Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד סניק 3 - שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, EliC25 כתב:

לגזם אין גורס ככל הידוע לי, יש מנוף שאוסף אותו למשאית.

בקצה העיר, יש מתחם איסוף עירוני, ובו יש מכונת ריסוק גזם תעשייתית.

יש ניסיון גם למשאית משולבת איסוף+ריסוק.

ממה שאני יודע הפיילוט לא הצליח.

יש לה יותר מידי זמן השבתה.

משמעת הפרדת גזם, התושבים כאן זה לא שוויץ.

• תגובות 544
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, EliC25 כתב:

לפי מחיר הברזל, סט צלחות שווה כמו בקבוק קולה גדול בערך...

לגזם אין גורס ככל הידוע לי, יש מנוף שאוסף אותו למשאית.

יש גורס אין גורס - תחכה לרגע שהם זורקים למשאית ותראה אם זה מוציא רעשים שגורמים לך להרגיש כמו בסצנה הבאה:

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז למרות התהיות לגבי שפיותי, היום קיבלתי את הברגים מאנגליה, הצדדים של הדשבורד נפתחו ונסגרו שוב עם כל הברגים במקומם, היו חסרים 3 ברגים שעכשיו הושלמו.

זה הבורג (מקורי של רנו כפי שניתן לראות):

image.thumb.jpeg.5e28e2908240016be3ef5714bf7e39c9.jpeg

לתוך זה הבורג מתברג (היה חסר אחד כזה אז השלמתי). זה אפטרמרקט כי לא הצלחתי למצוא מקורי, אבל מאותו המקום שמכר לי גם את הברגים ותואם להם לגמרי:

image.thumb.jpeg.9214a2223b720fbf555580f390582924.jpeg

הלאה לטירלול הבא... 😄 

פורסם

בברגים או אומים והברגות כאלו ואחרות, במיוחד כשזה לא חלקים בטיחותיים שחייב ברגים שעומדים בעומס, אפשר לקפוץ עם המידה לטמבוריה ולקנות בכמה שקלים 100 ברגים.

פורסם
לפני 9 דקות, EliC25 כתב:

בברגים או אומים והברגות כאלו ואחרות, במיוחד כשזה לא חלקים בטיחותיים שחייב ברגים שעומדים בעומס, אפשר לקפוץ עם המידה לטמבוריה ולקנות בכמה שקלים 100 ברגים.

עזוב אותו. תן לו לקנות את הברגים שהוא רוצה עם הריח של הבאגט.

זה עדיף מלקנות תרופות\כדורים.

• מצחיק 3

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אולי בקוריאניות זה עובד.

בBMW הברגים הגנריים לא יהיו באורך המדויק הנכון, לא עם הראש הנכון ולא עם הצבע הנכון. לבורג מקורי יכולה להיות למשל שייבה צמודה לראש ולא תמצא את זה בברגים גנריים.

אם אני תקוע, אני קופץ לחנות מקצועית לברגים כפתרון זמני, אבל זאת תמיד תהיה התפשרות לעומת הבורג המקורי.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

לקפוץ עם המידה לטמבוריה ולקנות בכמה שקלים 100 ברגים

יש על זה לוגו של רנו?

לא? אז זה לא נכנס לאוטו שלי!

😄

וברצינות, עד כמה שזה ישמע מגוחך, בעיקר כשמדובר בברגים מאוד ספציפיים שאני צריך מספר חד ספרתי מהם, יותר קל לי להזמין כאלו על בסיס מק"ט של רנו: זה מגיע לחבר באנגליה שגר לידי ומגיע פעם בשבועיים לארץ, אני מקבל את זה עם שליח עד הבית (זה עולה לי בבירה על המרפסת, אבל זה מחיר סביר לשליחות עד הבית) ומתקין את זה כשאני יודע ב 100% שזה יתאים.

להיסחב לברגיה בשביל לקנות משהו שאולי התבריג שלו זהה אבל נראה שונה משאר הברגים, לקנות 100 חתיכות כשאני צריך 2 ואין לי מה לעשות עם השאר, זה האסל מבחינתי. אז נכון, אני משלם הרבה פר בורג, אבל בסה"כ מדובר בכמה שקלים לפה או לשם.

פורסם

טוב לדעת שיש לך את הסידור הזה....😀 ככה הבאתי את כבל בלם היד מפולין.. רק שהייתי צריך לנסוע שעה לכיוון לאסוף אותו

פורסם
בתאריך 13.8.2025 בשעה 12:31, Fazer כתב:

"סמוך על סחבק, יהיה בסדר"

סה"כ ככה הגענו לשביעי.. 😂

• מצחיק 1
  • מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 16.8.2025 בשעה 10:41, Fazer כתב:

image.thumb.jpeg.755d364333a65fb1962c6e6b007b2600.jpeg

ככה לא רואים את הרפידות כמו שצריך, אתה צריך לצלם אותם - על הצד[?]. בשביל שאשכרה אפשר יהיה לתת לך תשובה מדויקת לגבי השחיקה שלהם. 

ממה שאני מצליח לזהות עם התמונה, נראה שיכולת לגרור איתם עוד חצי שנה שנה אבל אז הייתי מתחיל לשמוע רעשים (תלוי בכמות הנסיעות שלך).

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, Fazer כתב:

@EliC25 אבל שתף איפה יש ברגיות באזור שלנו, שאשכיל ;-) 

יש את סבן באיזור תעשה נווה נאמן 

יש את מ.נ.מ. בכפר סבא

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

עזוב אותו. תן לו לקנות את הברגים שהוא רוצה עם הריח של הבאגט.

זה עדיף מלקנות תרופות\כדורים.

במיקרה שחסר לו בורג אני מסכים😉

• מצחיק 3
פורסם

גם אם תמצא לרוב הכותבים כאן את הבורג - ההברזה כבר מזמן הלכה לעולמה. 

• מצחיק 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי, עכשיו תעלומה שאולי בולסי הבאגט @איציק נ. או @EliC25 יוכלו לפתור.

זוכרים שהתלוננתי על שיטת הבורג כן-בורג לא, אז כמו שכתבתי יש עוד בורג שחסר, במסגרת המתכת שתומכת כנראה בחלק העליון של הדשבורד:

image.png.2b9e99f937b0921ab9f7b50232eb3a38.png

אז כיון שכולם פקפקו בשפיות שלי עם נושא הברגים, את זה שמתי בצד והסתפקתי בשני הברגים שנותרו, עד שפתחתי את הצד השני וראיתי משהו מאוד מוזר: מה שאמור לשבת באמצע הוא לא בורג, אלא איזושהי קונסטרוקציה שפיצית לא ברורה:

image.thumb.png.93f92b8d2ed02a9738e109bcbeb19fac.png

image.thumb.png.bc76570a3f750c035ebc5baac55065c5.png

הדבר הזה לא מגיע לשום מקום, לא תומך בשום דבר שיכולתי לראות, ולא ברור לי מה הסיפור שלו - מצד שני אני מניח שאם הוא שונה והוא לא סתם בורג, יש לזה איזושהי סיבה שאני לא מספיק צרפתי כדי להבין...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...