Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מספרה לכלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מלא מקומות איפה לכתוב את זה, ואז נזכרתי בפורום הזה.

הרבה מאוד זמן שלא כתבתי פה, כי הייתי עסוק במהלך החיים דברים קצת אחרים.

לעניינינו, עזרתכם מתבקשת.

מחפש לדעת כל מה שאפשר, רשימה בעצם, החל מאיזה רכב יתאים, עלויות מי שיודע, ממש כל פרט קטן, על הסבת רכב לתספורת ורחיצת כלבים, ושיכלול בתוכו כיור יחסית גדול וכל מה שצריך לרחיצה והתספורת

הדברים הברורים הם דוש של המקלחת מן הסתם, וכיור יחסית גדול, כולל איזה "שואב" או פן קטן לייבוש של הכלב וכ'ו.

מה עוד? מה הלאה?

אשמח לאללה לעזרה וכיוון.

אין לי שום מושג בזה מלבד אהבה לכלבים.

תודה רבה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אין לי מושג מה אתה מחפש, בעיקר אתה צריך להתחיל מתקציב.

בכל אופן- ראיתי שיש מספרה כזו על פיג'ו בוקסר מוכן למכירה בלוח פוקוס.

פורסם

אני מזמין פעם בכמה חודשים מספרה ניידת לסיפור הכלבה שלי.

הוא משתמש בנגרר שבפנים יש לו הכל.

שולחן לשים עליו את הכלב, מזגן, האמבטיה למקלחת, שואב אבק וכו'.

השבוע שאלתי אותו מה הדבר הכי מסובך במספרה ניידת והוא אמר לי שמיכל המים שתופס הרבה מקום ובדרך כלל הוא קטן מהדרוש ליום עבודה מלא.

פורסם

נגררת תעשה הכי פחות כאב ראש מבחינת רישוי, אם זה משהו קל אז אפשר לגרור עם רכב משפחתי.

מיכל מים זה מגבלה של משקל בלבד- עניין חוקי ובטיחותי, בהתאם.

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

מומלץ וונטה חזקה שתעיף את כל השערות החוצה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

חשבתי יותר על רכב עם דלת צדדית שנפתחת, ועל הגג שלו (סתם רעיון, לא בדיוק חובה, בשביל זה אתם פה) למשל מיכל מים גדול מספיק (כדי לחסוך עלויות של עוד רשיון וטסט לנגרר וכל זה)

נגרר זה פחות מתאים אלא אם מדובר בסדר גודל של קרוואן לזוג, שנעשה לו הסבה ובתוכו כל האיוורר, אמבטייה קטנה וכ'ו.

סוג של "משרד נוסע".

למישהו יש מושג (ואם לא, אז יכול להפנות אותי) לגבי מיסים כאלה ואחרים של כזה דבר?

תודה רבה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מיכל מים שוקל המון והמים גם מתנדנדים מצד לצד.

אני הייתי לוקח מסחרית גדולה בסגנון של איווקו, מיכל מים מתחת לרצפה (רצפה כפולה ומשאבה) והכל בפנים. הייתי בונה שולחן עם ניקוז שאפשר גם לחפוף את הכלב וגם לספר אותו על אותו השולחן.

לשולחן הייתי מתקין שואב לשיער כדי שיקל על הניקיון בסיום התספורת.

עכשיו נשאר רק לעשות חשבון של עלויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פאף פאף פאף איזה אלוף איזה פירוט.

הנה עם העזרה שלך על ריצפה כפולה אפשר למשל להכניס שני מיכלים גדולים יחסית, וכשאחד יגמר, פשוט לפתוח את השני.

לגבי השולחן לשני המצבים, אתה אומר לי בעצם שאחרי התספורת של הכלב, ממש על אותו המשטח, גם לרחוץ אותו?

אם לזה התכוונת, לאן יסולקו כל השיערות של הכלב? כשירדו ממנו?

מצאתי את הסרטון הזה, ולפי מה שרואים בסרטון, יש לה הכל בפנים, אבל אני חושב שאני מפספס שם משו.

אשמח אם מישהו יראה את הסרטון ויעיר הערות.

(זו לא פירסומת, אני לא מכיר את האישה מהסרטון)

פורסם

אני לא בא מהתחום אלא חושב בקול רם.

אם יש לך שואב בגובה השולחן והוא מספיק חזק (זה יכול להיות גם מפוח שמעיף את השיער לשק שנמצא מהצד השני של השולחן) אז השיער כבר איננו כשאתה חופף את הכלב.

שוב, פרט למיכל המים אני לא יודע כמה הרעיונות שהעלתי ישימים. קח בחשבון שמים זה משקל לא קטן ויחד עם שיקולי מיסוי ומקום שווה לשקול מעבר לרכב מעל 3.5 טון משקל כולל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שפיאט דוקאטו יכול להתאים לך. יש במגוון תצורות וזה רכב מסחרי, על כל מה שמשתמע מכך מבחינת מסים וכאלה.

פורסם

יש לי שכן שעכשיו סיים לעבוד על הרכב שלו שהוא עשה אותו מספרה ניידת לכלבים, אולי תוכל לשאול אותו כל מיני דברים מעבר...

אעדכן בהמשך,

אולי תתן לי בפרטי את הנייד שלך ואני אתן לו כדי שתוכלו לדבר

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אגב, יש לו פיאג'יו כזאת :

pic1272963075.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...