Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק 28 שיעורים מינימום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שאלתי את המורה שלי עם יש איזה חוק שקובע שצריכים לקחת 28 שיעורים מינימום לפני שאפשר לגשת לטסט,והוא אמר שיש .

באסה ,לא ידעתי את זה עד היום.

היום עשיתי שיעור תשיעי ולדעתי אני נוהג כבר ממש טוב!

אני חושב שבשיעור 18 הייתי כבר יכול לגשת לטסט

פורסם

אני אולי אחדש לך, אבל גם אחרי 28 אתה לא תנהג ממש ממש טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היום שאלתי את המורה שלי עם יש איזה חוק שקובע שצריכים לקחת 28 שיעורים מינימום לפני שאפשר לגשת לטסט,והוא אמר שיש .

להעביר הילוכים חלק, לנסוע בלי שהמורה דופק לך ברקס- אלו לא מדדים של נהיגה ממש טובה.

עכשיו בנוגע ל-28 שיעורים: אני הבחנתי שמדובר במדיניות שונה בין כל מורה נהיגה. אני אישית ניגשתי אחרי שיעור 32, אבל יש לי חברים שניגשו בשיעור 14 (??!!), כן כן בשיעור 14, וחברים נוספים שניגשו לפני 28. התוספת של הכמה שיעורים האלה אולי תזיק לך בכיס, אבל חוץ מזה היא יכולה רק להוסיף.

סיים את השיעורים שנשארו לך ותסיים כבר עם הסיפור הזה. תאמין לי הזמן עובר מהר. לי כבר יש שנה וחודש רשיון והזמן פשוט טס.

אדם.

פורסם

אני יכול לספר לך בסוד כמובן שאם תשלם למורה על 28 שעורים אתה יכול לעשות אפילו 10 וללכת לטסט. השאלה עד כמה אתה מוכן לזה?:)

Zoom-Zoom...

פורסם

להעביר הילוכים חלק, לנסוע בלי שהמורה דופק לך ברקס- אלו לא מדדים של נהיגה ממש טובה.

עכשיו בנוגע ל-28 שיעורים: אני הבחנתי שמדובר במדיניות שונה בין כל מורה נהיגה. אני אישית ניגשתי אחרי שיעור 32, אבל יש לי חברים שניגשו בשיעור 14 (??!!), כן כן בשיעור 14, וחברים נוספים שניגשו לפני 28. התוספת של הכמה שיעורים האלה אולי תזיק לך בכיס, אבל חוץ מזה היא יכולה רק להוסיף.

סיים את השיעורים שנשארו לך ותסיים כבר עם הסיפור הזה. תאמין לי הזמן עובר מהר. לי כבר יש שנה וחודש רשיון והזמן פשוט טס.

אדם.

צודק ,אבל היום הייתי בפתח תקווה בשיעור של 40 דקות בעיר העמוסה הזות .

והשתלבתי ממש טוב

עם התנועה ולא עשיתי שום טעות קטנה .

חבל שלא מגישים לפי ההתקדמות של התלמיד

פורסם

על תחשוב שאתה סופר נהג אחרי 9 שעורים. אתה בקושי מבין מה אתה עושה על הכביש. על תשכח שמורה יושב לידך ועקב זה יש לך יתר בטחון. כמו כן מורה נהיגה שמעביר לפני 28 שעורי חובה עובר אל החוק!

Zoom-Zoom...

פורסם

אפילו שקיימות שחיטויות גם אצל מורי נהיגה וקבלנות ויש כאלה שניגשים לטסט מהר ולא כחוק, עדיין אני מרגיש בטוח ומסופק בזה שיש חוק מינימום, התקדמות של תלמיד זה ממש לא מדד לכלום, ישכאלה עם תגובות יותר מהירות, ויש כאלה שלומדים יותר מהר, ויש כאלה שפשוט נוהגים טוב, ויש.. טוב יש גם נשים... אבל שתדע שהמדד אולי הכי טוב לנהיגה טובה, היא נסיון, שמן הסתם אותו תוכל לרכוש רק בזמן על הכביש, קיימות נורמות של נהיגה של ישראלים שאתה תוכל להכיר רק תוך כדי נסיון, ותאמין לי שאחרי כ"כ קצת זמן על הכביש אתה לא מוכן, ולא נוהג טוב...

גם אני רק נהג חדש, עם כולה שנה על הכביש ותאמין לי שאני שם לב לפעמים שאני נוהג עם אבא שלי במונית שלו עם המון שנים נסיון על הכביש ויש הבדל גדול מאד וניכר בין מישהו שנוהג שנה, למישהו שנוהג כל יום איזה 15 שעות על הכביש...

בכל מקרה, חוץ מנזק כספי, תעזר בסבלנות, ורק תרוויח.

פורסם

אני רוצה להוסיף פה , החוק של 28 שיעורים הוא חוק יחסית חדש , בעבר הגישו לטסט בהרבה פחות שיעורים ממה שנהוג כיום.

דוד שלי שהוציא רישיון לפני כ-10 שנים בערף הגישו אחרי 12 שיעורים.

תאחלו לי בעצלחה סוף החודש אני מתחיל ללמוד:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...