Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא לפני רכישה של מאזדה 6 2014, ביצעתי היום בדיקה , הרכב תקין לחלוטין מבחינת כל המכלולים, למעט המרכב, בסעיף המרכב ישנם ליקויים שמוגדרים בעלי משמעות גבוהה ובו מפורטים "תיקון פס דלת שמאל ומילוי חומר+תיקון עמוד שמאל ומילוי חומר, הוסבר לי ששלדת הרכב נקייה לחלוטין, אבל הרכב עבר תאונה ותוקנו העמודים, מה המשמעות של זה? בעל הרכב מציע 5 אלף מתחת למחירון, כדאי? אשמח לשמוע תשובות

פורסם

משמעות גבוה זה שלדה.

להתרחק.

בכול אופן גם לא כדאי לרכוש כי מהבחינה שתרצה למכור בעתיד אנשים שיבדקו את הרכב יראו משמעות גבוה ויתרחקו מהר מאוד

הייתי ממליץ לא לקנות אלא בהנחה נכבדת מאוד!

פורסם

משמעות גבוהה - לא חייב להיות שלדה אבל כמשמעה כן היא -פגיעה משמעותית מאד ברכב שמשפיעה בראש ובראשונה על חוזקו המבני ובטיחותו, וכן פוגעת קשות בערכו המסחרי (הרבה יותר מחמשת אלפים שקל)

פגיעה בעמוד הינה פגיעה הפוגעת בחוזק המבני של המרכב. פגיעה נוספת באותו מקום יכולה להיות הרת אסון מבחינת הנוסעים ברכב.

ההורדה היא מצחיקה יחסית לחומרת הפגיעה.

תברח - ויפה שעה אחת קודם...:-P

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישית אם הייתי נעול על הרכב הייתי לוקח לפחח טוב שיאמר את דעתו מהבדיקה במכונים קשה לדעת.

גם אם זו פגיעה בשילדה, שיוריד אחוזים לפי מחירון וזורמים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מיליון אחוז לא מדובר בשילדה, בטופס הבדיקה של קומפיוטסט סעיף השילדה הוא 100 אחוז ירוק וגם הוסבר לי על ידי בעל המכון שלא מדובר בשילדה, הרכב במצב מצויין ונראה נפלא, מהי ההורדה הריאלית שאפשר לדרוש במצב כזה

פורסם
משמעות גבוהה - לא חייב להיות שלדה אבל כמשמעה כן היא -פגיעה משמעותית מאד ברכב שמשפיעה בראש ובראשונה על חוזקו המבני ובטיחותו, וכן פוגעת קשות בערכו המסחרי (הרבה יותר מחמשת אלפים שקל)

פגיעה בעמוד הינה פגיעה הפוגעת בחוזק המבני של המרכב. פגיעה נוספת באותו מקום יכולה להיות הרת אסון מבחינת הנוסעים ברכב.

ההורדה היא מצחיקה יחסית לחומרת הפגיעה.

תברח - ויפה שעה אחת קודם...:-P

+1.

לא הייתי מסיע איש מבני משפחתי על רכב שעבר תיקון בעמודים (אלא אם יתברר שמדובר בצביעה קוסמטית ללא פחחות אבל הסיכוי לזה קטן).

איך יכול להיות,שהשילדה 100% אם היה תיקון בעמודים ? המוכר הוא סוחר ? מי בחר את מכון הבדיקה ?

(אם תוכל להעלות צילום של הבדיקה,אולי נצליח להבין יותר את טענת המכון בע"פ לעומת הכתב כי הן רחוקות אחת מהשניה שמיים וארץ).

על פניו,נשמע שריחות הצחנה, הריקבון והסירחון הגיעו ממכון הבדיקה ישירות לדפי הפורום ואצלך משום מה לא נדלקה בראש המנורה האדומה .אם לא הבנת-העסק מריח רע וכדאי להתרחק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצורף טופס הבדיקה בסעיפי המרכב,

הבדיקה בוצעה על ידי במIMG_3140.jpgIMG_3143.jpgכון קומפיוטסט באר שבע, מכון אמין ומצויין, המוכר ממש לא סוחר

המוכר לא סוחר, אני יזמתי את הבדיקה במכון קומפיוטסט

פורסם

שחרר את הרכב הזה.

מעבר להיבט הבטיחותי (שהוא הכי חשוב) - רכב שרשום לו משמעות גבוהה בבדיקה - קשה מאוד למכור וגם זה במחיר שהוא משמעותית נמוך ממה שהאיש מבקש. שיימצא פראייר אחר

פורסם

שאלה:

אם רכב עבר תאונה והוא תוקן אחרי שעירבו ביטוח, למה הוא לא מוחזר למצב שהוא תוקן לגמרי ואין בו ליקויים, כמו מילוי חומרים וכו', הרי בסוף יוצא שעדיין יורד הערך לרכב בצורה דרמטית בגלל הסעיפים של משמעות גבוהה, שאחרי תיקון לדעתי לא אמורים להיות

פורסם
אין אפשרות להחזיר רכב למצב חדש.

את ירידת הערך אתה (אמור) לקבל מחברת הביטוח, מלבד ההחזר על התיקון עצמו

הבנתי אז במצב הנוכחי, הבעלים גם ביקש למכור במחיר טוב וגם לשמור לעצמו את ירידת הערך שקיבל

פורסם

כולם כאן אמרו לך את דעתם באופן מאוד מאוד ברור.

מתעקש? זה פורום ייעוץ, לא נתבע אותך על זה.

את העונש אתה עלול לקבל כבר לבד...

• תוכן חדש...