואן מורשה והוספה של 99 שקל לאחריות מלאה ל 5 שנים.

אני הזמנתי מלסט פרייס

גם אנחנו הזזמנו את התנור הזה מלאסטפרייס, מאיפה האחריות של ה5 שנים? זה 3 שנים לפי מה שאני יודע.

עריכה: עכשיו ראיתי באתר שהמיבצע הזה החל בידיוק חודש אחרי שקנינו חח, אבל האם גם אתם רכשתם מגן נחשולי שקר ב200 ש"ח כי הטכנאי אמר שבלי זה האחריות המורחבת לא תופסת וחבל על הכסף.

בנוסף בדגם הזה אין את הציפוי המיוחד בקיר האחוריי שמיתנקה עצמאית, אמא שלי גם מאוכזבת שהציפי אמייל שלו ממש לא דוחה שומן שרוף וגם אצל אחותי וגם אצלינו הכתמים החומים השרופים לא יורדים בקלות, בקיצור תנור פשוט שעושה את העבודה, אבל ממש שום דבר מיוחד בו.

נ.ב: האם אתם מקבלים חשבונית עבור ההזמנות מלאסטפרייס. זו הייתה הזמנה ראשונה וקיבלנו רק את תעודת המישלוח ושום חשבונית, גם לא במייל.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

חשבונית הם אמורים לשלוח במייל.

נראה לי שגם אפשר להוריד מהאתר.

לגביי האחריות כמו שאמרת באתר של לאסט פרייס תראה שיש אופציה להרחיב את האחריות משנה אחת ל 5 שנים (אחריות כמומבשנה הראשונה) ב 99 שקל.

ההרחבה והתשלום של ההרחבה מתבצעת דרך המוקד של bsh.

089777222 אם אינני טועה.

לגביי המתקן של הנחשולי ברק לא נאמר לנו כלום. אבל בכל מקרה יש לי אחד כזה מהתנור הקודם. אז זה מחובר בכל מקרה.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sh1506

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם (נערך)

גיק - לאסטפרייס היא חנות, לא יבואן ולא נותן שירות. מניסיוני אחת החנויות היותר הגונות.

הסיפור של מגיני נחשולי המתח (וגם של מרככי המים) הוא טריק ידוע של החברות. יש לי בבית אוסף שלם של הדברים האלה שהטכנאים הצליחו למכור לאשתי במחירים מופרזים.

צביקי - אילו קראת את ההודעה הראשוה היית מבין שנושא הכשרות מרכזי מאד לפות"ש (דורש הכשר של מערכת החשמל של המקרר).

לגבי הניקוי הפירוליטי - אכן תכונה נוחה, אבל יקרה, מוסיפה עד אלפי ש"ח למחיר התנור.

פות"ש - אתה מקדים את הקניה בגלל נושא המידות. שים לב:

1. לתנור סטנדרטי מידות סטנדרטיות, כלומר אם אינך רוכש מכשיר גדול במיוחד - שיהיה גם יוקרתי ויקר - אינך צריך לדאוג לעניין זה. (לא יודע לגבי דו תאי, לא ראיתי כזה ב-40 השנים האחרונות).

2. לכיריים סטנדרטיים מידות סטנדרטיות של הפתח בשיש. עם זאת יש כיריים היושבים ישירות על השיש וכיריים המצריכים הגבהה. לכן, גם אם אינך רוכש כיריים כעת, דאג לשמור סרגלי שיש לצורך הגבהה, למקרה שתזקק להם. לי היה פעם צורך להחליף כיריים מהסוג המוגבה לסוג המונח על השיש, המתקין דאג להסרת הסרגלים וגם להגדלת הפתח באיזה מילימטר או שניים שהיו חסרים. צריך לדאוג גם למקום לחלק התחתון של הכיריים מתחת לשיש, וגם למעבר לצינור הגז, כולל לברז גז נגיש לכן מתחת לכיריים צריכות להיותמגירות.

3. מקרר מצריך מרווח סביבו לזרימת אויר ,ואם אתם משחה בראשי דרכה צריך להביא בחשבון צרכים עתידיים של מקרר יותר גדול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...