Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסמכה לטרקטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמכה? פעם זה היה רישיון לכל דבר. מבחן תאוריה ומבחן מעשי. המבחן המעשי כלל מעבר בין חביות בסלאלום, רוורס עם עגלה ואז ריתום או ניתוק (אחד רותם אז הבא אחריו מנתק וחוזר חלילה) כלי בעל שלוש נקודות עיגון (אמצעית, קבועה ומתכווננת). אם זה עדין כך, אז ממליץ לך להתאמן על זה כמה שיותר. אם זה לצורך רישיון בשביל טרקטורון אז אני לא יודע איזה מבחנים עושים כיום ובטח שהמבחן שציינתי לא רלוונטי, אבל מצד שני אין שום הגיון בחוקי התעבורה במדינה אז פשוט תברר במקור מוסמך (משרד הרישוי, בי"ס לנהיגה) מה הדרישות.

פורסם

גם אני עשיתי ב 1998 רישיון מלא לטרקטור - תאוריה, שיעורים וטסט. מופיע ברשיון כדרגת רישיון "1".

היה לי אז כבר רישיון לפרטי ולא היה דבר כזה "הסמכה".

האם משהו השתנה מאז? אם כן, אפשר פירוט?

פורסם

גם אני רוצה להוציא רישיון לטרקטור (רגיל) - מישהו מכם מכיר מקום מומלץ ללמידה באזור עמק יזרעאל או חיפה? תודה.

פורסם
הסמכה? פעם זה היה רישיון לכל דבר. מבחן תאוריה ומבחן מעשי. המבחן המעשי כלל מעבר בין חביות בסלאלום, רוורס עם עגלה ואז ריתום או ניתוק (אחד רותם אז הבא אחריו מנתק וחוזר חלילה) .

בנוסף אצלי זה היה טרקטור עם גיר בלי סינכרונים. מה שאומר שהיה צריך להעביר הילוכים עם דאבל קלאץ' וגז ביניים, זה היה גם חלק מהטסט.

לעשות רוורס עם עגלה בעלת סרן אחד די פשוט.

קשה לעשות רוורס עם עגלה בעלת שני סרנים והיגוי בסרן הקידמי.

פורסם

buki

אני עשיתי רישיון על טרקטור בשנת 1987, הטרקטור היה עם גיר סינכורני ועדיין נדרשתי (למען המבחן) להחליף הילוכים עם דבל קלא'ץ וגז ביניים, לא רק זאת לצורך בלימה מהילוך רביעי ועד עצירה סופית הייתי צריך לעבור דרך כל ההילוכים כנ"ל גם שהייתי מאיץ.

פורסם

באזור חיפה יש את

1. כרמל בטיחות (אזור תעשיה מול לב המפרץ). לפי הרשום באתר - אין צפי לפתיחת קורס בחודש הקרוב.

http://bit.ly/2cF94KJ

2. משא בטוח (כפר רכסים).

http://bit.ly/2cf8B1e

באזור עמק יזרעאל - תבדוק בבי"ס לנהיגה מוא"ז.

04-6520094 משה בר מנהל בית ספר לנהיגה: 050-5511762

פורסם
buki

אני עשיתי רישיון על טרקטור בשנת 1987, הטרקטור היה עם גיר סינכורני ועדיין נדרשתי (למען המבחן) להחליף הילוכים עם דבל קלא'ץ וגז ביניים, לא רק זאת לצורך בלימה מהילוך רביעי ועד עצירה סופית הייתי צריך לעבור דרך כל ההילוכים כנ"ל גם שהייתי מאיץ.

כנ"ל אצלי, את הרישיון עשיתי בשנת 1998, אבל הטרקטור ששימש לשיעורים ולטסט היה משהו משנות ה 60-70.

פורסם
עשיתי פעם בבית ספר, איזה טיפים אתה רוצה?

הסמכה? פעם זה היה רישיון לכל דבר. מבחן תאוריה ומבחן מעשי. המבחן המעשי כלל מעבר בין חביות בסלאלום, רוורס עם עגלה ואז ריתום או ניתוק (אחד רותם אז הבא אחריו מנתק וחוזר חלילה) כלי בעל שלוש נקודות עיגון (אמצעית, קבועה ומתכווננת). אם זה עדין כך, אז ממליץ לך להתאמן על זה כמה שיותר. אם זה לצורך רישיון בשביל טרקטורון אז אני לא יודע איזה מבחנים עושים כיום ובטח שהמבחן שציינתי לא רלוונטי, אבל מצד שני אין שום הגיון בחוקי התעבורה במדינה אז פשוט תברר במקור מוסמך (משרד הרישוי, בי"ס לנהיגה) מה הדרישות.

גם אני עשיתי ב 1998 רישיון מלא לטרקטור - תאוריה, שיעורים וטסט. מופיע ברשיון כדרגת רישיון "1".

היה לי אז כבר רישיון לפרטי ולא היה דבר כזה "הסמכה".

האם משהו השתנה מאז? אם כן, אפשר פירוט?

גם אני רוצה להוציא רישיון לטרקטור (רגיל) - מישהו מכם מכיר מקום מומלץ ללמידה באזור עמק יזרעאל או חיפה? תודה.

buki

באזור חיפה יש את

1. כרמל בטיחות (אזור תעשיה מול לב המפרץ). לפי הרשום באתר - אין צפי לפתיחת קורס בחודש הקרוב.

http://bit.ly/2cF94KJ

2. משא בטוח (כפר רכסים).

http://bit.ly/2cf8B1e

באזור עמק יזרעאל - תבדוק בבי"ס לנהיגה מוא"ז.

04-6520094 משה בר מנהל בית ספר לנהיגה: 050-5511762

חברים, לא יצא לי להיות בפורום כמה ימים, אני מתכוון להסמכה לניהול מוסך טרקטורים..

פורסם
כמה היה יותר קל, אם היית כותב זאת אחרי ששאלתי אותך...

סורי, לא יודע למה לקחתם את ההסמכה לכיוון של רישיון..

• תוכן חדש...