Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן לחנך אנשים בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל יום אני נתקל באותה תופעה.

כביש 5 לכיוון ת"א. הכביש יחסית ריק. נוסע על הנתיב השמאלי יחסית על מהירות גבוהה ולא מפריע לאף אחד. ישנם שלושה נתיבים מצידי כאשר בהם נוסעים עוד 2 כלי רכב על מהירות תואמת. מלפני נמצא רכב שמעכב אותי ואין לי יותר מדי אופציות לעקוף אותו משום ששאר הנתיבים "חסומים".

האם יש אופציה לחנך אנשים בכביש? זאת אומרת, אני כל פעם נתקל בסיטאוציה הזו ואני לא יודע איך לגשת אליה. אורות גבוהים, היצמדות, מה ניתן לעשות כדי ללמד את האנשים האלו לא לעכב את התנועה? האם זה כל כך מסובך להציץ במראות כל כמה שניות ולראות מה מיקומכם בכביש ביחס לסובבים אתכם?

2016 BMW M235i.

פורסם

אתה לא אמור לנסוע בנתיב השמאלי. הוא לעקיפה בלבד. גם כשהכביש ״ריק״.

לפני שאתה מחנך אחרים שמור על החוק בעצמך.

חפש בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...