Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גידול חתול פרסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי להטיף לך מוסר חלילה, תמיד עדיף לאמץ חתול (או כלב) בעל מוגבלות מאשר לקנות גזע כזה או אחר.

כל החתולים שלי בעבודה פיסחים במידה כזו או אחרת, ובמקום למות בייסורים ברחובות יש להם בית חם.

אבל חתול פרסי הוא מקסים באמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל סוגי מסירי הפרוות שקיימים, בדיקת אלרגיה לחתולים חובה, וכמובן טיפול וטיפוח מקסימלים.

*הכותב הינו בעלים של פרסי-הימלאיה כ6 שנים, סובל מאלרגיה לחתולים על כל המשתמע מכך (אסטמה נרכשת, אף סתום, התמכרות לאוטריווין ומשאף ונטולין).

לטובת בריאותך אציין שאלרגיה לחתולים מתבטאת רק כשהחתול מגיע לבגרות, בגיל 6 חודשים לערך, לפני זה הכל כיפכוף, ויום אחד אתה מפונה למיון עם סגירת דרכי נשימה.

פורסם

היי, הלכתם רחוק , אני לא אגדל כרגע כי פשוט לא מתאפשר מכל מיני סיבות לצערי... אבל זו חיה שאני שם עליה עין הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל שהיא מאוד מאוד חמודה ומאוד רגועה והיא לא צריכה לצאת מהבית. סתם רציתי לדעת איך הגידול שלו.

יש לי מישהו שאני מכיר שיש לו חתול בריטי , הוא כל כך עצלן ולא עושה כלום שזה מצחיק...

חתולים רגילים לא ככה והם הרבה יותר תוקפניים.

פורסם (נערך)

מעבר לכל גידול של חתול יש שני דברים עיקריים שצוינו למעלה ואני מסכים, הראשון זה שחתול שכזה חייב סירוק כל יום, לא חייב הברשה מלאה של חצי שעה אבל ארבע חמש דקות לפחות ולא את אותו אזור תמיד, אם מרגילים את החתול מגיל צעיר ועושים את זה בעדינות למעשה הם מתים על זה.

דבר שני כל חותל משיר שיער אבל פרסי זה ברמות אחרות וצריך לקבל את זה.

אני בעד לאמץ חתולי רחוב ועושה את זה בעצמי אבל יש לי חולשה לחתולים פארסים ואני מחזיק גם אחד שכזה, בלי תעודות. (הםםםם הוא אפילו האימיג שלי פה)

ד"א בתמונה שצרפת זו חתולה ולא חתול.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
סובל מאלרגיה לחתולים

אם לא ניסית, דרוש מהרופא אבאמיס.

אפילו בשימוש לעתים רחוקות זה פשוט הציל אותי מכל מה שכתבת (אם שכחת צריבה בעיניים, אז אפילו זה משתפר).

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)

אם יורשה לי להציע, ואתה עדיין לא מקובע - קיים גם exotic shorthair או כמו שמכנים אותו בארץ ״אקזוטי״.

אותו אף פחוס כמו הפרסים, אם כי לרוב במידה פחותה (יתרון בריאותי) + פרווה באורך בינוני שאיננה דורשת סירוק. לא רחוק מבריטי במובנים מסוימים.

אותו מבנה גוף גוצי עם אתלטיות ברמה מביכה. לא יכול להכליל בנוגע לאופי, אבל נראה לי שרגוע יותר מחתול הרחוב הממוצע.

23611088454_176c6d4f02_k.jpg

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עוד כמה דברים שצריך לדעת על חתולים פרסים:

בגלל האף הפחוס הם עלולים לסבול מבעיות נשימה. יש פחוסים יותר ויש פחות. רובם לא בדיוק פעילים במיוחד, אז זה לא מסכן חיים, אבל יתכנו חירחורי נשימה ונחירות בשינה.

המבנה גם גורם לנטיה להפרשה מוגברת של דמעות מהעיניים, שוב, לא מסוכן, רק לא אסתטי.

ההברשה היא כאמור חובה, ולא רק באיזורים ה"קלים", הבטן היא איזור מועד לקשרים. וצריך לזכור שזה לא עניין אסתטי, קשרים לא מטופלים יוצרים משיכה בעור שעלולה להתפתח לפצעים של ממש.

לשיער הארוך יש גם השפעות היגייניות, הצרכים עלולים להדבק. ניתן למנוע זאת ע"י קיצור קל של הפרווה באיזור.

וכמו אצל כל חתול בית, בעיקר אצל הפחות פעילים, צריך לשים לב אם יש צורך בגזירת ציפורניים. כבר נתקלתי בחתול שציפורניו גדלו אל תוך כריות הרגל ופצעו אותו.

כל נושא הטיפוח הרבה יותר פשוט אם החתול משתף פעולה, ולכן רצוי מאוד להרגיל אותו מגיל צעיר, ולהפוך את הטיפולים לחוויה נעימה של מתן תשומה לב ולא לריב של שריטות ויללות, אם כי הרבה תלוי באופי של כל חתול.

פורסם

מזל טוב אושריקו.

נהיית רווקה בת 40.

אל תפתח שרשור "מחפש קשרים בבנק הזרע לטיפולי הפרייה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סחר בבעלי חיים היא אחת התופעות הנתעבות ביותר במדינת ישראל היום.

להכניס בעל חיים אל תוך הבית שלך, לא כל שכן אל תוך הלב שלך נמדד לדעתי בלא פחות מלהכניס ילד למשפחה.

מדובר בייצור חי, בנפש.

ברגע שאתה משלם עבור בעל החיים, הוא נתפס בעינך כמו עוד חפץ, רהיט שאתה מכניס הביתה, וביום מן הימים, כשכבר יימאס לך ממנו, לא תבחל באמצעים ופשוט תוכל להיפטר ממנו, או יותר גרוע לנטוש אותו כשהוא לבד, וכל מה שהוא מכיר בעולם הזה- זה אתה.

אני מציעה לך לחשוב על זה טוב טוב אם אתה באמת מוכן לכזו התחייבות, כי זו התחייבות במלוא מובן המילה.

אם אתה רוצה, אני יכולה להפנות אותך לגורמים שיוכלו להמליץ לך על מקומות שבהם תוכל למצוא את החבר החדש שלך, בלי צורך בהוצאת כסף מהכיס, אלא אך ורק מתוך רצון טוב ואהבה.

שלי טל, מחדרה.

רועי

פורסם

לא מבין את התלהבות מחתולים פרסיים. אם כבר אז סקוטי.

וכמובן הכי טובים ועמידים זה חתולי פ"ז.

(ואסור לשכוח קופסאת קרטון).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

disco הרגת אותי.

לידידה שלי יש, דורש טיפול פרוותי קצת יותר מאשר שאר החתולים, אבל עושה רושם של חתול יחסית רגוע וחכם ולמען האמת חמוד מאוד וקצת יותר סימפטי ממה שיצא לי להכיר.

אגב - מה שרועי כתב - צודק ומסכים ב 100%

Opel Adam S 2017

פורסם

אז איפה רועי אזוק, והאם הוא מקבל יחס ראוי לפי אמנת ג'נבה?

יש מצב שהוא מצא מישהי שיודעת להחזיק ראצ'ט?

:-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...