Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית אורות Seat ibiza 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רכב מסוג

SEAT IBIZA 2012 TSI

ויש לי בעיה עם הנורות

כאשר הוא נמצא על:

0 = אורות דרך דולקים ואורות לוח מכוונים כבויים.

וכאשר אני מעביר לאורות דרך, אורות הדרך נכבים ולוח מכוונים נדלקים

הרכב חובר למחשב ולא נמצאה תקלה

החשמלי רכב אמר שאולי מדובר בידית איתות מה שלא נשמע לי סביר

מישהו משהו לגבי פתרון? תודה רבה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

זה תקין, המצב 0 שאתה מדבר עליו כן מדליק אורות דרך.

אם אתה מעביר ל 1 אתה עובר לאורות חניה

אם אתה עובר ל 2 אתה עובר לאורות דרך + לוח מחוונים.

פורסם

מה הכל טוב שאני מדליק אורות אני לא רואה כלום רק כשאני מכבה אורות במתג אני רואה את הכביש בלילה

פורסם

בדגם שלך ה-DRL (אורות יום) מבוסס על הפנסים הראשיים, כשאתה על 0 זה כאילו האור כבוי, בפועל משמש בתור תאורת יום אוט'.

אצלי באיביזה 2015 זה אותו סיפור, ניסיתי לבטל עם VAGCOM אך לא צלח, לכן כדי לכבות אור ראשי אני שם על מצב 1 (אורות חניה בלבד).

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אין לי בעיה עם זה שהאורות יום דלוקים גם על מצב כבוי.. הבעיה היא שבלילה אין תאורה נורמלית במצב דלוק כאשר אני מדליק עם המתג

פורסם

אני על אותה איביזה 2012 אומנם דגם הפשוט 1.4

כמו שאמרו בלילה אני שם על מצב 2, גם אורות דרך מופעלים וגם הלוח מחוונים.

ביום אני על 0. לא צריך לוח מחוונים.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כן הבעיה היא בלילה שאני שם על 2 יש לוח מכוונים אבל אין אורות דרך יש אורות חניה כזה

פורסם

בעבר נידון כי הפתרון לביטול הפונקציה של הדלקת אורות אוטומטית היא ע"י הוצאת המפסק וחיתוך של כבל צהוב שם.

הגיוני שאותו כבל צהוב הוא למעשה מעקף לקו האורות הרגיל ולכן הוא עדין מפעיל אותם. אבל בקו הרגיל יש בעיה, פיוז/ממסר/וכד' (איני יודע להגיד אם ואיך יופיע בסריקת תקלות עם סורק ייעודי). יתכן גם ונעשה שם נסיון בעבר לבטל את הההדלקה האוטומטית ובוצע חיתוך אחר ולא תיקנו זאת.

• תוכן חדש...