Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום: ברשותרי מאזדה לאנטיס 2.0 2004

מאתמול המנוע מגמגם לעיתים. ביחוד לקראת עצירה ובתחילת נסיעה. אני מרגיש גם ירידה בביצועים (אולי פסיכולוגי) אני יודע, וגם חוויתי החלפת קווילים 2 . אני חושד שזה שוב קויל תקול

נ.ב שאני על ניטורל ונותן פול גז. המנוע נשמע בסדר. בלי דפיקות חלילה

מה דעתכם?

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

הוחלף קוויל 1 ליפניי מספר חודשים. את השני זה היה ליפניי המון זמן במוסך שאני לא רוצה לחזור אליו מסיבות אחרות

בזה בצידי הדרך

פורסם

יכול להיות גם פלאגים, או משהו במערכת אספקת דלק.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז ככה: פתחתי מכסה מנוע. ראיתי שיש בריחת ניצוץ מהקויל. רק מה שבחנות חלפים גנבו אותי ניראה לי. 350 שח

לא נייראה לי שהייתה לי ברירה גם יום שישי 2 בצהריים

בזה בצידי הדרך

פורסם

יש לי אותה בעיה במאזדה לאנטיס 99 שלי. פתחתי על זה שירשור. פלאגים הוצאתי לבדיקה ונראה שהשחיקה שלהם נורמלית. תגיד 350 ש"ח לקויל אחד או לשניהם?

• תוכן חדש...