Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 155/65/14 מה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בזבוז של שעות בפורום ובאינטרנט מבקש עצה,

מסקר מול פנצ'ריות / צמיגיות יש חוסר אחידות מוגזם - גם במחיר וגם בסוגים

אנטון מציע צמיג טורקי כלשהו, מישהו יכול לתת דעה באופן כללי על הטורקים?

מצאתי GOODYEAR EfficientGrip Compact במחיר סביר, האם שווים את הכסף?

זה דרך אתר בשם itire ששייך לgoodyear , מישהו קנה דרכם ומכיר?

ובאופן כללי המלצות מבוססות שלא כוללות "זאת הביטחות שלך" או "רק מישלין" או "הכל אותו דבר"

אני מחפש איזון מחיר-איכות, לא הכי יקר ולא הכי זול.

פורסם

אין הרבה אפשרויות מלכתחילה כנראה בארץ למידה זו.

באיזה רכב מדובר? האם יש מגבלת קוד מהירות ועומס ברשיון הרכב?

iTire הינם ספונסרים בפורום. אם כי לא ראיתי פעילות שלהם כאן מזה זמן.

בעבר לפחות הם הציעו הנחה נוספת בגובה 5% ביצירת קשר איתם וקבלת קוד קופון.

בסה"כ הצמיג שהתייחסת אליו אמור להיות בסדר גמור ביחס לשאר ההיצע.

פורסם

בדרך כלל הדגם הזה גם מתומחר היטב ומהווה קניה טובה מאוד, הוא פשוט לא מאוד נפוץ.

סחורה "זולה" של גודייר, בדמות צמיג של חברת דביקה/דביצה (Debica) הפולנית, משרתת אותי היטב ואני מאוד מרוצה.

פורסם
אין הרבה אפשרויות מלכתחילה כנראה בארץ למידה זו.

באיזה רכב מדובר? האם יש מגבלת קוד מהירות ועומס ברשיון הרכב?

iTire הינם ספונסרים בפורום. אם כי לא ראיתי פעילות שלהם כאן מזה זמן.

בעבר לפחות הם הציעו הנחה נוספת בגובה 5% ביצירת קשר איתם וקבלת קוד קופון.

בסה"כ הצמיג שהתייחסת אליו אמור להיות בסדר גמור ביחס לשאר ההיצע.

מדובר ב- Suzuki alto , לא יודע מה המגבלות.

לאחר שיחות בירור עם הרבה מוסכים, לא היה אפילו אחד שהמליץ על מותגים, כולם המליצו על סינים או אירופאים זולים. וזה בניגוד לכל מה שחשבתי על בעלי עסקים שרוצים שתשלם יותר.

פורסם

הבט ברשיון הרכב, בצמוד למידת הצמיגים יופיעו גם הקודים המדוברים.

לדעתי מדובר על 75S. משמע אין לך ממש מגבלה במבחר הצמיגים בהקשר זה.

ההמלצה על מותגים מוזלים נובעת כנראה מזמינות מיידית ומכך שמרווח הרווח עליהם גדול יותר ביחס למותגים יקרים יותר.

אין בעיה עקרונית עם מותגים אירופאים מוזלים, רובם נמצאים בבעלות של החברות הגדולות והמוכרות וחולקים חלק מהטכנולוגיה, ובוודאי בקרת איכות.

אבל חפש בכל זאת לדבוק במותגים מוכרים יותר.

אם הגודייר נכנס לך בתקציב, זו תהיה בחירה טובה.

באתר טיירקלאב (עוד ספונסר בפורום), יתכן והטויו NE3 יעמוד בדרישותיך. גם הפאלקן SN831 יהיה כנראה סביר, אבל עדיף ה-SN832 שלא בטוח מיובא במידה. עוד צמיגים כמו פירלי P1, קונטיננטל אקו-קונטקט 3 וכו' יהיו גם טובים.

פורסם

תודה רבה על המידע,

הציעו לי כרגע מחיר ממש טוב על tristar אני לא יודע מאיפה הם מגיעים ואם יש להם אבא ואמא..

פורסם

חפשתי לאחרונה צמיגים לניסאן מיקרה במידה קצת יותר גדולה.

אמרו לי בכמה פנצ'ריות "זה אוטו קטן וזול, לא כדאי לקנות גודייר ומישלין, היום הכל סיני".

לא וויתרתי כי אין לדעתי אין קשר בין מחיר האוטו לבטיחות ולאיכות הנסיעה שאני רוצה.

לבסוף מצאתי מישלין אנרג'י בני 5 חודשים ונכון , שילמתי יותר - אז מה ?

פורסם

האיוולת הזו של "קנה סיני" למי שיש לו אוטו קטן - היא בדיחה על חשבון הנהגים בישראל, כאילו מי שנוהג ברכב "מצ'וקמק" לא מבין כלום בנהיגה, לא ירגיש אובדן אחיזה, וחמור מהכל - כנראה שהוא כל כך חסר ישע שההפרש בין הצמיגים בבלימה לא כל כך ישנה לו, הוא יתנגש באוטו שלפניו בלאו הכי.

אם אתה לא מרגיש שאתה כזה, תשקיע כמה שקלים יותר, וקנה צמיג איכותי של מותג נורמלי. במחיר שהוא מפורסם כיום, הגודייר הוא בחירה מעולה כי הוא גם מגיע עם מד לחץ אויר דיגיטלי - תוספת נוחה וחביבה.

פורסם
הציעו לי כרגע מחיר ממש טוב על tristar אני לא יודע מאיפה הם מגיעים ואם יש להם אבא ואמא..

דלג הלאה.

צמיגים במופיעים באתרים של iTire וטיירקלאב, אמורים לכאורה להיות במלאי.

יש עוד אתרי השוואות מחירים מעבר ליד2צמיגים (סגירה מול צמיגיות עצמן), כמו טיירדיל, טיירפלוס אוטוטייר וכו'.

צריך לבדוק אם הם מסוגלים להשיג צמיגים שמפורסמים אצלם.

שווה לנסות לברר תאריכי יצור מראש על מנת לא להתאכזב בהקשר זה (עד שנה -תקין, ולמחמירים חצי שנה).

• תוכן חדש...