Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדונים\ פאבים בלונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עוד שבועיים אני שם, בינתיים מכין רשימה של אופציות

מחפש המלצות לפאבים מעניינים ומועדונים (לא מועדוני ריקודים או פיקאפים נטו, חצי חצי כאלה שאפשר גם לשבת בהם בבר עם בירה)

הבנתי שיש הרבה מועדונים שצריך להגיע אליהם בחליפה- אין לי חליפה, ואם הייתה לא הייתי סוחב אותה

רצוי מקומות עם הופעות חיות (רוק)

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בלופ. הקפצה.

אגב, המרת מט"ח עדיף לקנות בארץ או שם? יש לי יורו והבנתי שעדיף לי להמיר שם יורו לפאונד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם אתה אוהב אוואנגרד (ואני מהמר שלא, מצד שני לא הגבלת ויש גם רוק אוואנגרד :-P)

אז בדלסטון יש מקום שנקרא CAFE OTO

https://www.cafeoto.co.uk/

תמיד כשאני בלונדון אני קופץ לשם להופעה (שבדרך כלל מעניינת רק אותי :-P)

ואם אתה לא אוהב אוואנגרד- עדיין שווה לבדוק שם את האיזור, דאלסטון זה הפלורנטין החדש של לונדון (שכונה שפעם הייתה קשה ועכשיו כל המאגניבים מסתובבים בה)

עריכה: אני רואה שב7 לאוקטובר יש הופעה משותפת של GUAPO ושל UPSILON ACRUX, את שניהן יצא לי לראות (אחת מהן לפני יומיים 8)) והן מצויינות בהופעה, אם אתה מרגיש הרפתקני לך לראות אותם-

גואפו:

אופסילון אקרוקס:

רק מילת אזהרה - הלהקות האלה מופיעות בווליום פסיכי, תביא אטמים מהבית :-P

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

תודה, אבל אממ... https://www.cafeoto.co.uk/events/egyptian-females-experimental-music-session/

על האזור קראתי קצת, אני אולי אגיע לשם אם יהייה לי זמן, מסתבר שיש די הרבה מה לעשות בלונדון... אגב, מצאתי הופעה של all them witches ב-4/10

הצעות נוספות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ לפני שאתה פוסל- בדקת את העדכון ששמתי בעריכה?

(ואז תפסול :-D )

פורסם

הייתי ב2004, יצא לי להיות שם במועדון-שניים חמודים (סגנון בריט-פופ.. אז זה עוד היה קיים במועדונים).

זכור לי מקום בשם ה-Barfly. יש שם אחלה הופעות וגם מוזיקה מעולה. צ'ק איט אאוט, ותהנה!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
^ לפני שאתה פוסל- בדקת את העדכון ששמתי בעריכה?

(ואז תפסול :-D )

יפסל מחר ;)

תודה לכולם, תמשיכו להציע :)

פורסם
אם אתה אוהב אוואנגרד (ואני מהמר שלא, מצד שני לא הגבלת ויש גם רוק אוואנגרד :-P)

אז בדלסטון יש מקום שנקרא CAFE OTO

https://www.cafeoto.co.uk/

תמיד כשאני בלונדון אני קופץ לשם להופעה (שבדרך כלל מעניינת רק אותי :-P)

ואם אתה לא אוהב אוואנגרד- עדיין שווה לבדוק שם את האיזור, דאלסטון זה הפלורנטין החדש של לונדון (שכונה שפעם הייתה קשה ועכשיו כל המאגניבים מסתובבים בה)

עריכה: אני רואה שב7 לאוקטובר יש הופעה משותפת של GUAPO ושל UPSILON ACRUX, את שניהן יצא לי לראות (אחת מהן לפני יומיים 8)) והן מצויינות בהופעה, אם אתה מרגיש הרפתקני לך לראות אותם-

גואפו:

אופסילון אקרוקס:

רק מילת אזהרה - הלהקות האלה מופיעות בווליום פסיכי, תביא אטמים מהבית :-P

וואו... גואפו נשמעים לי יותר כמו טכנו ולא רוק

בכול אופן, ה-7 זה יום שישי, אני מתכנן פאב קרול בערב הזה

תהנה!

• תוכן חדש...