Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהולט או שברולט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי המיזוג/ קניה של שברולט עם דייהו, האם עדיין מיצרים דייהו תחת הסמל של שברולט?

זה נראה ככה, בעיקר במדינות אחרות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

דייהו הפכה מיצרן עצמאי ליצרן מדבקה של שברולט, הדגמים הנוכחיים דיי מחקו כבר את הדייהולטים של שנות ה2000.

מה שנקרא פעם דייהו מוטורוס הפך לGM KOREA.

פורסם

זה אותו רכב משנות ה 2000 רק עם סמל שונה או שהם עיצבו מחדש?

פורסם

אני לא מתכוון לרכב כלשהו.

השאלה היא בעצם, שאני קונה שברולט אחרי המיזוג, אני בעצם מקבל דייהו בתחפושת?

פורסם

אם אתה קונה אופטרה/אבאו/אפיקה או וויאנט אז אתה קונה דייהו עם סמל של שברולט ואלה כבר לא מיוצרות.

הדגמים שנמכרים כעת כחדשים הם דגמים גלובאליים של שברולט, דייהו כבר לא גורם שמתכנן מכוניות.

פורסם

שמח לשמוע.

פורסם
אם אתה קונה אופטרה/אבאו/אפיקה או וויאנט אז אתה קונה דייהו עם סמל של שברולט ואלה כבר לא מיוצרות.

הדגמים שנמכרים כעת כחדשים הם דגמים גלובאליים של שברולט, דייהו כבר לא גורם שמתכנן מכוניות.

The Daewoo Tosca is a mid-size car designed by Daewoo in South Korea and marketed by Chevrolet as the Chevrolet Epica and Chevrolet Tosca

https://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_Tosca

The Chevrolet Captiva is a sport utility vehicle (SUV) that was developed by the South Korean manufacturer Daewoo, and has been sold by Chevrolet since 2006.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Captiva

הLANOS קיים עם היום בכל מני מקומות עם דרישה לטרנטה בגרוש כמו רוסיה, אוקראינה, פולין ומצרים

הספארק הקודמת שנמכרה כאן עד לא מזמן היא גם רכב של Daewoo ותג של שברולט

למידע נוסף: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Daewoo_models

הם לא כאלה מתים כמו שנדמה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הטוסקה(אפיקה אצלנו) יצאה מייצור ב2011.

הספארק גם כבר לא רלוונטית.

הקפטיבה הרגיל (לא הספורט שהוא אופל בכלל) הוא באמת השריד האחרון (עוד מ2007) לדייהו שצריך להכחד מתישהו.

פורסם

הם כן, הם פשוט עושים את זה תחת קורת גג של GM, ובשיתוף עם אופל/שברולט/הולדן/איסוזו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש היום דגמים יותר גרועים משברולט קוריאה.

אני מדבר על דגמי שברולט סיניים שנמכרים במצרים, דרום אמריקה ועוד כמה מדינות באסיה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

מה ההבדל משאר הדגמים של חברות אחרות לשווקים אלו?

דייהו הוסבה לGM קוריאה והיא עכשיו חלק מהמערך הגלובאלי, אין דגמים ספציפים שלהם ואין ציון לדייהו גם בתור מותג עצמאי באתר של GM בניגוד למשל למותגים סינים שכן.

גם בדרום קוריאה המותג נמחק ושברולט נכנסה במקומו.

מקוריאה יוצאים ערכות הרכבה לשווקים כמו הודו ,ברזיל סין ועוד.

הולדן ד"א , שמסתמכת כיום על חצי רכבים מתכנון שלה וחצי רכבים גלובאליים תפסיק לייצר מכוניות בסוף שנה הבאה (ונראה לי שגם פורד אוסטרליה בהתאם).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ברגע שיחליפו את פאלקון במונדאו, כפי שמתוכנן, אז לא תהיה הצדקה לפורד להחזיק חטיבה עצמאית באוסטרליה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...