Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו בבית מאזדה 3 2008 שכנראה בעזרת ה' תעבור אלי מההורים..

לרכב מבחינה קוסמטית יש כל מיני סימנים קלים בצבע,בנוסף הטמבון מקדימה יצא קצת מצד שמאל (טמבל אחד שלא יודע להשתלב בנתיב..) חשבתי שאם אני לוקח את האוטו,להתפנק קצת ולהשקיע בזה..

מבפנים הכל תקין ברוך ה'..אולי קצת כתמים על המושבים האחוריים (ישבו עליהם אחרי ים וכו') כמה אמור לעלות טיפול כזה ואיפה ניתן לבצע באיזור המרכז? (ראשון לציון,מודיעין,שוהם..) אני אשתדל להעלות לפה מחר תמונות של נזקים ספציפיים כדי שיהיה יותר קל להבין

פורסם

אני שואל בערך כמה יצא לי הסיפור של לתקן את הליקויים הבאים :) לפי זה נדע במה להשקיע כמה...כמו שאמרתי,להלן תמונות

IMG_20160821_180313.jpgIMG_20160821_180306.jpgIMG_20160821_180300.jpg

המכה בתמונות השניה והשלישית הן אותה אחת,פשוט מזוויות שונות. כמו כן,יש כמה כתמים בריפוד שפשוט שכחתי לצלם..אני אשמח לדעת אם מישהו יוכל לתת הערכה לעלות התיקונים הללו.. (ואם אפשר פחות או יותר גם לריפוד)

Sent from my Power using Tapatalk

פורסם

הטמבון זה קליפסים שבורים, אפשר לפרק לראות מה נשבר ולנסות להחליף או להושים במקום עם איזה סופר7

לגבי השריטות חלק ניתן להוריד עם פוליש אך יש הרבה שהגיעו לצבע בסיס

פורסם
הטמבון זה קליפסים שבורים, אפשר לפרק לראות מה נשבר ולנסות להחליף או להושים במקום עם איזה סופר7

לגבי השריטות חלק ניתן להוריד עם פוליש אך יש הרבה שהגיעו לצבע בסיס

תודה רבה! זה משהו שעושים בבית? (הטמבון) איך אני מפרק את זה? צריך כלים מסויימים או משהו סטנדרטי שיש בבית? את הקליפסים מאיפה אני קונה? סופר 7 זה דבק?

לגבי השריטות-כמה יעלה לי לתקן את זה בעסק פחחות ממוצע?

Sent from my Power using Tapatalk

פורסם

סופר7 זה סוג של דבק סיליקון חזק מאוד, לגבי הקליפסים בבית לפרק יהיה בעייתי אם אין כלים ואת הספייס, אגב את הכיפוף שיש לך בכנף אפשר לנסות לישר ידנית(בלי פטיש או כלי כבד אחר) מבית הגלגל ע"י פירוק הפלסטיקה

צביע קטנה איזורית יכולה לעלות מ400-800 שקל, תלוי באיכות המקום וכו'

פורסם

האמת שבחיים לא פירקתי פלסטיקה בצד החיצוני של הרכב ומפחד לעשות נזק..זה מסובך? ואם אלא למקום שיטפל שם הטמבון ויחזיר אותו למקום (בלי חלק חדש,לתקן את הקיים) כמה יעלה?

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק בזה תוכל לגשת למוסך פחחות באזורך ולראות מה הם אומרים,למאזדה יש את המחלה הזאת מנשיקה קלה/שיפשוף ממידרכה הקליפסים בצדדים נשברים(בעיה דומה קיימת גם בדשל של 2009+)

• תוכן חדש...