Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט סטיקרים של 'גו-פרו' בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ראיתי בסיקור באינטרנט ש'גו-פרו' מציעים סט סטיקרים לגמרי בחינם.

מילאתי את הטופס (די בסקפטיות למען האמת), ולאחר כחודשיים הגיעה מהם מעטפה בדואר.

זו הכתובת של הטופס:

https://gopro.orderingstore.com

בהתחלה חשבתי שזאת תרמית כי הדומיין איננו של 'גו-פרו', אך מצאתי שבאתר של 'גו-פרו' יש הסבר וקישור

בדיוק לאותו טופס (מכאן: https://gopro.com/support/articles/gopro-sticker-requests).

הסטיקרים די איכותיים.

זאת לא "מתנה" גדולה, אבל בכל זאת נחמד ואכן עובד (הם באמת שולחים), לכן החלטתי לשתף את הפורום

למקרה שמישהו מעוניין.

תהנו :-)

פורסם

כל אחד משתמש (או לא משתמש) בסטיקרים שונים לצרכים שונים.

בד"כ אנשים מדביקים על הלפטופ, על הרכב וכו'.

אני הדבקתי סטיקר אחד בגודל בינוני על האוטו וסטיקר קטן על היומן (כן, יש לי כזה חוץ מהיומן בנייד) במקום

הכיתוב שהיה שם של איזו חברה.

אם אתה לא רואה שימוש כלשהו לזה, אל תזמין, אפילו למרות שזה בחינם.

אני חשבתי שזה יכול להיות נחמד ולכן הזמנתי. ראיתי שזה אכן מגיע ולא מדובר באיזה סוג של הונאה וגם שהאיכות טובה,

לכן החלטתי לשתף את חברי הפורום, למקרה שמישהו מעוניין.

פורסם

נשמע שלקחת את הודעתי כתוקפנית.

רציתי לדעת מה השימוש שלך כדי להבין למה צריך סטיקרים, ואולי אזמין גם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זאת ממש לא הייתה הכוונה :-)

לא הייתי מייחס חשיבות רבה מדי להזמנה, בסה"כ מעטפה עם כמה סטיקרים בחינם - לכן גם ציינתי שמי שחושב שיהיה לו נחמד לקבל, יכול למלא את הטופס.

• תוכן חדש...