Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח - יונדאי גטס (20)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לא כל כך מבין בזה.. אני אשמח את תעזרו לי.

בקרוב אני עושה טסט (כן קצת מאוחר) ואז רוצה לקנות רכב.

הבנתי שיונדאי גטס נחשב טוב יחסית (עד 10-15 אלף, אוטומט) ולכן כנראה שאבחר בו.

אשמח להבין על כל עניין הביטוח וכמה זה יעלה לי בערך ?

מבחינת דלק, כמה הוא לוקח? נגיד אני נוסע שעה ביום בתוך העיר, כמה זה יעלה לי ?

תודה!

פורסם

עלות הביטוח תלויה גם בגיל הנהג, היעדר תביעות, מס' נהגים וכו'.

הביטוח שלנו, ליונדאי גטס 2008 1.4 אוטומטית, עבור 2 נהגים מעל 30, ללא תביעות ב-5 שנים האחרונות: 3073 ש"ח (חובה + מקיף).

צריכת הדלק של נסיעות בתוך העיר כ-10 ק"מ לליטר.

פורסם

קודם כל - לעבור טסט בגיל 20 זה ממש לא מאוחר.

לגבי ביטוח - אתה נהג חדש וצעיר, לכן הביטוח יהיה יחסית יקר כמה? בדוק אמל כמה סוכני ביטוח, אבל סדר גודל של 3500-4000 ש"ח לחובה נראה לי די סביר. לגבי ביטוח צד ג' - איני יודע, ורכב בעל ערך נמוך, כזה שאתה מתכוון לרכוש, אין מקם לביטוח מקיף.

עם זאת עליך להביא בחשבון הרב ההוצאות נוספות - רישוי (סדר גודל של 1500 ש"ח לשנה), טיפולים (ברכב ישן חלקם ממש לא צפויים) וכמובן ההוצאה הקטנה ביותר, אבל המורגשת כל שבוע - דלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הצעת מחיר לביטוח תוכל למצוא כאן: http://www.wobi.co.il

לא הוא לא. WOBI לא נותנים הצעות לביטוח לנהגים בעלי נתונים כמו שלו (מבחינת גילו והוותק שלו).

עבור רכב במחיר כזה, לדעתי, אין טעם לעשות ביטוח מקיף.

במקומך הייתי עושה ביטוח חובה (מן הסתם) וגם ביטוח צד ג'. בדוק עלות ביטוח חובה מול הפול, לאחרונה יש

להם הצעות תחרותיות עבור נהגים חדשים.

• תוכן חדש...