Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאלה די טיפשית אבל אני לא מבין בנושא.

אני מחפש ברגים למגבר - אלה שסוגרים אותם על הכבלים של הרמקולים.

איפה אני יכול למצוא כאלה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

12.jpg

123.jpg

בנוסף יש לי בעיה שהרמקולים מקדימה חלשים משמעותית מהאחוריים, וגם אין לי את האפקט הזה ששומעים רק מצד אחד (טראנסים למשל שהמוזיקה עוברת מצד לצד, לפעמים פשוט נעלמים צלילים)

יש מצב שזה בגלל ששתי הקדמיים מחוברים ביחד כמו שאפשר לראות בתמונה במקום שיפוצלו לעוד שתי מקומות שיש שם במגבר? (שבשביל זה אני רוצה את הברגים, לפצל את זה)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

בצורת החיבור הנוכחית, הרמקולים הקדמיים מנגנים רק את הערוץ הימני (פלא שהשרשור הזה הגיע למבוי סתום :roll:).

כמו כן, חיבור במקביל של הרמקולים מוריד את ההתנגדות הנומינלית שרואה המגבר ל-2 אוהם (בהנחה והרמקולים הם 4 אוהם).

אתה צריך בורג ודיסקה קטנה שתלחץ על החוטים.

תעבור אולי אצל כמה מתקינים באזורך, אולי יש להם כאלו ספייר.

או שתוציא בורג אחד (ובודד את החוט/אל תפעיל המערכת) ותיגש איתו לטמבוריה/הום סנטר וכד'.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז זאת באמת הסיבה לכל זה?

למה עשו את זה ככה? יכול להיות שסתם היו חסרים להם ברגים אז כבר שמו שתיים ביחד?

תודה, אוציא מחר את בורג ואחפש כזה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

בדרך כלל במגברים ההברגה היא הברגת M בגודל סטנדרטי

M3, M4 וכך הלאה - אתה יכול לקפוץ לכל חנות ברגים ולבקש ברגים בקוטר הM הרצוי לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל מרק אז יכול להיות מצב שיהיה חסר לך בו בורג.

לי כבר כולם השתחררו מזמן :screwy:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אז זאת באמת הסיבה לכל זה?

למה עשו את זה ככה? יכול להיות שסתם היו חסרים להם ברגים אז כבר שמו שתיים ביחד?

תודה, אוציא מחר את בורג ואחפש כזה.

הסיבה הכי הגיונית שבגינה התקינו ככה את המערכת היא חאפריות.

פורסם

אני מאשדוד.

עברתי היום בכמה חנויות וגם אצל מתקינים ולא מצאתי כלום.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...