Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמידות רפידות בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, שחיקה מוקדמת של האחוריים לא אשליה - זו תופעה מוכרת בלא מעט רכבים בני זמננו. היא עולה בפורום הטכני לעתים מזומנות.

מעניין, האמת שלא חשבתי על כך.

למדתי משהו חדש, תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק שהרפידות האחוריות לא קטנות יותר עידן ידידי, אלא גם שהצלחות באותו קוטר .

ואני אחד שמחליף את הבלמים לבד, ולראייה... 180,000 והבלמים הקדמיים עדיין מקוריים .

אשליה זה לא.

פורסם

ואני אחד שמחליף את הבלמים לבד, ולראייה... 180,000 והבלמים הקדמיים עדיין מקוריים .

אשליה זה לא.

נשמע לי הזוי ברמות... לא נתקלתי ברכב אחד בחיים שלי שהרפידות והצלחות קדימה ואחורה הן אותו קוטר וגודל!

ותאמין לי, עבדתי על המוווווון מכוניות בחיים שלי, מסחריות, ג'יפים, ספורט, יוקרה וגם על במוו..

אני רוצה לראות את זה בעיניים שלי.

אני נותן דגש על דבר אחר, נכון שחלוקת הבלימה השתנתה וגם משתנה תוך כדי נסיעה, אבל עדיין, רכבים שנגמרות להם הרפידות תוך 10 15k זה לא נורמלי...

ואם תתעקשו אני אתן דוגמאות ספציפיות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אם ביצעת שינויים בסטאפ הבלימה זה משהו אחר, בכל אופן ברוב הרכבים הסרן הקדמי בהחלט מצוייד בצלחות ורפידות גדולות יותר מאשר אלה שבסרן האחורי.

זה עוד לפני שמדברים על מערכות בלימה 8 בוכנות שבהן יש 4 רפידות בכל קאליפר בעוד בסרן האחורי יש "רק" 2 רפידות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רון,

העובי של צלחת שונה קוטר 300מ"מ קדימה + אחורה .

העובי של הרפידות זהה, ולראייה עדיין 113,000 מאחורה 180,000 מקדימה ועדיין יש עוד איזה 15-20 .

מאחורה מתרכזת רוב הבלימה ברכב הזה, וזה מורגש.

לא בוצע שום שינוי בסט אפ.

או לפחות 50/50.

• תוכן חדש...