Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות לאלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכוש מחו"ל אם יש לך זמן..

אין לי מושג לגבי מס' שלדה כדאי להתאים לך אלטרנטו' ספציפי לרכב שלך,

אך לדוגמא אלטרנטור ל C4 1.6 110HP 2008

http://www.ebay.com/itm/CITROEN-120-AMP-VALEO-ALTERNATOR-EXCHANGE-BRAND-NEW-5705-HA-FITS-LOTS-OF-MODELS-/152224860836?hash=item23714f0aa4:g:9V0AAOSwgApW~kXu

ואו! איזה הפרש במחיר!! חבל שאני לא יכול לחכות כי זה מסוכן לרכיבים ברכב שיכולים להרס בגלל הפיקים שיש אצלי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלימתי באמת על סטרטר חדש של וואלאו כ 1000 ש"ח לפני מע"מ, אם אתה אומר שאלטרנטורים יותר יקרים...שיהיה.[/quote

למה חדש ולא משופץ?

פורסם

שלום,

רק אוסיף מידע על עלויות:

ממש לא מזמן נאלצתי להחליף אלטרנטור בסיטרואן שלי (מודל 2009), הרכב עדיין באחריות של לובינסקי טרייד.

על החשבונית כתוב שעלות האלטרנטור היא 985 ש"ח למשופץ לפני מעמ והנחה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

המשופצים של א. תורג'מן ידועים באיכותם המפוקפקת.

פורסם

אין מקום שמשפץ טל כל האלטרנטור כמו שצריך, ולא רק את החלק התקול ?! זה אבסורד שנותנים חצי שנה אחריות ועל מצבר בסיסי יש שנתיים אחריות

פורסם

כתבת קודם לכן שאלטרנטור חדש של VALEO עולה 900 שקלים, משופץ עולה בין 500-900 שקלים (על סמך הודעות של חברי הפורום) אז אינני רואה שום סיבה לא לרכוש אלטרנטור חדש גם אם מחירו 1500 שקלים ויחזיק עוד 100K-200K.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין מקום שמשפץ טל כל האלטרנטור כמו שצריך, ולא רק את החלק התקול ?! זה אבסורד שנותנים חצי שנה אחריות ועל מצבר בסיסי יש שנתיים אחריות

אמרתי לך כבר פעמיים, אצל ד.ש. משפצים את כל האלטרנטור כמו שצריך והוא שווה ערך לחדש. אין מה להשוות ל"משופצים" שדוחפים בכל מוסך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

דיברתי עם דש , הם לא משפצים את כל החלקים אם הם לא פגומים, והם רוצים 970 שקל לפני מעמ, זה מחיר של חדש מקורי

פורסם
אף אחד לא מחליף את כול החלקים של האלטרנטור וגם אין סיבה מוצדקת להחליפם.

אז איך אני יכול לדעת שאם שיפצו את הוסת, לא ילך לי מחר הפחמים ?

פורסם
מאחר והאלטרנטור ב c4 שלי החליט ללהשתגע ולתת פיקים לא סבירים, החלטתי לעשות סקר שוק אצל משפצים ומוכרי אלטרנטור.....כל המחירים אינם כוללים מעמ
למה הכוונה פיקים ? קפיצות רגעיות במד טורים ?

• תוכן חדש...