Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2001 - קוד תקלה p0141

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נדלקה לי נורת הcheck engine. חיברתי את הרכב למחשב, קוד תקלה שהופיע p0141. הבנתי שזה קשור לחישיני חמצן וזה לא משהו שדחוף לסדר/להחליף

.

מה העלויות של חיישן כזה?

איפה הוא ממוקם אצלי ברכב ואם אפשר להחליף/לסדר אותו לבד?

וסתם כדרך אגב, הבנתי שיש סורקי תקלות בלוטוס במחירים מצחיקים. אם אפשר המלצה על דגם שיתאים לרכב שלי ( Ebay )

תודה מראש.

Sent from my ass using Tapatalk

פורסם

קוד התקלה אצלך מתאר תקלה בגוף החימום של חיישן החמצן האחורי .

תפקיד החישן חמצן האחורי הוא לבדוק את יעילות הממיר,תפקיד גוף החימום בחיישן הוא לחמם את החיישן כמה שיותר מהר ל300 מעלות מכיוון שהחיישן מתחיל לדווח ליחידת הבקרה (לפעול) רק מטמפרטורה זו .

עד אז הרכב יעבוד בתערובת עשירה יותר לכן מומלץ להחליף את החיישן.

במידה ותרצה יש לי חדש עבורך.

פורסם

מה העלות של החיישן? האם יש חשיבות למקורי או שאפשר להשתמש בתחליפי?

האם סיפור להחליף? ( ראיתי סרטונים ביוטיוב, על פניו נראה פשוט)

Sent from my vigaina using Tapatalk

פורסם

יש לי 2 בוקים ( כבר הגבהתי את הרכב כשעשיתי טיפולים)

ונראה לי שעדיף לעשות את הדיון פה, אולי זה יעזור לעוד אנשים

Sent from my penis tip using Tapatalk

פורסם

תעקוב אחרי צנרת הפליטה שיוצאת מהמנוע שים לב שבאמצע הרכב מלמטה יש את הממיר הקטליטי מיד אחרי מחובר בצנרת חיישן פרק אותו ושים חדש

תצטרך בוקסה ארוכה לפתיחת החיישן

פורסם

תודה שלומי.

בשביל לא לפתוח עוד נושא.. ידוע למישהו לגבי קורולה 2001 עם החיבור שלה למחשב הוא בתקן obd2? אני מעוניין לקנות מתאם בלוטוס...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...