Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 במבצע מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, מכל בחינה אחרת זה אותו הרכב בדיוק - אם מציעים הנחה משמעותית ביחס ל"חדש", זה משתלם.

ומה בדיוק סדר גודל ההנחה, אם זה לא סוד?

פורסם

לא נכנסתי איתו למסחרה פרטנית רק שמעתי ממנו שניתן לקבל הנחה משמעותית.

הבעייה שלא ניתן לראות את הדגם הישן כי באולם תצוגה יש רק את החדש. אני לא נוטה לקנות רכב בלי לראות אותו בעיניים.

לי אישית עיצוב הגריל הקודם יותר מוצא חן. החדש מנופח מידיי לטעמי.

מערכת האקטיב גריפ אולי עוזרת בתנאי שלג אבל אני לא זוכר מתי נסעתי פה בשלג. אתם ?

קשה לי להאמין שעשו מתיחת פנים ושינו רק שני אלמנטים. זה לא הגיוני שזה רק זה.

נהג ותיק

פורסם

רוב מתיחות הפנים מתרכזות בעיצוב החיצוני ולעיתים הפנימי, בד"כ באופן מאוד מינורי. את השינויים הגדולים היצרניות שומרות להחלפה מלאה של דגם (מתיחת פנים כל 3 שנים בממוצע, החלפת דגם כל 6).

פורסם

הבעייה שאני לא מוצא באף מקום מפרט של דגם אקטיב עם מנוע 1.2/110 לפני מתיחת הפנים. הדגם הזה מופיע עדיין במחירון של לובינסקי (124900) אבל אין באתר כל התייחסות למפרט.

נהג ותיק

פורסם

שאלתי בעלים של 308 החדשה המצוידת במנוע 3 צילנדרים דומה (להבנתי ההבדל בניהול המנוע) שלא בדיוק בקי בפרטים טכניים האם הוא מרוצה מהרכב. הוא ציין כי מאוד, אך סייג את דבריו כי עם הקילומטרים הרכב רועד יותר ויותר. מדובר לזכרוני ברכב שעבר כ-40 אלף ק"מ. אסייג כי יתכן שמדובר בבעיה פרטנית או בתושבות שנחלשות עם הזמן ולא פגם במנוע עצמו.

כמו כן אם אתה לא נוסע הרבה ו/או מחליף רכב לעתים תכופות זה אמור להטריד אותך פחות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כתב פה מישהו למעלה שב308 גם עם מנוע 1.2 3 צילינדרים שנסע כבר 130K ק"מ אין כל רעידות אז כנראה שזה לא תופעה גורפת.

אם הבנתי נמכרו באירופה מאות אלפים דגמים של 208 ו308 עם מנועים כאלה, ואם היתה בעייה גורפת כבר היינו שומעים על כך.

נהג ותיק

פורסם
המערכת המקורית בכלל לא אנדרואיד. משהו צרפתי יחודי. הימור שלי : מבוסס חלונות CE או Debian .

היבואן טוען שניתן להתקין מודול מסויים שהופך את המערכת לאנדרואיד. זה הגיוני ? אולי הם מחליפים את הROM ממנו נטענת התוכנה ?

נהג ותיק

פורסם

הם משאירים את מערכת ההפעלה המקורית, ומסבים את אחד הכפתורים למערכת אנדרואיד, כלומר כאשר אתה לוחץ עליו משתלטת על המסך המערכת המקומית (למשל בשביל ווייז) וברקע המערכת המקורית ממשיכה לעבוד (למשל אם אתה מנגן רדיו). שתי המערכות יכולות לעבוד במקביל אבל על המסך תראה כל פעם אחת מהן לפי בחירתך.

אישית אני מעדיף תושבת טלפון טובה + ניווט ממנו ולשמוע דרך הבלוטות', במקום התקנות מקומיות עם פוטנציאל תקלות. זה גם הרבה יותר זול...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...