Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

אשמח להמלצה ממכם על מקום שמשחיר חלונות עם תקן שלא יעשו בעיות בטסט,מעדיף מקום שלא גובה מחיר יקר מדי.

תודה מראש!

פורסם

לא ציינת באיזה איזור אתה נמצא..?

אין דבר כזה השחרה עם תקן. ההשחרה החוקית היא חלונות אחוריים בלבד. על שמשה אחורית מושחרת לא אומרים כלום.

חלונות קדמיים לא עוברים טסט עם השחרה (ויש קומבינות עם זה כדי לעבור טסט).

טווח המחירים הוא לא גדול,ולא שווה לעשות משהו זול בהפרש של 50 ש"ח לחלון שאחרי שנה ידהה לו הצבע או יתקלף.

פורסם

לא ציינת באיזה איזור אתה נמצא..?

אין דבר כזה השחרה עם תקן. ההשחרה החוקית היא חלונות אחוריים בלבד. על שמשה אחורית מושחרת לא אומרים כלום.

חלונות קדמיים לא עוברים טסט עם השחרה (ויש קומבינות עם זה כדי לעבור טסט).

טווח המחירים הוא לא גדול,ולא שווה לעשות משהו זול בהפרש של 50 ש"ח לחלון שאחרי שנה ידהה לו הצבע או יתקלף.

ידידי אני מתנצל שלא ציינתי איזור,אני מבני ברק,בכל מקרה אני מעדיף כן לעשות השחרה איכותית כמו שאמרת שלא תדהה אחרי שנה או שנתיים,ואני כיוונתי יותר לגבי החלונות האחוריים,במידה והשחרת כל החלונות באוטו לא תהיה הוצאה משמעותית בהתאם לתקציבי אולי אשקול את זה,מה שמפחיד אותי זה הקטע עם הטסטים שלא יעשו לי בעיות.

תודה!!

פורסם

אני אתן ביקורת ראשונית על המקום בו עשיתי השחרת חלונות באתמול:

אחרי שקראתי המלצות בפורום,הגעתי ל 3ART בראשל"צ לבצע השחרה לחלונות אחוריים ברכב.

היחס במקום מעולה,בעלי המקום אנשים נחמדים מאוד ומראים מקצועיות וידע נרחב בכל תחומי הרכב (אז לא השתעממתי בשעה וחצי שזה לקח).

את עבודת ציפוי החלונות עושה עובד שלטענתם מקצועי ועם ניסיון רב בתחום.

עשיתי ציפוי ברמת הכהות הגבוהה ביותר של חברת חניתה.

קצת מוקדם לתת ביקורת לציפוי מכיוון והוסבר לי שלוקח יומיים עד שכל הנוזלים מתאדים מהרווח בין הציפוי לחלון ואז זה אמור להראות טוב.

פאדיחה לא קטנה שגיליתי תוך כדי העבודה שלהם היא שהבחור חתך את צורת הפילם עם סכין יפני על החלון המשולש מהצד החיצוני בלי לשים שום דבר שיחצוץ בין הסכין לחלון. התוצאות היא שריטות עמוקות על החלון המשולש שאומנם לא כ"כ נוראיות אבל מציק ולא מעיד על מקצועיות של הבחור שעשה את העבודה. כמובן שהערתי לו על זה וכשהוא עשה את החלון בצד שני הוא נזהר יותר.

בעוד כמה ימים אוכל לתת ביקורת על התוצאות.

פורסם

מה שלא תעשה ולהיכן שלא תפנה.

אל תכנס למרכז הציפויים בירושלים (חלק מרשת "מרכז הציפויים").

עיין בפורום בלינק הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605963-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A8%D7%91&highlight=%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D

תמצא שם שרשור ארוך מאוד בנושא.

ותמצא שם גם הוראות מפורטות כיצד לבדוק את המתקין.

שים לב שיכולים לרמות אותך. בפילם, במקור התוצרת, באיכות, ובזמן ההתקנה.

תקרא תלמד ותפנים :-)

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם

אני עשיתי ב 2 רכבים השחרה במקום שנקרא סאנטק

בגולף זה החזיק לי 5 שנים ואז מכרתי את הרכב,

במזדה 4 שנים והרכב עמד בשמש כל הזמן החזיק עד שמכרתי את הרכב , בקיצור מומלץ בחום .

פורסם

אני גם עשיתי אצל 3-ART , דווקא אצלי הבחור היה מאוד עדין.

אני עשיתי חלונות אחוריים , קידמיים + שמשה קידמית להגנה נגד קרינה וכו...

אני יצאתי מאוד מרוצה גם מהיחס וגם מהמחיר.

ממליץ בחום.

2017 Type R

פורסם
אני גם עשיתי אצל 3-ART , דווקא אצלי הבחור היה מאוד עדין.

אני עשיתי חלונות אחוריים , קידמיים + שמשה קידמית להגנה נגד קרינה וכו...

אני יצאתי מאוד מרוצה גם מהיחס וגם מהמחיר.

ממליץ בחום.

מצטרף להמלצה, עשיתי לפני כחודש בכל הרכב ציפוי לחלונות ב-3 ארט, הופתעתי מאוד על היחס שקיבלתי, ההסברים המפורטים והסבלנות של הצוות למרות שהיו הרבה רכבים והרבה עבודה.

מבחינת העבודה, הבחור היה מאוד מדוייק בלי להשאיר שום שריטה.

• תוכן חדש...