Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי הפורום.

אחד החברה אצלי בעבודה שטף את האוטו במשך חצי שנה בסבון כלים. כתוצאה מכך כל האוטו קיבל ציפוי שהחליף צבע של האוטו וגם שמשות. איך מורידים את זה?

תמונות של 50/50 לפני ואחרי ווקס מצורפות. אבל נרטה לי רעיון לא הכי חכם להוריד את זה עם ווקס.

7da5b172c4f19d044706b9639a108917.jpg

d4d72869bdf386b0596560f77d8ff2f7.jpg

אשמח לרעיונות וכיוונים בצפון. תודה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

בתור התחלה הייתי שוטף שוב בצורה נכונה. חומר מתאים, רכב בצל ולא חם ומייבש עם מיקרו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

לעבור עם panel wipe/IPA, לראות אם יש שיפור, סביר להניח (מאוד) שהסולבנטים ימחקו את השכבה שנבנתה.

בהצלחה.

עריכה:

אם אין בנמצא פאנל וויפ, לוודא שאחוז האלכוהול ב-IPA יהיה גבוהה יחסית (אלכוהול 70% מהסופר פארם).

רצוי ביחס של 1:2, ולבצע ריסוס כשהרכב יבש לחלוטין, נקי, וכמובן כשהפח קר.

לנגב מידית.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אלכוהול מדולל במים ביחס 1:3 לטובת המים.

אלכוהול חצי ליטר ברשת החנויות ביוטי קר עולה 10 שקלים, מדללים חצי כוס של אלכוהול עם 3 חצאי כוסות של מים ויאללה לעבודה.

פורסם

רוני,אתה מכיר אותי יופי,תבוא ותקבל הכל חינם כל דבר מה שאתה תבקש

IPA מדולל או נקי לדילול כרצונך...אנו מכירים המון שנים,רק תבקש.

יעקב

פורסם

יעקב. האוטו לא שלי לכן רק שואל. אתה מכיר אותי יופי ואם היה מדובר ברכב שלי, הייתי מביא אותו אליך.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...