Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב במנהטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעוד כשבועיים אנחנו טסים למנהטן, הינו רוצים להשכיר שם רכב ליום אחד על מנת לבקר בבוסטון.

בדקתי בבאדגט המחיר ליום הוא כ60 דולר לרכבים רגילים כולל ביטוח מלא. ואם אני ארצה קצת להתפנק יש גם מוסטאנג ב90 דולר כולל ביטוח מלא.

היתי רוצה לשאול בעלי ניסיון:

1. מה נדרש ממני חוץ מלתת להם שטר של 100 דולר? (אשראי עם מסגרת מסויימת? רשיון נהיגה בין לאומי?)

2. מה עם כל כבישי האגרה שיש מסביב למנהטן? איך אני משלם עליהם ואיפה? הבנתי שכל גשר שאני עובר יש עמלה שצריך לשלם.

3. חס וחלילה במקרה של תאונה מה באמת נותן לי בפועל ה"ביטוח המלא"?

4. בחיים לא יצא לי לנהוג ברכב בחול, יש חוקי תנועה מיוחדים בניו יורק? האם לבן אדם עם 8 שנות ניסיון על הכביש יהיה מסובך להסתגל?

5. אם יש עוד משהו רלוונטי שלא התיחסתי אליו אשמח לדעת.

תודה רבה.

פורסם

תבדוק אופציה לטיסה, נהיגה מנהטן-בוסטון זה עניין של 4 שעות לכיוון, לפני פקקים ועצירות מנוחה

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

1. כרטיס אשראי בין לאומי על שמך ורישיון נהיגה (אף פעם לא ביקשו רישיון בין לאומי)

2. או שתשלם במזומן בכל גשר וכביש או שיתנו לך איזי פאס (תוספת קטנה)

3. משאיר למישהו אחר לענות.

4. בניו יורק סיטי אסור לפנות ימינה ברמזור אדום (ברוב הרמזורים מחוץ לנוי יורק אפשר אלא אם יש שלט שכתוב אחרת.

5. יותר זול למלא דלק מחוץ לכבישים מהירים.

פורסם (נערך)

לא נראה לי שיקבל ממך מזומן, רוצים כרטיס אשראי בשביל ביטחון.

תהייה בטוח שיקחו ממך יותר מ 60 $, הוט למדו מהאמריקאים איך לעבוד על לקוחות.

יש אזורים בארה"ב שמאוד לחוצים על מהירות חוקית, אל תנהג במהירויות ישראליות.

חניון במנהטן יעלה לך יותר מהחדר במלון.

בסמטאות מחוץ למרכז העיר אפשר לחנות בחינם אבל יש ימים שאסור לחנות בבוקר כי מנקים את הרחוב.

בוסטון היא בערך 350 ק"מ ממנהטן. סה"כ יותר מ 700 ק"מ נסיעה ביום, אתה באמת רצוה לעשות את זה?

יש כמה גשרים ומנהרות שיוצאות ממנהטן, רק חלק בתשלום.

כבישים מהירים יש גם בתשלום וגם בחינם.

תשתמש ב WAZE תסמן בלי כבישי אגרה אולי תצליח להתחמק מתשלום ומשוטרים

אין רמזור לפניה שמאלה, אתה פונה שהמכוניות ממול חוצות.

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם (נערך)

עשיתי את המסלול הזה באוקטובר מדובר ב-4 שעות נסיעה ב parkways ברובן, כלומר כבישים מהירים ללא משאיות. הכביש יפה ויחסית לא עמוס, יצאנו ב-10 ממנהטן, הגענו בסביבות 2 לפרוורי בוסטון.

באדג'ט הם הכי זולים, בהזמנה מהאתר שלהם, ללא קודי קופון, הרכבים שם בדר''כ עם ביטוח שכולל הכל. ללא השתתפות עצמית גם. בכל השכרה אני לוקח רכב שם. פרט לדלק לא בודקים משהו בהחזרה,והביטוח שלהם כולל הכל במקרה של תאונה.

אתה צריך להביא להם כרטיס אשראי בינלאומי, על שמך, לפיקדון, דרכון, רישיון נהיגה ישראלי וזהו זה.

ממליץ על לקיחה ב - UES, והחזרה ב-Midtown. הסניף בMidtown מאוד עמוס, ואפשר לחכות שם אפילו שעה לרכב, ובאופן כללי הוא פחות נעים ומתוקתק מזה שב- UES.

לפי החוקים של באדג'ט אתה יכול לשכור רכב בכל מיקום בניו יורק(העיר, ללא שדה''ת) ולהחזיר בכל מיקום אחר, ללא תוספת תשלום על החזרה במיקום שונה. שים לב, המכוניות מגיעות בדר''כ עם מיכל דלק לא מלא, זה מסומן בטופס ההשכרה וצריך להחזיר בהתאם. בפעם האחרונה ששכרתי מהם רכב, באפריל, קיבלתי רכב חדש לגמרי עם 10 מייל על מד האוץ, וללא דלק, והבנתי שהם כחברה פשוט לא מתדלקים רכבים.

לגבי הנהיגה, סה''כ קל ונוח לנהוג בכבישים המהירים בארה''ב, מנהטן פחות נעימה, אבל מתרגלים, תקרא קצת לפני לגבי החוקים המקומיים. ובוסטון עצמה הרבה פחות נעימה לנהיגה, אבל שוב, הכל סביל וניתן להתרגל.

כמה דברים בסיסיים בארה''ב, כולם יגידו לך שמותר לפנות ימינה באור אדום, נכון אבל לא במנהטן, ואם אני זוכר נכון, אסור לפנות ימינה באור אדום בכל ניו יורק סיטי,ולא רק במנהטן.

יש צמתים עם All Way Stop, הם מקבילים לצמתים בארץ שיש בהם בדר''כ כיכרות.

מדובר בשלט STOP אדום, שמתחתיו רשום All Way, בגדול, הרעיון, מי שמגיע ראשון לצומת, יוצא ראשון, אז אתה עומד וממתין לתורך, עד שהרכבים שהיו לפניך בצומת נוסעים (מכל הכיוונים), אני חושב שהתיאור שלי לא הכי ברור ואני ממליץ לך לראות סרטון יוטיוב שידגים את העניין יותר טוב.

ויש גם את הפנייה שמאלה בצומת, ברוב הצמתים המרומזרים, אין רמזור מיוחד לפנייה שמאלה ,אלא, אתה גולש כשיש ירוק לאמצע הצומת, ופונה שמאלה רק כשאין תנועה נגדית, במידה וכל הזמן יש תנועה נגדית, והרמזור הופך לצהוב, אתה אמור לפנות שמאלה בכל מקרה והתנועה הנגדית אמורה לעצור. אני מעדיף לחכות עוד כמה שניות ולוודא שהרכבים ממול עוצרים לפני שאני פונה שמאלה, במצב כזה.

בסה''כ אני מאמין שתסתדר מבחינת נהיגה, נכנסים לזה תוך כמה שעות.

מבחינת כבישי אגרה, במנהטן אי אפשר לשלם במזומן על אגרה, ובגדול, אי אפשר לצאת מהעיר בלי כבישי אגרה.

הרכב השכור מגיע עם easy pass, מקביל לפס-קל הישראלי, הוא עולה 10$ ביום, להשכרתו. בנוסף, החיוב עבור האגרות יורד מכרטיס האשראי שהשארת לפקדון.

הבאסה עם הeasy pass, שגם אם השתמשת בו רק יום אחד משבוע השכרה, עדיין תשלם עליו 10$ לכל יום.

תהנה מהטיול.

עריכה אחרונה על ידי רון123
פורסם

בדוק גם אפשרות של רכבת.

אאל"ט קטעים מהפרוזדור בין וושינגטון לבוסטון הם קטעי הרכבת המהירה ה"אמיתית" היחידים בארה"ב, אם כי בדקתי זאת לאחרונה לפני איזה 7 שנים. והנסיעה ברכבת מאפשרת מנוחה, בניגוד לנהיגה שמהווה עבודה לא קלה.

ד"א, למי שהמליץ על טיסה: לפני 7 שנים טסתי בין הערים. הזמן באויר הוא אכן פחות משעה (במטוס סילון. יש גם טיסות במטוסי מדחף סילון שמהירותם קטנה בהרבה), אבל צריך להוסיף לזה הגעה לשדה, צ'ק אין, הביטחון האמריקאי המטורף וההמתנה במטוס עד ההמראה, שעשויה להיות יותר ממושכת מהזמן באויר., מה שמקזז מאד את הרווח ממהירות הטיסה לעומת נסיעה בכביש או ברכבת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עשיתי את המסלול הזה באוקטובר מדובר ב-4 שעות נסיעה ב parkways ברובן, כלומר כבישים מהירים ללא משאיות. הכביש יפה ויחסית לא עמוס, יצאנו ב-10 ממנהטן, הגענו בסביבות 2 לפרוורי בוסטון.

באדג'ט הם הכי זולים, בהזמנה מהאתר שלהם, ללא קודי קופון, הרכבים שם בדר''כ עם ביטוח שכולל הכל. ללא השתתפות עצמית גם. בכל השכרה אני לוקח רכב שם. פרט לדלק לא בודקים משהו בהחזרה,והביטוח שלהם כולל הכל במקרה של תאונה.

אתה צריך להביא להם כרטיס אשראי בינלאומי, על שמך, לפיקדון, דרכון, רישיון נהיגה ישראלי וזהו זה.

ממליץ על לקיחה ב - UES, והחזרה ב-Midtown. הסניף בMidtown מאוד עמוס, ואפשר לחכות שם אפילו שעה לרכב, ובאופן כללי הוא פחות נעים ומתוקתק מזה שב- UES.

לפי החוקים של באדג'ט אתה יכול לשכור רכב בכל מיקום בניו יורק(העיר, ללא שדה''ת) ולהחזיר בכל מיקום אחר, ללא תוספת תשלום על החזרה במיקום שונה. שים לב, המכוניות מגיעות בדר''כ עם מיכל דלק לא מלא, זה מסומן בטופס ההשכרה וצריך להחזיר בהתאם. בפעם האחרונה ששכרתי מהם רכב, באפריל, קיבלתי רכב חדש לגמרי עם 10 מייל על מד האוץ, וללא דלק, והבנתי שהם כחברה פשוט לא מתדלקים רכבים.

לגבי הנהיגה, סה''כ קל ונוח לנהוג בכבישים המהירים בארה''ב, מנהטן פחות נעימה, אבל מתרגלים, תקרא קצת לפני לגבי החוקים המקומיים. ובוסטון עצמה הרבה פחות נעימה לנהיגה, אבל שוב, הכל סביל וניתן להתרגל.

כמה דברים בסיסיים בארה''ב, כולם יגידו לך שמותר לפנות ימינה באור אדום, נכון אבל לא במנהטן, ואם אני זוכר נכון, אסור לפנות ימינה באור אדום בכל ניו יורק סיטי,ולא רק במנהטן.

יש צמתים עם All Way Stop, הם מקבילים לצמתים בארץ שיש בהם בדר''כ כיכרות.

מדובר בשלט STOP אדום, שמתחתיו רשום All Way, בגדול, הרעיון, מי שמגיע ראשון לצומת, יוצא ראשון, אז אתה עומד וממתין לתורך, עד שהרכבים שהיו לפניך בצומת נוסעים (מכל הכיוונים), אני חושב שהתיאור שלי לא הכי ברור ואני ממליץ לך לראות סרטון יוטיוב שידגים את העניין יותר טוב.

ויש גם את הפנייה שמאלה בצומת, ברוב הצמתים המרומזרים, אין רמזור מיוחד לפנייה שמאלה ,אלא, אתה גולש כשיש ירוק לאמצע הצומת, ופונה שמאלה רק כשאין תנועה נגדית, במידה וכל הזמן יש תנועה נגדית, והרמזור הופך לצהוב, אתה אמור לפנות שמאלה בכל מקרה והתנועה הנגדית אמורה לעצור. אני מעדיף לחכות עוד כמה שניות ולוודא שהרכבים ממול עוצרים לפני שאני פונה שמאלה, במצב כזה.

בסה''כ אני מאמין שתסתדר מבחינת נהיגה, נכנסים לזה תוך כמה שעות.

מבחינת כבישי אגרה, במנהטן אי אפשר לשלם במזומן על אגרה, ובגדול, אי אפשר לצאת מהעיר בלי כבישי אגרה.

הרכב השכור מגיע עם easy pass, מקביל לפס-קל הישראלי, הוא עולה 10$ ביום, להשכרתו. בנוסף, החיוב עבור האגרות יורד מכרטיס האשראי שהשארת לפקדון.

הבאסה עם הeasy pass, שגם אם השתמשת בו רק יום אחד משבוע השכרה, עדיין תשלם עליו 10$ לכל יום.

תהנה מהטיול.

תודה רבה על התגובות.

העניין הוא שאחרי טיסה אני מוגבל וצריך להתעסק עם תחבורה ציבורית, בגלל זה יותר נוח לי לקח רכב למרות הנסיעה הארוכה ואז אני חופשי לנסוע לאן שאני ארצה כולל לטבע שיש מחוץ לערים הגדולות.

מה שקצת מלחיץ אותי זה הצמתים שם בעיקר. לגבי החנייה אין לי בעיה עם זה יש לי חנייה במלון.

פורסם

לא הבנתי את הסיטואציה.

אם כל השהות שלך היא בבוסטון טס לשם (ישיר עם אל-על או עם קונקשן, עדיף באירופה. קונקשן בארה"ב הוא דבר מסורבל ומתיש). כנ"ל אם אתה מתכוון לטוס לבוסטון ואז לחזור לכמה ימים בניו יורק, או להפך. זה מה שעשיתי בנסעה שהזכרתי: טיסה לניוארק וקונקשן משם לבוסטון, לאחר סיום השהות בבוסטון טיסה לניוארק, שלושה ימים בניו יורק ואז טיסה ארצה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הבחור לא פירט. יתכן שכוונתו לשכירת רכב בכיוון אחד.

מהנסיון של בני הבכור - שכירת רכב בכיוון אחד הוא עניין יקר מאד. חשב לעשות זאת במערב (לקיחת רכב בסן פרנסיסקו והחזרה בפניקס או אפילו יות רמזרחה), ירד מהעניין כין שהעלות של ההחזרה במדינה אחרת היתה מאות דולרים. שינה את התכנית למסלול מעגלי שהתחיל והסתיים בסן פרנסיסקו.

כמובן שנסיעה לבוסטון לטיול של יום זה בערך נסיעה לירושלים לטיול של יום. אני קצת מגזים (דומני שירושלים הרבה יותר עשירה באתרים), אבל לבוסטון יש מה להציע לתייר משך כמה ימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מה אתה מחפש לעשות בבוסטון בכמה שעות?

אני מבין אותך בתור ישראלי שאתה מרגיש צורך להשתמש באוטו אבל בניו יורק ובוסטון אין שום שימוש לאוטו.

אם אתה רוצה לטייל באופן כללי עם אוטו יש הרבה דברים לראות.

נסיעה לוושינגטון זה בערך אותו זמן נסיעה ואת זה עשיתי בצעירותי.

שאלתי וכל המעברים לניו ג'רסי בתשלום עכשיו

אייל

פורסם

רכבת amtrak תיקח אותך מתחנת penn לבוסטון בכ48 דולר לאדם לכיוון אחד ב3 וחצי שעות.

אוטובוס גרייהאונד שיוצא בערך כל שעתיים מניו יורק, ייקח אותך בכ18 דולר (+- בהזמנה מראש באינטרנט) לבוסטון ב4.5 שעות בקו האקספרס.

התחבורה הציבורית בבוסטון נהדרת. בשביל הקו הזה ספציפית לא הייתי משכירה רכב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
בדוק גם אפשרות של רכבת.

אאל"ט קטעים מהפרוזדור בין וושינגטון לבוסטון הם קטעי הרכבת המהירה ה"אמיתית" היחידים בארה"ב, אם כי בדקתי זאת לאחרונה לפני איזה 7 שנים. והנסיעה ברכבת מאפשרת מנוחה, בניגוד לנהיגה שמהווה עבודה לא קלה.

ד"א, למי שהמליץ על טיסה: לפני 7 שנים טסתי בין הערים. הזמן באויר הוא אכן פחות משעה (במטוס סילון. יש גם טיסות במטוסי מדחף סילון שמהירותם קטנה בהרבה), אבל צריך להוסיף לזה הגעה לשדה, צ'ק אין, הביטחון האמריקאי המטורף וההמתנה במטוס עד ההמראה, שעשויה להיות יותר ממושכת מהזמן באויר., מה שמקזז מאד את הרווח ממהירות הטיסה לעומת נסיעה בכביש או ברכבת.

מסתבר שעד 2020 שום דבר לא ישתנה- Acela Express שהזכרת זה שרות הרכבת המהיר היחיד.

כרטיס ניו יורק>בוסטון מתחיל ב49$, זמן נסיעה בין שלוש וחצי לחמש תלוי בעצירות.

http://www.amtrak.com/servlet/ContentServer/AM_Route_C/1241245664867/1237405732511

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות. אני אשקול נסיעה ברכבת לשם.

פשוט היתרון ברכב שאני יכול לעצור בדרך ולשנות את המסלול איך שאחליט ולבקר בעוד מקומות בדרך (הטבע שם פשוט ניראה מדהים).

פורסם

הבין כירוני פה נחמד מאוד אבל קח בחשבון שהמשטרה באזור ניו יורק מאוד פעלתנית.

קצב התנועה פה מאוד סבלני אז אם אתה חושב שרכב יחסוך לך הרבה כי תוכל למהר, מומלץ לשקול זאת שנית.

אם אתה שוכר, שכור רכב עם easy pay ותוכל לנסוע בכבישי אגרה (אם יש כאלו בדרך) שיחסכו לך זמן.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...