Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לשקיות וואקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

במסגרת עבודות רס"ר שהאישה מטילה עלי מפעם לפעם, נדרשתי לרכוש שקיות וואקום על מנת לחסוך מקום בארונות של הילדים.

רכשתי מהום סנטר, הוואקום החזיק מעמד כשבועיים.

כנ"ל מ-ebay, שבכלל איבד את הוואקום אחרי יומיים.

יש המלצות?

תודה!

פורסם

ההמלצה לא להשתמש בהן. פעם ראשונה הבאתי אותן לפני 6 שנים ופעם אחרונה השתמשתי לפני 4. באחסנה ארוכה הבגדים או שמיכות נהרסות בגל לחץ וסופגות ריח של גומי/פלסטיק שלא יוצא בכביסה. הריח והקמטים נשארים על הבגדים גם אחרי 2-3 כביסות. הפוך של הסמיכות נהרס מהלחץ.

לגבי בעיית ואקום - יש להשתמש בהתקן כזה שמגהץ את הסגירה טוב טוב. אם האוויר נכנס אחרי יומיים - לא סגרת טוב.

פורסם (נערך)

אני קניתי במקס סטוק. כמה יצאו אחלה ומחזיקות את הוואקום כבר כמה חודשים, אחת איבדה וואקום לאחר יום-יומיים ואחת נקרעה כתוצאה ממגע בדלת הזזה של ארון.

לא יודע להגיד על תופעות לוואי כי טרם הוצאתי דברים לשימוש מהשקיות, אבל מה שכתב עכברוני מפחיד אותי עכשיו. יש לי מלא בגדי ילדים שירשנו מאוחסנים בשקיות וואקום עד שיגיעו לגיל/מידה. זה יהיה מאוד מבאס אם לכל הדברים יהיה ריח של גומי ואאלץ לזרוק.

עכברוני, תן שביב של תיקווה. תגיד שלא הכל תופס ריח, שהריח מתאוורר, או נעלם אחרי שתי כביסות. תשקר אם צריך :סמיילי בוכה:

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
ההמלצה לא להשתמש בהן.

ההמלצה שלי הפוכה, אבל כנראה שזה גם עניין של תיאום ציפיות במידה מסויימת.

אני חי עם השקיות האלה כבר שנים, משום שאני מחזיק מחסן בחו"ל וגם מרבה בנסיעות ארוכות. כדאי להיות מציאותי ולהבין שהוואקום לא יחזיק לנצח - בין שבועיים לחודשיים זה פרק זמן סביר לגמרי. החסכון במקום עוזר בהתחלה, כשצריך להכניס הרבה טקסטיל למרחב מצומצם כמו מזוודה או ארון, אח"כ הפונקציונליות משתנה. היתרון של השקית הוא שמירה על התכולה מפני עש, לחות ושאר מטרדים האופייניים לאחסון ארוך. נושא הריח והקמטים לא מוכר לי.

יתכן שיש גם שקיות קסומות ששומרות על הוואקום לנצח, אבל אני עוד לא נתקלתי בהן (עברו תחת ידיי כמה עשרות) ולא חושב שהן קיימות, היות ורובן מגיעות מסין. הערובה היחידה לאיכות ששמתי לב אליה זה שבד"כ אלו שנמכרות בערוצי הקניות ותחת מותג הבית ברשתות הסופרמרקט מחזיקות קצת יותר זמן. בסופו של דבר זה עניין של ניסוי וטעייה, לכן המלצתי היא לקנות כמה יחידות מספקים שונים ולראות מה מחזיק הכי טוב.

פורסם

אצלי החזיקו מעל 4 חודשים חופשי. סגירה כפולה ושסתום וואקום עם מכסה, עובי השקית 100 מיקרון.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם.

הגיהוץ הקשוח שעשינו, לא ממש עזר לוואקום.

רכשנו את אלו.

http://www.ebay.com/itm/Air-Vacuum-Compressed-Organizer-Bags-Space-Saver-Saving-Storage-Seal-Bag-Hanger-/301794224485?var=&hash=item4644566965:m:mofeLF5NebcB6ju7LQlb0Gg

בזבוז כסף.

אצלי החזיקו מעל 4 חודשים חופשי. סגירה כפולה ושסתום וואקום עם מכסה, עובי השקית 100 מיקרון.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אפשר לינק?

פורסם

אני משתמש בשקיות הכי זולות מאיביי. מחזיק לכמה חודשים (שמיכות חורף), ואין שום ריח או תופעות לואי אחרות. משתמש באותן שקיות שנה אחרי שנה.

:turn-l:
פורסם

השקיות הכי טובות שמצאתי אחרי רכישה של כמה חברות שונות היו דווקא של סנו סושי שנמכרות בסופר. מגיע באריזה של 2 יחידות. הן די גדולות וכל עוד מקפידים לא למלא מעל הקו או יותר מדי מחזיקות ואקום חודשים ארוכים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...