Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז 1.6 אורבן 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהתרשמות מיד שניה תעזור לך. לחבר הכי טוב שלי יש את הספורטאז׳ החדשה כבר כמה חודשים והוא מאושר ממנה. הוא עושה כ 40,000 ק״מ בשנה אז הדעה שלו נחשבת בעיניי והוא מבלה שעה בשבוע לפחות בלנוסות לשכנע אותי לקנות אותה גם אז הוא באמת מרוצה ממנה :-)

אישית נהגתי עליה לא מעט אבל אף פעם לא ימים שלמים או מאות קילומטרים אז החווית נהיגה שלי לא הרבה יותר מקיפה מנסיעת מהבחן שלך. מהמט שנהגתי ההתרשמות שלי מאוד חיובית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי בזמנו נסיעת מבחן קצרה על 1.6.

בתוך העיר לא הורגש מחסור בכוח, ולא התאפשר לי לצאת מחוץ לעיר.

מכיוון שאני מתגורר בפריפריה באיזור עם תוואי דרך הררי, העדפתי בסופו של דבר את האורבן 2.0

מחוץ לעיר נוחות הנסיעה טובה בסה"כ, אבל קצת פחות טובה בתוך העיר.

אם נשווה לדוגמה מול ה- CX5 של אבא שלי, אז המאזדה נוחה יותר.

לעומתה הקיה מפצה עם בידוד רעשים לא פחות ממצויין, ופעולת מנוע מעודנת יותר (אם כי פחות חסכונית).

בשתיהן (המאזדה והקיה) הביצועים לא מסמרי שיער, אך גם לא מורגש מחסור בכוח והמנוע מתאים להתנהלות משפחתית ממוצעת גם בעומס מלא.

תא הנוסעים בקיה מרווח יותר עם פתחי מיזוג אוויר לילדים במושב האחורי,

וכמובן יש את עניין האבזור הבטיחותי שנכתב עליו רבות במבחנים.

3 דברים נוספים שתמצא באורבן 2.0 לעומת 1.6 הם:

בקרת שיוט עם מגביל מהירות.

כפתור drive mode שאמור להפוך את אופי הגיר לנמרץ יותר. בינתיים לא הרגשתי צורך להשתמש בו.

צמיגים במידה גדולה יותר 17 לעומת 16.

באופן כללי אנחנו מאוד מרוצים מהרכב.

אני רק חייב לציין שהשירות ותהליך הרכישה עדיף במאזדה על פני קיה, אבל זה כבר דיון בפני עצמו.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

פורסם

GHIA,

תודה רבה, עשיתי נסיעת מבחן על שני הדגמים של האורבן, ה 1.6 וה 2.0 והרגשתי שיפור טיפה לטובה ב 2.0 (מן הסתם).

כבעל כמה רכבי מאזדה בעבר - לא אוהב את השירות של היבואן, אז נמנע לחלוטין מרכבי מאזדה.

דווקא הרגשתי את השינוי במצב "ספורט" ההילוכים יותר ארוכים, פיצ'ר נחמד.

ברור לי שרכבי פנאי הם לא רכבי מירוץ שמאיצות ב 3 שניות ל 100...

שוב תודה.

• תוכן חדש...