Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.2 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב ונתקלתי ברנו קליאו שנת 2014 במצב ממש טוב שקרצה לי אבל אני פחות מבין בצרפתיות ורנו בפרט.

מדובר בתת דגם Collection מנוע 1.2 טורבו 120 כ''ס.

רציתי לשמוע יותר על הרכב כמה יקר להחזיק אותו, אמינות, צריכת דלק, עלות ביטוח, עלות טיפולים, דעה כללית לגבי הרכב וכו' וכו'.

הבנתי שהתלונה העיקרית עליו היא המתלים הנוקשים אז מי שמכיר ויצא לו לחוות את זה עד כמה זה נורא.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

לי המתלים מרגישים נוקשים בעיר,מצד שני התנהגות טובה מחוץ לעיר,המושבים נוחים אבל פחות מספקים תמיכה.

הרכב זריז מאוד,מבחינת ביטוח לא משהו חריג.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה יקר להחזיק אותו, אמינות, צריכת דלק, עלות ביטוח, עלות טיפולים, דעה כללית לגבי הרכב וכו' וכו'.

בתור מחזיק רכב מסוג זה אשתדל לענות לך על הרוב השאלות בצורה הכי מספקת שאפשר.

1. אמינות: כמעט שנה הרכב בבעלותי ועד עכשיו ברוך השם אחרי 20,000 ק"מ מגלה אמינות מצויינת.

הרכב נמצא 3 שנים בשוק מאז הוא הושק בארץ ועד עכשיו הוא מגלה אמינות נהדרת.

2.צריכת דלק: הרכב חסכוני אבל תמיד זה תלוי באופי הנהיגה.

1:15 משולב.

3. ביטוח וטיפולים לא משהו שחריג כפי שכתב yulianx.... תמיד טוב לבדוק מחירים בכנה מקומות.

וגם הטיפולים זה במחיר השגרתי.

4. רכב חזק זריז ומהנה לנהיגה, הוא מאוד מאובזר.

5. הוא בהחלט נוקשה ואם הייתה תמיכה יותר לגב זה היה יותר טוב אבל המושבים נוחים בהחלט.

תעשה נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך זה לדעתי הכי טוב שיכול להיות.

פורסם

כמה יקר להחזיק אותו, אמינות, צריכת דלק, עלות ביטוח, עלות טיפולים, דעה כללית לגבי הרכב וכו' וכו'.

בתור מחזיק רכב מסוג זה אשתדל לענות לך על הרוב השאלות בצורה הכי מספקת שאפשר.

1. אמינות: כמעט שנה הרכב בבעלותי ועד עכשיו ברוך השם אחרי 20,000 ק"מ מגלה אמינות מצויינת.

הרכב נמצא 3 שנים בשוק מאז הוא הושק בארץ ועד עכשיו הוא מגלה אמינות נהדרת.

2.צריכת דלק: הרכב חסכוני אבל תמיד זה תלוי באופי הנהיגה.

1:15 משולב.

3. ביטוח וטיפולים לא משהו שחריג כפי שכתב yulianx.... תמיד טוב לבדוק מחירים בכנה מקומות.

וגם הטיפולים זה במחיר השגרתי.

4. רכב חזק זריז ומהנה לנהיגה, הוא מאוד מאובזר.

5. הוא בהחלט נוקשה ואם הייתה תמיכה יותר לגב זה היה יותר טוב אבל המושבים נוחים בהחלט.

תעשה נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך זה לדעתי הכי טוב שיכול להיות.

תודה רבה, זו בדיוק התשובה שחיכיתי לה

• תוכן חדש...