Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת תוסף אומגה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני לא רואה סיבה לקנות בויטה קוסט אומגה. הוא מספיק זול בארץ ואפשר לסגור פינה ב-40 שקל לחודש בערך מבלי להתעסק עם הזמנות מחו"ל ובמיוחד לא הזמנות מויטה קוסט שלפעמים לוקח שנה עד שהן מגיעות.

אומגה של אלטמן (לשעבר אלספה) הוא 180/120 ועולה פה גרושים במבצעים.

פורסם

אני צורך אומגה 3 באופן קבוע.

Mr.Z-האומגה של אלטמן הוא 180\120 (אגב, מעט מאוד) אבל כמות הקפסולות שבו היא נמוכה מאוד-עד 120 קפסולות במקסימום והמחיר יחסית גבוה.

פות"ש, הבעיה עם התוסף של ויטהקוסט-הערכים. את חומצת הEPA הגוף יודע לפרק ממקורות נוספים כגון אצות, אגוזים, וכו'. הבעיה מתחילה עם חומצת הDHA-שזו החומצה הנדרשת יותר. מכיוון ששתי החומצות האלה "מתחרות" אחת עם השנייה על אחוז הספיגה בגוף (יותר EPA אומר שפחות DHA נספג) יש כאן חשיבות ליחס יותר גבוה של DHA לעומת EPA.

התוסף של ויטהקוסט אמנם מגיע עם 240 קפסולות אבל היחס הוא 1:2 לטובת הEPA לפחות.

אני משתמש בתוסף הבא:

http://www.vitacost.com/jarrow-formulas-max-dha

המחיר שלו יותר גבוה אך אחוז הDHA שלו אחד הגבוהים שבהם נתקלתי ויש עליו ביקורות מאוד טובות בכל מיני אתרים. jarrow היא חברה אמריקאית שאגב גם תומכת בישראל (עוד סיבה לקנות).

פורסם (נערך)
אני צורך אומגה 3 באופן קבוע.

Mr.Z-האומגה של אלטמן הוא 180\120 (אגב, מעט מאוד) אבל כמות הקפסולות שבו היא נמוכה מאוד-עד 120 קפסולות במקסימום והמחיר יחסית גבוה.

פות"ש, הבעיה עם התוסף של ויטהקוסט-הערכים. את חומצת הEPA הגוף יודע לפרק ממקורות נוספים כגון אצות, אגוזים, וכו'. הבעיה מתחילה עם חומצת הDHA-שזו החומצה הנדרשת יותר. מכיוון ששתי החומצות האלה "מתחרות" אחת עם השנייה על אחוז הספיגה בגוף (יותר EPA אומר שפחות DHA נספג) יש כאן חשיבות ליחס יותר גבוה של DHA לעומת EPA.

התוסף של ויטהקוסט אמנם מגיע עם 240 קפסולות אבל היחס הוא 1:2 לטובת הEPA לפחות.

אני משתמש בתוסף הבא:

http://www.vitacost.com/jarrow-formulas-max-dha

המחיר שלו יותר גבוה אך אחוז הDHA שלו אחד הגבוהים שבהם נתקלתי ויש עליו ביקורות מאוד טובות בכל מיני אתרים. jarrow היא חברה אמריקאית שאגב גם תומכת בישראל (עוד סיבה לקנות).

אני מכיר את הקפסולות של jarrow, ויש לי 2 קופסאות כאלה בבית, אבל כמו שאמרת הוא טיפה יקר יותר לפחות קפסולות. כמה כדורים אתה לוקח ביום? במידה ולוקחים יותר מ 2 כדורים ביום, זה כבר יוצא לא זול מבחינה כלכלית.

בקישור השני שנתתי יש להם את ה SUPER DHA שזה אומנם ל 120 קפסולות אבל יש להם מבצע של קונים אחד והשני בחצי מחיר בנוסף יש מבצע של 4 דולר משלוח לישראל בקניה מעל $65 ככה שיוצא לי סהכ שאם אני קונה 4 כאלה אני מקבל עוד 4 וזה יוצא 310 שח ל 960 כדורים.

הערכים שם אבל לא בדיוק כמו ב jarrow (500/200) מה אתה אומר על כדאיות העסקה?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם (נערך)

אני לוקח מה שרשום על הקופסה-2 בכל ארוחה, בלי שום קשר אני לא עובר 4 קפסולות ליום. וזה עדיין יוצא הרבה יותר זול מבחינה כלכלית מלקנות אומגה 3 פה בארץ. האריזה עולה 18 דולר ל180 קפסולות במקום 100-120 ש"ח ל120 קפסולות של אלטמן. האיכות של jarrow טובה מאוד לדעתי, התחלתי לקחת גם תוסף כורכומין שלהם.

בסופו של דבר אתה שואל על כמות ביחס לאיכות החומר.

יש אפשרות להשתמש בקופון לרכישה מויטהקוסט, וזה הופך את כדאיות הרכישה של jarrow ליותר טובה. עם כל הכבוד לויטהקוסט, זכור לי מקרה שבו היתה בעיה באחד המוצרים שלהם עקב חומר גלם לא תקין מהספק. לכן אני מעדיף לרכוש מחברה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

בארץ אני לא קונה תוספי מזון כבר כמה שנים טובות. מקסימום מחיר למינימום קפסולות. אני גם כן קונה מויטהקוסט את הכורכום שלהם.

http://www.vitacost.com/vitacost-turmeric-extract-with-bioperine-900-mg-curcumin-240-capsules

יש הבדל בין הכורכום שלהם לזה של JARROW? זה 500 מג בקפסולה במקום 900 בזה של ויטהקוסט

• תוכן חדש...