Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן רוף פאסט 2013 לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאן רוף אצלי בדיוק כמה חודשים אחרי סיום האחריות אינו מגיב ונשאר חצי פתוח, במוסך מורשה (מטפל שם שנים - מבחינתי אמינים מאוד) אומרים שצריך להחליף את כל היחידה ועלות מפירוק 3000 ש"ח.

האם יש מקום שאתם מכירים שאפשר לרכוש בעלות מוזלת יותר? יש פה משהו שאפשר לעשות מול היבואן אולי שישתתף ?

פורסם

צ'מפיון + אמינים מאוד - אני בספק אבל זאת דעתי מניסיוני הרע איתם בלא מעט מקרים, קפוץ למוסך רון בת"א ויתכן שתגלה שלא צריך להחליף את כל היוניט או לפחות הצעת מחיר נורמלית.. 3000 ש"ח נשמע כמו שחיטה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

תנסה להוציא על חשבונם. נשמע מצחיק אבל זה אפשרי. מכיוון שהאחריות פגה לפני מספר חודשים עדין ניתן לתקן על ידי שרות לקוחות אם במוסך באמת רוצים לעזור אם יוכלו להוציא לך על חשבון החברה.

מנסיון .הלך לי מנוע חצי שנה אחרי אחריות בלנד קרוזר תאמין לי שעלותו קרוב ל50 אלף

החברה שהרכב מטופל בה לחצו והצליחו להוציא חדש דנדש .מה שאומר שאם יש רצון

הם יצליחו .בהצלחה

היה גולף..

וככה ישאר!

• תוכן חדש...