Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, פשוט התפנצ'ר לי הגלגל כשראיתי את הצבע של המיני ;)

Sportscar - באיזה חומרים השתמשתם?

רשמתי בתגובה עם התמונות.. אבל כנראה היית עסוק בלתקן את הפנצ׳ר ;)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

כיף לדעת שיש הדרכה כזאת, זה שווה את זה במיוחד כשזה בא מאהבה לתחום ולא רק ממטרות רווח, ואם אפשר להרוויח מזה אז מה טוב שיהיה לבריאות לכולם רק צריך לדעת לרסן את עצמך גם בשביל 30 שקל.

אגב נראה לי שראיתי אותך פעם על כביש איילון ואין ספק שהרכב מרשים ובולט מאוד.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

רעיון מעולה, אין לי ספק שזאת אחלה דרך ללמוד למי שאינו בקיא או למי שאינו מבין בתחום כלל.

הרכב נראה מצוין כמובן!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

היי חברים,

אשמח להסביר קצת (ממש, אבל ממש קצת ועל רגל אחת - היריעה פשוט קצרה מלהכיל) על מהלך העבודה שלי עם החבר והכתומה שלו:

קבענו לשלישי בבוקר, שחר הגיע עם שקית שבתוכה הדיטיילר האהוב עליו (speed wipe), המגבת שבו הוא משתמש (וולי), וכפפה שהוא רכש לא מזמן (microfibre madness).

הרכב נכנס אליי הביתה וחנה בחניה המוצלת.

נפתח מכסה מנוע כדי לעזור בקירור מהיר יותר של הפח, ובחצי שעה הבאה ובזמן שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה, עברתי עם שחר על מוצרים שבהם אני משתמש, והסברתי על שימוש בהתאם למצב הרכב, ניתנו הדגשים חשובים, למשל - חשיבות סיכוך ועוד כללי מפתח שונים.

ההסבר הראשון אותו שחר קיבל, שזה בעצם הקו המנחה שלי, היא העובדה שאנחנו נוגעים ברכב יותר מידי.

יותר מידי מעברים עם כפפה, יותר מידי מעברים עם מגבות ייבוש, יותר מידי באפינג סופי.

כל אלו ועוד, מייצרים וייצרו כמויות לא קטנות של סווירלים, שבדיעבד היה ניתן למנוע/לדחות.

מילאנו דליים, זרקנו את הגריטים פנימה, השמפו הוקצף (optimum car wash), המקציף הידני של קוואזר שלי הוכן מבעוד מועד עם שמפו מקציף שגבריאל מקלינסטרס נתן לי לנסות באדיבותו (ביקורת על כך בקרוב), לבשנו כפפות (חשוב שחר, חשוב!) והתחלנו בשטיפה.

הדגמתי לשחר שלבים נכונים של שטיפה: מאיפה כדאי להתחיל, מה נשאיר לסוף, שלבי ביניים.

ביקשתי משחר להדגים לי איך הוא מנקה את הפח, למדתי אותו את תנועותיו ואת הרגליו, תיקנתי אותו ומשם המשכנו.

הדגמתי תנועה ומעברים נכונים עם הכפפה, מה הלחץ שאותו צריכים להפעיל בעזרת היד עם הכפפה כנגד הפח,

על מה צריך להסתכל בין המעברים השונים ועוד טיפים רבים ואחרים שחשוב לשים לב אליהם ולתת דגש במהלך השטיפה.

שחר לקח את המושכות אליו, צבר עוד יותר ביטחון, ואני מסביבו , מתקן ומנחה.

בתום השטיפה, הוסבר ארוכות על שלבי הייבוש, באיזה מגבות כדאי להשתמש, איך בכלל מתחילים, חלוקה נכונה של איזורים לפי צידי המגבת ועוד.

שחר הדגים לי את מהלך הייבוש שלו, ותוקן עד שהבין לחלוטין את הרמה שאליה אני מכוון, ואל המקום שלו אני קורא "בטוח".

אחרי כשעתיים וחצי +-, סיימנו את ההדרכה, ונשמנו לרווחה.

התהליך היה ארוך, המון חומר הועבר אבל הרגשתי ששחר מיצה לחלוטין והבין את כל מה שניסיתי ללמד (אחרת לא היה משוחרר).

כל מה שנותר לי היה למזוג לו עוד כוס של קולה, ולהתפעל מהרכב הפאקינג יפהפייה שלו, שאני מקווה שמעתה ועד עולם, ימשיך לשמור עליו ולתת לו את הכבוד הראוי.

אני כאן כדי ללמד, להדגים, להסביר, ולהתלכלך יחד איתכם - עד שתדעו לנקות בצורה הכי נכונה שקיימת ובתנאים ביתיים אמיתיים.

אני באמת חושב שתמונות, יפות עד כמה שיהיו, לא יגרמו להבין דבר.

שטיפה, בהתאם להשקעה, כמעט תמיד תצא טובה ויהיה קל להתפעל ממנה, זה לא האישו.

אלו לא פרוייקטים של לפני/אחרי, אין במה "להשוויץ" כאן.

זה עניין אישי, שבסיסו הבנה של טכניקה - ואת זה חברים, לא ניתן לצלם.

בנימה אישית, תודה רבה רבה לכל מי שמפרגן ומחזק, כאן ומהצד.

זה דוחף ומחמם את הלב.

אשמח לענות על שאר השאלות בהרחבה ומעדיף בפרטי, שבוע נהדר.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

וואו הצבע של הרכב פשוט מטריף כל הכבוד שחר על השמירה עליו ולך גיל על הסבלנות להסביר והרצון לתת לבנאדם ידע שרכשת במהלך שנים באמת משמח לראות את החברות והנתינה בפורום.

פורסם

שיפופו - סחטיין על ההשקעה.

עם הכפפה של מיקרופייבר מדנס כמות הנגיעות והלחץ יורדים פלאים, נכון? :)

ובאמת בזמן האחרון יש פה פחות שרשורים מטופשים של "פרוייקט שטיפה" (עם מטאטא וג'ילדה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
גיל אתה פותח עסק? כולנו באים אליך :)

עשיתם עבודה מדהימה - שאפו

תודה רבה קובי :)

Scipopo אני גם יכול לעבור הדרכה? :lol:

הרכב שלי קצת פצוע:puppydoge

כל הכבוד שיפופו!!

מקריאה בפורום, אתה אכן גורו בנושא

הייתי שמח להדרכה אישית / קבוצתתית

קיבלתם פרטית.

"יאללה בירי".