Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חזרתי עם חברים ושתי בנות מבית אריה , עברנו בנסיעה חזור במחסום רנטיס ושניים לא היו חגורים (וידאתי שכולם חגורים בתחילת נסיעה ועשיתי עצירה בדרך כדי להפעיל את הWAZE ובטח הם שכחו להחזיר את החגורות) וכשעברנו במחסום אז ניגש אליי שוטר לבדוק אותי אז הוא קלט שהם בלי חגורות והורה לי לעצור עם הרכב אחרי המחסום בצד ליד הניידת, ויצאנו מהרכב הוא ערך חיפוש קל ברכב ואז בדק לנו תעודות זהות (ממני ביקש את הרישיון נהיגה) במסופון בקיה סורנטו שלו אבל הוא לא אמר שום דבר על החגורות. אני מאמין שזו הייתה בדיקה שגרתית במחסום ככה זה הרגיש אבל לכו תדעו ...

אנחנו עכשיו בדילמה אם הוא שחרר אותנו ואמר לנו לילה טוב סעו בזהירות האם לדעתכם יש מצב שישלח דוח על חגורות לאותם אלה שלא חגרו ומה גובה הקנס ? חשוב לי לציין שאני הייתי כל הנסיעה חגור וגם הנוסעת שלידי אבל שניים לא היו חגורים. האם האשמה קודם כל מוטלת עליי שאני זה שאמור לדאוג שכולם יהיו חגורים וזה מה שאני עושה בד''כ רק שהפעם פשילתי :( ?

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

על הסעת נוסע לא חגור, היית אמור לקבל קנס בגובה 250 ש"ח + 2 נקודות (לפי סעיף 6704 בחנ"א).

על אותו נוסע, גם היה אמור להיות מוטל קנס בגובה 250 ש"ח ואם בעל רשיון, גם 2 נקודות (לפי סעיף 6703 בחנ"א).

הפורום יודע הכל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?490746-%D7%A7%D7%A0%D7%A1-%D7%952-%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%94-!!&p=3995295&viewfull=1#post3995295

פורסם

אז אני יכול להיות רגוע או שמא יש לי תחושה לא טובה לקבל בדואר דו''ח ? ? ? הוא התעכב במסופון בניידת איזה 7 דקות ככה ואז בא אליי החזיר לנו את כל התעודות ואמר לילה טוב סע בזהירות וזהו והמשכנו הכל רגיל .

שוטר חייב לומר לי שקיבלתי דו''ח ? הוא לא יכול לא לדווח לי על זה ואז זה בא לי בהפתעה ? כמובן אני לא מדבר על מצלמות מהירות אני מדבר ששוטר עצר אותך..

פורסם

שוטר שנמצא במשמרת נותן דו"ח במקום או לא נותן בכלל.

זה לא שוטר שתופס אותך כשהוא לא במשמרת ואז יש מצב לקבל דו"ח אח"כ, אבל הוא אומר לך תקבל דו"ח בדואר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא שוטר שתופס אותך כשהוא לא במשמרת ואז יש מצב לקבל דו"ח אח"כ, אבל הוא אומר לך תקבל דו"ח בדואר

במקרה של דו"ח בדואר, קיים סיכוי לא מבוטל שהשוטר ישכח את הדיווח ברכב או שהשוטר שאמור להזין את הדיווח למחשב יתרשל.

בכל המקרים בהם נתקלתי שהובטח דו"ח בדואר - הדו"ח הזה לעולם לא הגיע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא מדוייק ישה.

יש מצב וקרה לי גם, שנגמר פנקס הדוחות.

יש מה שנקרא "דוח לבן". העתקו לא נמסר לנהג.

הדוח מוזן למערכת כמו דוח רגיל, המכונה "כחול" והדוח הרשמי מגיע אל הנהג בדואר.

פורסם
אז אני יכול להיות רגוע או שמא יש לי תחושה לא טובה לקבל בדואר דו''ח ? ? ? הוא התעכב במסופון בניידת איזה 7 דקות ככה ואז בא אליי החזיר לנו את כל התעודות ואמר לילה טוב סע בזהירות וזהו והמשכנו הכל רגיל .

שוטר חייב לומר לי שקיבלתי דו''ח ? הוא לא יכול לא לדווח לי על זה ואז זה בא לי בהפתעה ? כמובן אני לא מדבר על מצלמות מהירות אני מדבר ששוטר עצר אותך..

סביר להניח שהחליטו לוותר לך. סע לשלום ובזהירות.

פורסם
לא מדוייק ישה.

יש מצב וקרה לי גם, שנגמר פנקס הדוחות.

יש מה שנקרא "דוח לבן". העתקו לא נמסר לנהג.

הדוח מוזן למערכת כמו דוח רגיל, המכונה "כחול" והדוח הרשמי מגיע אל הנהג בדואר.

האלו גמרת את הפנקס נגמרה המכסה היומית...

אם החלטת לתת דו"ח לבן אתה מיידע את הנהג שאתה רושם לו דו"ח שאותו הוא יקבל מאוחר יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
האלו גמרת את הפנקס נגמרה המכסה היומית...

אם החלטת לתת דו"ח לבן אתה מיידע את הנהג שאתה רושם לו דו"ח שאותו הוא יקבל מאוחר יותר

ירדה לי אבן מהלב :) בכל מקרה אני רוצה להיות בטוח ב100 אחוז יש פה את החבר פורום שהוא שוטר עם התמונה של רכב של הגולף, שכחתי את שמו מקווה שהוא עוקב אחרי האשכול הזה ושיוכל לענות לי בתור אחד שהוא שוטר אם אקבל דו''ח או שלא ?

פורסם

נראה שבמחסום רנתיס עצר אותך שוטר לבדיקה ביטחונית, בין אם הבחין בחגורות ובגללם ובין אם לא, כי עוררת חשד או כי הוא היה צריך לבדוק אותך או כי שיעמם לו וזה לא מזיק.

בכללי דו"ח אכן יכול להגיע בדואר מבלי ששוטר אמר לך.

ואגב כששוטר תנועה עוצר אותך, לא סביר שהוא ירשום לך דו"ח בלי לידע אותך, זה בד"כ לא קורה ככה.

ט.ל.ח

פורסם

לצערי,שוטר על אזרחי שלדבריו נהגתי בקלות ראש,הבטיח וקיים.

קיבלתי זימון לבית משפט.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...