Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

ברכבי (106 שנת 96) מותקן קומפוננט קדמי של MOREL מדגם PULS עם טוויטרים של HYBRID, ומאחורה מותקנים רמקולים 6X9 של פיוניר (240W).

אני שוקל לקנות מגבר שירים את המערכת עם החלקים הקיימים היום,ושבעתיד אני יוכל להרים איתו את הסט קומפוננט הקדמי+סאב.

עכשיו ככה,יש לי אפשרות לקנות את ה-ROCKFORD 4004 חדש בכ-1100-1300 שקלים, הבשאלה שלי היא האם הוא יוכל להרים בצורה טובה את הקומפוננט עם סאב ?

אגב,אם וכאשר אקנה סאב,זה לא יהיה משהו מפלצתי,אלא סאב שיתן הדגשה לבאסים בצורה עדינה ותו לא (לא אקנה סאב כדי לשמוע עם כל העיר).

כמו כן,האם אתם יכולים להמליץ לי על מגברים אחרים באותה רמת מחיר של ה-4004 (הכוונה למחיר שלו בחנות רגילה,מחיר 1600-1900 שקל) שיעשה את העבודה בצורה טובה יותר?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמה מוצהר הרמקול האובלי שלך ?

אתה לא צריך הגברות גבוהות במיוחד בשביל לנצל את הרכיבים הקיימים אצלך.

אני יכול לנחש שה4004 יעשה את העבודה.

בכל אופן, אני בכלל היתי חושב לכיוון ההפוך .. לחסוך בתקציב .. אפילו ה LOGIC PLX יעשה את העבודה לטעמי.

אם יש לך אפשרות לרכוש מהדיוטיפרי היתי ממליץ עליו בשביל לחסוך בתקציב.

או אפילו ללכת לכיוון ה

JBL 75.4 , או על הגירסא של ה6 ערוצים.. אבל זה כבר 300 דולר לפי מיטב זיכרוני.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שלום !

ברכבי (106 שנת 96) מותקן קומפוננט קדמי של MOREL מדגם PULS עם טוויטרים של HYBRID, ומאחורה מותקנים רמקולים 6X9 של פיוניר (240W).

אני שוקל לקנות מגבר שירים את המערכת עם החלקים הקיימים היום,ושבעתיד אני יוכל להרים איתו את הסט קומפוננט הקדמי+סאב.

עכשיו ככה,יש לי אפשרות לקנות את ה-ROCKFORD 4004 חדש בכ-1100-1300 שקלים, הבשאלה שלי היא האם הוא יוכל להרים בצורה טובה את הקומפוננט עם סאב ?

אגב,אם וכאשר אקנה סאב,זה לא יהיה משהו מפלצתי,אלא סאב שיתן הדגשה לבאסים בצורה עדינה ותו לא (לא אקנה סאב כדי לשמוע עם כל העיר).

כמו כן,האם אתם יכולים להמליץ לי על מגברים אחרים באותה רמת מחיר של ה-4004 (הכוונה למחיר שלו בחנות רגילה,מחיר 1600-1900 שקל) שיעשה את העבודה בצורה טובה יותר?

ב 1100 ש"ח - קח את הרוקפורד.

פורסם

אבל שוב,השאלה היא האם הרוקפורד 4004 יכול להרים בצורה טובה קומפוננט קדמי+סאב,או שכאשר אקנה סאב אצטרך להחליף מגבר או לקנות מגבר נוסף ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...