Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפיג'ו 2008 החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים. לפני שבועיים רכשתי פיג'ו 2008 חדשה 2016, מנוע טורבו 1200 גיר אוטומט של אייסין חברה יפנית. היום, פתאום שאני לוחץ גז, יש השהיה באוטו ועד עכשיו זה לא היה. בנוסף האוטו ממש מושך את ההילוכים כלומר מעביר הילוך ב4000 סל"ד שזה ממש לא היה ככה עד עכשיו. הלכתי לפני שעה למוסך והבוחן רכב נסע איתי באוטו ואמר שהוא גם שם לב לחוסר סחיבה מסוים באוטו. קבעתי למחר תור על הבוקר לבדוק את האוטו בצורה יותר רצינית. רציתי לדעת אם מישהו נתקל במשהו דומה לזה? האם זה טבעי? אחד המוסכניקים אמר שהעברת הילוכים בסל"ד גבוה נובעת בגלל שהדוושה לומדת את הנהג. לא שמעתי על זה ממש, ומצד אחד הוא גם הרגיש את ההשהיה בגז. מנהלים, אם לא כתבתי כמו שצריך אני מצטער זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

בטוח שלא לחצת בטעות על כפתור s בתיבת ההילוכים?

נסה ללחוץ עליו ותראה אם יש שינוי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...