Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 במבצע מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני חושב שזה יצא גם יותר זול להתקין מערכת אנדרואיד תואמת במקום המקורית. אני מסכים שזה לא שווה ללכת על הפתרון העקום שהם מציעים שעלותו כ2000 ש"ח והם גם מודים שהוייז לא נראה טוב.

תושבת איכותית היא כנראה הפתרון המיידי העדיף.

נהג ותיק

פורסם

המערכת ב-2008 שולטת, בין היתר, גם על מחשב הדרך ואיפוס מערכת חיישני לחץ האוויר (ובדגמי פיז'ו אחרים גם במיזוג האוויר). אי אפשר להחליף אותה לחלוטין במערכת חיצונית לא מקורית בלי לאבד שליטה על המערכות הללו.

פורסם

ראיתי סרטונים ביוטיוב שיש אפשרות כלשהיא להציג את מסך הטלפון על מסך המערכת ברכב.

זו יכולה להיות אופצייה מעניינת. משהו כמו מירור-לינק.

נהג ותיק

פורסם

היי לכולם אני כבר עם הרכב כחודש וחצי, עד עכשיו די מרוצה מהנסיעה,לא מרגיש רעידות ברמזור ואני כול היום עם מזגן. נסיעה מאד חלקה, הטורבו בהחלט מוסיף לאוטו ומוסיף לו כח שהיה חסר לי בפיג'ו 208 שהייתה לי עד עכשיו. לגבי חישני לחץ האוויר איפסתי אותם, האם אני אמור לקבל איזה הודעה שיש שינוי בלחץ הצמיגים. עד עכשיו לא קיבלתי הודעה מסוימת. תודה לעונים ואם תרצו לדעת עוד משהו תשאלו בכייף

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני קיבלתי היום את ה2008 הדגם לפני מתיחת הפנים עם מנוע 1.2 טורבו ורמת גימור אקטיב.

יצא לי 107 על הכביש.

אני עדיין לא מעכל את רמת הרישול של החברה הזאת בכל מה שקשור למסירת רכב ללקוח שמשלם ממיטב כספו.

הרכב הגיע למסירה ללא 4 ה"קאפות" שמי שלא מכיר אלו העיגולים עם הסמל של פיג'ו שמותקנים במרכז הג'אנט.

יאני יש חור ריק במרכז כל אחד מהג'אנטים.

מזל שעליתי על זה כי היו אומרים שגנבו לי.

בכל אופן איש המכירות מיד התקשר למרכז הארצי בראשל"צ ואמר לי שתוך שעה ישלחו את החלקים החסרים עם שליח

והתנצל על אי הנעימות.

לא חתמתי על קבלת הרכב ואמרתי לו שאחזור עוד שעה.

חזרתי ואני שומע אותו בטלפון בצעקות עם מישהו בראשל"צ ואני מבין שאף אחד לא שלח כלום עם שליח.

זה היה נשמע כאילו הוא מדבר אל הקיר.

אמרו לו שמצידם שהלקוח לא יקח את הרכב כי לא עברו עדיין 14 הימים שהם התחייבו למסירת הרכב. לא יאומן.

אני מקווה שמישהו מלובינסקי יואיל להגיב פה על היחס שהחברה הזאת נותנת ללקוחותיה.

ואין לי טענות לאיש המכירות. הוא התקשר לכל מי שהוא מכיר ולא קיבל מענה.

בסוף לקחתי את הרכב ורשמו על טופס המסירה שחסרים 4 קאפות ושהם ימסרו ללקוח מחר.

אני בספק גדול שזה יקרה.

אני מבין שתקלות יכולות לקרות. אבל היית מצפה להתנהלות אחרת מצד החברה בתהליך פתרון התקלה.

דעתכם??

נהג ותיק

פורסם
2008 לפני מתיחת פנים ויחידת הנעה חדשה? יש חיה כזו בארץ?

כן מסתבר שיש ומוכרים בהנחה של 20K עד גמר המלאי.

כל ההבדל זה הגריל בעיצוב הקודם ואין גריפ-קונטרול. כל השאר אותו הדבר בדיוק.

נהג ותיק

פורסם
דעתכם??

קרה לי סיפור דומה בב.מ.וו - כשהגעתי לקחת רכב חדש, רגע לפני שיצאתי מהמקום שמתי לב שרוב הסמלים חסרים, וכפי הנראה נגנבו בזמן שהרכב המתין למסירה. דיווחתי לנציג, כשבוע לאחר מכן הוזמנתי חזרה למרכז המסירה להתקנת סמלים חדשים ושלום על ישראל. מעצבן? כן. סוף העולם? ממש לא, "אפילו" ברכב שעולה פי 3 מפיז'ו 2008.

2008 מתוחת פנים עולה 127 על הכביש? לדעתי פחות.

120 אלף שקל לגרסה הבכירה, לפני הנחות.

פורסם

לא אמרתי שמתוחת פנים עולה 127.

אמרתי שעל הדגם לפני מתיחת פנים יש הנחה של 20K.

המחיר לפני ההנחה לא זהה.

החדש 120

הישן 125.

למה ? לא יודע.

נהג ותיק

פורסם
קרה לי סיפור דומה בב.מ.וו - כשהגעתי לקחת רכב חדש, רגע לפני שיצאתי מהמקום שמתי לב שרוב הסמלים חסרים, וכפי הנראה נגנבו בזמן שהרכב המתין למסירה. דיווחתי לנציג, כשבוע לאחר מכן הוזמנתי חזרה למרכז המסירה להתקנת סמלים חדשים ושלום על ישראל. מעצבן? כן. סוף העולם? ממש לא, "אפילו" ברכב שעולה פי 3 מפיז'ו 2008.

120 אלף שקל לגרסה הבכירה, לפני הנחות.

לא אמרתי שעצם התקלה היא סוף העולם.

התגובה וההתנהלות של היבואן היא שמקוממת.

אני לא אמור לחכות שעה לשליח שבכלל לא נשלח. זו הפגנת זילזול בוטה בלקוח.

נהג ותיק

פורסם

בלובינסקי כנראה יש איפשהו נתק בשרשרת. קשה לי להצביע על הנקודה.

יש מערכת יח״צ מאוד מפותחת.

יש רצון טוב מצד חלק מאנשי המכירות וגם בהנהלה מנסים לתת מבצעים אטרקטיבים.

אפילו המוצר טוב.

אבל מה - האנשים שאמורים לתת את השירות, המערך הטכני, המוסכים... השם ישמור...

פורסם
בלובינסקי כנראה יש איפשהו נתק בשרשרת. קשה לי להצביע על הנקודה.

יש מערכת יח״צ מאוד מפותחת.

יש רצון טוב מצד חלק מאנשי המכירות וגם בהנהלה מנסים לתת מבצעים אטרקטיבים.

אפילו המוצר טוב.

אבל מה - האנשים שאמורים לתת את השירות, המערך הטכני, המוסכים... השם ישמור...

כן, יש משהו מאוד אבסורדי בעובדה שחברה רצינית שמייבאת ומשווקת בארץ מותגי רכב מכובדים,

לא מסוגלת לפתור בעייה פשוטה כמו לארגן שינוע של כמה חלקי פלסטיק קטנים מראשל"צ להרצליה.

אני אם היתי מנהל הסניף בהרצליה ועומד אצלי באולם לקוח שהבטחת לו לפני שעה שהחלקים בדרך ומסתבר שלא נשלחו בכלל

הייתיפרק את החלקים מרכב התצוגה באולם ושולח את הלקוח לדרכו ודואג אחר כך להשלים חוסרים ברכב התצוגה.

נהג ותיק

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

אנחנו מתנצלים, באמת, וברור שהאירוע אינו תקין ורכב צריך להימסר לקונה במצב מושלם.

נשמח אם תשלח לנו בהודעה פרטית שם וטלפון ונדאג שתקבל מענה ראוי.

צוות לובינסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...