Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בחברת כולמביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבעלי ניסיון בימים הקרובים אני אמור לקבל את הרכב החדש חברת כולמוביל יבואני מיצבושי יצרו איתי קשר בנושא ביטוח הרכב תחת חסותם.

האם יש מישהוא שיש לו ביטוח כזה מהם

יש פה חברים בפורום עם ניסיון חיובי או שלילי בביטוח של כולמוביל

אשמח לתשובות מהירות עקב חוסר זמן

תודה

פורסם

בד"כ זו סוכנות ביטוח שעובדת עם החברות הגדולות בשיתוף פעולה עם היבואן.

ממליץ לך לא לבצע החלטות פזיזות תחת לחץ, קח את הזמן על מנת להשוות הצעות מחיר. כנס לwobi ובדוק הצעות מחיר והשווה אותן עם ההצעה של חברת הביטוח שלהם (במידה והתקבלה).

פורסם

לא החלטות פזיזות אני כבר אחרי wobi וההבדל הוא יותר 230 ש"ח אבל הם לא דורשים איתורן פעיל שזה 800ש"ח בשנה ונותנים עוד הטבות למינהם החלפים מקוריים בקיצור נישמע טוב עד שצריך להפעיל את הביטוח בגלל זה אני רוצה לשצוע מאנשים עם ניסיון

פורסם

תאמין לי בדקתי וחרשתי אני שוב אמר בסהכ כולמיביל יצאה זול ב 550 מהסיבה שהם היחידים שנותנים בלי איתורן קצת מבלבל אותי וגרם לי כאב ראש .לי חשוב היחס ברגע האמת שצריך אותם .ופה ניכנס אלמנט הניסיון של החברים. כרגע היחס שלי לקבל את ההצעה שלהם מה שנישאר לי הוא לנסות וליקרוא את הניספחים בביטוח כמו מוסך הסדר גרירה וכל הדברים שקשורים בביטוח

פורסם
בד"כ זו סוכנות ביטוח שעובדת עם החברות הגדולות בשיתוף פעולה עם היבואן.

לא נכון במקרה הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יבואני הרכב אינם חברות ביטוח, אבל מרביתם מפעילים סוכנויות ביטוח.

היתרון העיקרי של ביטוחים מסוג זה הוא שמוסכי היבואן משמשים כמוסכי הסדר, ובד"כ רכב חדש תמורת ישן במקרה אבדן גמור בגיל עד שנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הניסיון שלי. בעבר הרחוק ביטחתי בסוכנות של כלמוביל, ובשנים האחרונות סוכנות של מכשירי תנועה. יש לי בן שיכול לבטח באמצעות חבר והחליט להעדיף את מכשירי תנועה רק בגלל מוסכי ההסדר, למרות שהעלות היתה קצת יותר גבוהה דומני סדר גודל של 200 ש"ח לשנה לחובה + מקיף, אבל יתכן שקצת יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כלביטוח סוכנות ביטוח גדולה ונחשבת.

עובדת עם כל חברות הביטוח הגדולות ולכן יכולה לתת תנאים תחרותיים .

הייתרון שלה בעצם היותה חלק מקבוצת כלמוביל - יש לה את הפרטים של רוכשי הרכב והיא יכולה לפנות אליהם.

במקרה הזה, זה לא לרעת הלקוח. להיפך.

אם התנאים שם טובים (והימנעות משירותי איתור זה חיסכון מהותי) - לך על זה !!

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...