Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בכרתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, האם יש צורך ברישיון בינלאומי או שהכרטיס פלסטיק מספיק?

הבנתי שלאחרונה ישראל חתמה עם יוון על הסכם הדדיות ששתי המדינות לא יצטרכו רישיון בינלאומי, אשמח אם מישהו יוכל לאשר לי את זה.

תודה חברים.

פורסם

1. זה נכון, ולא חדש.

2. רשיון הפלסטיק הוא המסמך היחיד המשמש כרשיון נהיגה, גם בחו"ל.

3. עדיף להשקיע את 20 הש"ח ב"רשיון הבין לאומי" - שכלל אינו רשיון, אלא תרגום הרשיון שלך לכ-10 שפות, מאפשר תקשורת יותר טובה עם הרשויות המקומיות במקרה הצורך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תמיד מוציא רישיון בינלאומי וזורק בקיטבג - בשביל 16 שקל תמיד טוב.

אם יבקשו יש אבל עד עכשיו הרישיון הישראלי שלי היה מספיק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אברג'ל - זכרון רחוק, אבל בכל זאת כמה אזהרות:

1. הרמזורים זעירים וקשה לראות אותם, האט לפני כל צומת וחפש אותם. הדבר אמור במיוחד בנהיגה בהרקליון, שבה הרמזורים מתמזגים עם הרקע ולעתים אתה מוצא אותם ממש בכניסה לצומת. כמעט עלה לי בהתקלות עם המשטרה בקילומטר השני שלי בנהיגה בחו"ל.

2. חלק ניכר מהכבישים, במיוחד בהרים, צרים עם הרבה "סיכות ראש" (hairpins), שהמקומיים אוהבים לחתוך. אישית נהגתי לצפור צפירה קצרצרה לפני כל פניה כזו, אם כי מדובר במנהג לא מקובל. גם נהגתי להדליק אורות ראשיים ביום, וקיבלתי הרבה הבהובים שהתריעו על כך שמשהו לא תקין. איני יודע אם חשבו שטעיתי בהדתקתם או שביוון הדלקת האורות מסמנת מצב חירום או משהו אחר, מיע לך לחפש קצת מידע על מנהגי הנהיגה המקומיים.

3. הנהגים המקומיים יכולים ללמד את הישראלים לא מעט בהלכות נהיגה פרועה, היה ערני מאד.

4. השילוט לא מי יודע מה - שלטים כחולים דהויים למדי עם כיתוב באותיות יווניות בצהוב ולטיניות בלבן, לא כל כך קריאים. בימינו, עם GPS, מהווה הבעיה פחותה מאשר כאשר אני ניוטתי באי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

הייתי בכריתים לפני ארבעה חודשים, אומנם השכרתי טרקטורונים ואופנוע (כל יום משהו אחר) בחברת השכרה היו גם רכבים, אולם לא הייתי זקוק לכרטיס בינלאומי, רק הרישיון הישראלי, אולי בחברות אחרות כן רוצים,

אגב אם אתה בעניין של אופנועים וטרקטורונים, אתה יכול להגשים שם חלומות, אפשר להשכיר הכל מהכל ולהנות במחירים שפויים (כמובן שתלוי בעונה),

תהנה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אם את שוכר אופוע או טרקטורון דאג לביטוח מתאים לפני יציאתך מהארץ - הביטוחים הסטנדרטיים לא מכסים פעילויות אלה, והסיכון בהן יחסית גבוה.

פורסם

כשהייתי ברודוס, בלב רודוס, לא ייאומן איך כל אחד יכול להשכיר טוסטוס\רכב ולנסוע איך שבא לו... משטרה ברודוס זה כמו לזכות בלוטו, נדיר מאוד.

אפילו איזו גרמניה פצצת על כמעט דרסה אותי עם טוסטוס, אני מניח שרשיון אין.

לדעתי , מדיניות אומללה למדי... לתת להשכיר לאנשים מבלי שיש להם רשיון?

פורסם

הכבישים הבינעירוניים בכרתים סבירים,

התנועה בהרקליון היא כאוס מבולגן שעדיף להימנע ממנו,

אבל כולם רגילים לתיירים ומתייחסים אליהם בהבנה ובחיוך.

השילוט כמעט לא קיים אבל זה לא כל כך משנה בימינו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...