Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 15k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 10-15 אלף (פלוס-מינוס) , ידני/אוטו

חשבתי על פיאט פונטו גרנדה 2008 (ראיתי שמוכרים אותם בממש זול ) , העניין שאני לומד באריאל וגר באזור השרון , אז העליות וכ"ו (מנוע קטן) למרות שאני צריך אותו רק לפעם או פעמיים לנסיעה לאריאל, בתוך בעלים קודמים של פיאט פונטו 99 הייתי מאוד מרוצה מהרכב .

אפשרות שניה, יונדאי גטס הצורה החדשה .

יש עוד הצעות?

פורסם

קטע שהזכרת את הפונטו, הייתי לי כזאת למכירה עד שבוע שעבר, שהחלפתי אותה ראש בראש עם רכב גדול יותר.

יכול להגיד לך שזה רכב נחמד מאוד, חסכוני ונעים לנסיעה. הגיר קצת מעצבן כי הוא 5 הילוכים וב100 קמש אתה על 3000 סלד.

שמע, אם עם העליות של חיפה היא התמודדה יפה אין סיבה שלא תעלה עליות באזור אריאל.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

פורסם
קטע שהזכרת את הפונטו, הייתי לי כזאת למכירה עד שבוע שעבר, שהחלפתי אותה ראש בראש עם רכב גדול יותר.

יכול להגיד לך שזה רכב נחמד מאוד, חסכוני ונעים לנסיעה. הגיר קצת מעצבן כי הוא 5 הילוכים וב100 קמש אתה על 3000 סלד.

שמע, אם עם העליות של חיפה היא התמודדה יפה אין סיבה שלא תעלה עליות באזור אריאל.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

מה אתה יכול להגיד לי על האמינות של הרכב? (מוסכים? תקלות? עליות מוסך?)

תתחדש על הרכב החדש

פורסם (נערך)

אם הבחירה בתיבה אוטומטית רק בין השתיים הללו אני חושב שהגטס תהיה עדיפה ותכוון לשנתון מ-2007 ומעלה,עדיף רכב שלא היה שהשכרה/ליסינג בעברו.

לפונטו האוטומטית יש גיר רובוטי,שלא כל אחד מסתדר איתו ותקלה חלילה שם יכולה לעלות די ביוקר-לא נשכח,שזה רכב בן 8-9 וכבר היו כאן הרבה מאוד נושאים שנפתחו על תקלות כאלו.

אם אתה יכול להסתדר עם רכב ידני,קנה את הרכב הראשון השמור ביותר שתמצא מבין שתיהן.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...