Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במערכת הפעלה win 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול משהו קרה למערכת ההפעלה , היא הכניסה אותי לתיקון אוטומטי בלופים .

ניסיתי לשחזר ללא מחיקת קבצים ולא הצלחתי .

מצאתי הסבר לפיו הסיבה לתקלה נמצאת בקובץ בוט שתפקידו להעלות את מערכת ההפעלה .

הרצתי את הפקודה bcdboot , קובץ בוט חדש נוצר אך כעט ישנה שגיאה של חתימה גרפית (0xc000042) . בדקתי תאריך ושעה ,הם מעודכנים .

מה עוד אפשר לנסות לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה ?

יש לי הרבה קבצים ותיקיית מעודפים מלאה , חבל לי לאבד את כל המידע .

תודה

פורסם

הצעה חלקית - להתקין את מערכת ההפעלה, אך מבלי למחוק (FORMAT) תוכן קודם.

עכשיו תוכל להעביר קבצים חשובים ( כולל מועדפים) לכונן אחר.

לאחר מכן, ביצוע FORMAT והתקנת מערכת הפעלה בצורה נקיה.

פורסם

זה לפטופ או דסקטופ?

במידה הצורך לנסות להתקין בלי למחוק או אפילו להוסיף כונן אחר ולהתקין עליו בלי לגעת בקודם עד שמוציאים את המידע הדרוש.

את התקלה עצמה אני לא מכיר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אלו מסוג המקרים שאני פשוט לא תופס כיצד יתכן שאפילו אחד מתוך 5,000 המהנדסים שעובדים על מערכת ההפעלה Windows לא תפסו את הבאג הסופר קריטי הזה. לא פעם ראשונה שאני שומע שWIN10 פשוט מפסיקה לעלות.

קודם כל, לכל מי ששוקל לשדרג לWIN10, אני מציע להתקין מחדש לחלוטין ולא לשדרג מ8. בנוסף אני מוריד מיד אחרי ההתקנה את כל העדכונים האחרונים, עושה ריסטרטים עד שהכל מקונפג היטב ואז אני פשוט מבטל לחלוטין את העדכונים העתידיים, כי לצערי הם דופקים את הכל. הQA של מייקרוסופט ברמה זוועתית ומביכה בשנים האחרונות והקונספט של וינדוס רזה בלי כלום שמקבל מאות עדכונים פשוט לא עובד מספיק טוב ולא מתקרב לרמה של וינדוס שיוצא במלואו בRTM או בגג 2-3 חלקים כמו SP.

בעניין התקלה שלך, האם מדובר במחשב חדש\ישן (אני שואל בגלל שאולי סוללת הCMOS שלך נגמרה ולכן הוינדוס מתקשה עם התאריך).

האם ניסית ללחוץ על כפתור השנמוך של העדכון האחרון? לפעמים זה עוזר.

אם שום דבר לא עובד, נסה את זה:

bootrec /fixMBR

bootrec /Fixboot

bootrec /rebuildBCD

אם זה לא עובד, פשוט תתקין את הוינדוס כרגיל מחדש (אל תפרמט את הכונן) והוא יעתיק את כל התוכן הקודם לתיקיית C:/Windows.Old אוטומטית. מציע לך להתקין את הוינדוס, לעדכן עד הסוף, לבדוק שהכל תקין ואז לכבות לחלוטין את העדכונים העתידיים, כנ"ל בOffice. יש תוכנה קטנה וחמודה שעושה את זה בקלות, חפש בגוגל.

פורסם

שחכתי שאפשר להתקין על כונן אחר ולהשאיר את הקיים בכדי להוריד ממנו מידע , תודה על התזכורת .

לגבי העדכונים-זה בדיוק מה שאני עושה , מתקין->מעדכן->מבטל עדכונים עתידיים.

אופיס אין לי בווינדוס. התקנתי בנוסף לינוקס מינט שם יש וורד, אקסל וכל מה שצריך .

לגבי המחשב-הוא די ישן ,ייתכן והסוללה עומדת להגמר .

אנסה גם את הפקודות הנ"ל אולי יעזור, אם לא ,אתחיל בהתקנת מערכת ההפעלה מחדש.

תודה על העזרה

פורסם

משום מה אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה נוספת (סוג של דואל בוט ) .

הגישה היחידה שיש לי לדיסק ולמחיצות היא דרך CMD .

בדקתי את המחיצות דרך DISKPART , קבלתי רשימה של מספר מחיצות ובאף אחת מהן אין מקום פנוי .

ישנה פקודה שמוחקת מחיצות (CLEAN ) , אני חושש שאם אמחק מחיצות, בעצם אמחק את המידע שיש לי בדיסק .

עוד משהו מוזר שמצאתי -

הדיסק הבעייתי מותקן על דסקטופ.

יש לי בנוסף מיני פיסי (ג'יגהבייט) שבו מותקן דיסק דומה .

כשאני מעביר את הדיסק מה מיני PC לדסקטופ , פתאום הדיסק לא מזוהה ,אני מקבל הודעת BOOT FAILURE

פורסם

תעשה REPAIR מהדיסק של מערכת ההפעלה או מDOK בBOOT. נתקלתי בזה לא פעם וזה מה שמתקן. (REPAIR - זה האופציה שנקראת REPAIR YOUR COMPUTER).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש מצב שזה נגרם בגלל עדכון anniversary update גם לי "נדפק" המחשב פרסתי אימג' שהיה.

התקנתי את העדכון ידנית לאחר הסרה מלאה .

• תוכן חדש...