Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אז ככה:

חבר שלי הרכיב רמקולים אחוריים כמו שלי (פיוניר 6980) ברכבו, ובטעות שהבריג את הרמקול למגש, המברגה החליקה ועשתה חור קטן בממברנה (תקנו אותי אם זה לא השם).

מה עושים במצב כזה??

תודה מראש :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

גם לי זה קרה פעם שהרכבתי רמקול אני פשוט סתמתי אותו עם דבק שתיי שניות זה תלוי איזה גודל של חור ניהיה לך שם אם יש לך שם משהו בומבה

הכי עדיף לזרוק לים...

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אם מדובר בחור, (עיגול) זה קצת בעיתי, אבל עם קצת דבק למשל לא צריכה להיות בעיה מהותית.

אבל אם מדובר בקרע, (ישר) אני מאמין שכל דבר שתשים יספק את התנגדות האויר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ערכתי את ההודעה לפני שראיתי את ההודעה שלך מיקמיק, הוספתי שזה יותר קרע מאשר חור.

סוג של איזולירבנד טוב יעשה את העבודה, בתנאי שההדבקה תהיה מסודרת ונקייה?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

היתי מוותר על איזולירבנד, גם אם הוא יעשה את העבודה זה עדיין נראה לי קצת תמוהה .. (יש אפשרות שאני טועה).

בכל אופן, דבק חם בצורה עדינה, סיליקון, דבק מגע, דבק שלוש שניות, וכל דבר אחר שהציעו לך .. לפי דעתי יעשה את העבודה ...

אם אתה באמת לחוץ בנושא תמיד תוכל לפנות לחנות תיקון רמקולים, קשה לי להאמין שהעלויות יהיו גדולות מן המצופה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם לי זה קרה, קרע באורך של כ4-6 ס"מ, עצה שלי שים דבק מגע....פשוט וטוב, בגלל שהוא גמיש יחסית לדבק 3 שניות, הוא יהיה טוב יותר, אני שמתי וזה מעולה, ואני בכלל לא מרגיש הבדל..(אף אחד לא ירגיש הבדל בין שתי הרמקולים...מוכן להתערב על כך)

בקיצור שים דבק מגע ותהנה..(עצה שלי)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

השאלה לאיזו מטרה, ולאיזה כמות, ומה אופי העבודה ...

אי אפשר להשוות תיבה גדולה של סאב, שאיננו מאווררת, שאתה דוחף לשמה סאב אחרי ששפכת 2 גלילים של סיליקון ..

לעומת קרע בממברנה שהמטרה שלך היא אכן לסגור אותו .. ואכן מדובר בכמות מינימלית ובשטח פתוח ..

בכל אופן, הדבק חם אכן אופציה, האם היא טובה או לא ... הזמן יעיד.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...