Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילת מזגן איביזה 08 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איביזה 08 נפח 1.6. הוחלף מדחס לפני כ4 חודש.

באופן לא סדיר יש נפילות אוויר הכוונה היא שפתאום יש סוג של 'השהיה' לכמה שניות ושוב המזגן חוזר לעבוד.

מציין שהמזגן עובד ומקרר בצורה תקינה והתופעה קוראת לרוב בלילה ולעיתים רחוקות ביום.

פורסם

המזגן מפסיק להוציא אוויר כלל או שהוא פשוט מוציא אוויר קר ופושר לסירוגין?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מדחס לא עובד כול הזמן

הוא מגיע לנקודת הקירור הרצויה ומפסיק לעבוד

כשהטמפרטורה עולה הוא נכנס לפעולה עוד פעם

כך שהמצב שאתה מאתר תקין.

פורסם

אסביר בצורה מפורטת יותר.

בעת הפעלת המזגן על קירור כאשר מכוון על הטמפרטורה הנמוכה ביותר 16c כמדומני ועל כל עוצמת איורור אפילו הגבוה ביותר ישנה תופעה לאחר כמה דק באופן לא סדיר סוג של ''השהיה" שהעוצמה איורור (מפוח) פשוט נופל, לא יוצא אוויר ואם כן בעוצמה ממש ממש נמוכה כמו עוצמת איורור 1.

פורסם

אסביר בצורה מפורטת יותר.

בעת הפעלת המזגן על קירור כאשר מכוון על הטמפרטורה הנמוכה ביותר 16c כמדומני ועל כל עוצמת איורור אפילו הגבוה ביותר ישנה תופעה לאחר כמה דק באופן לא סדיר סוג של ''השהיה" שהעוצמה איורור (מפוח) פשוט נופל, לא יוצא אוויר ואם כן בעוצמה ממש ממש נמוכה כמו עוצמת איורור 1.

פורסם

*עידכון בצהריים 38 מעלות בחוץ (אין סיכוי שהמדחס נכנס להשהיה עם חום כזה ) מזגן על פול עוצמה במפוח ושוב זה קורה עוצמת האוויר יורדת משמעותית ואז שוב חוזר(מציין שהמזגן מקפיא). כל התהליך הזה קורה בין 10 דק לרבע ואז זה מסתדר לזמן ארוך ושוב קורה.

בבקשה עזרה! יש לי אחריות על המדחס ואמרו לי שהכל תקין! לא הגיוני כי אני מכיר את הרכב ואף פעם זה לא היה!

פורסם

תבדוק את מערכת הקירור ברכב, ייתכן ומחשב הרכב מנתק את המדחס כשהרכב מתחמם כדי להוריד עומס מהמנוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

חום מנוע תקין לחלוטין גם בימים חמים ונסיעות ארוכות.

יכול להיות שהמים יש במיכל נוזל קירור לא מתאים ל

רכב וזה מה שגורם למחשב לנתק את המדחס?

פורסם

תבדוק עם obd2 לכמה מעלות המנוע מגיע במצב כזה. לא מכיר איביזה ואני מדבר על סמך ניסיון בסוזוקי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה העלות של החלפת הנגד? והיכן הוא נמצא? תודה.

לפי מה שהבנתי בעבר ממוסך רון, הדבר קורה בגלל תקלה בנגד המהירויות של המפוח.
פורסם

אולי הרכיבו מדחס שלא מתאים בכלל?

אם אני לא טועה, אמור להיות מדחס בספיקה משתנה...לא נכנס/יוצא מעבודה

שווה בדיקה..

seat leon 1.8 20v

פורסם
מה העלות של החלפת הנגד? והיכן הוא נמצא? תודה.

רק הנגד בארץ עולה קרוב ל 1000 ש"ח , מחול ניתן להזמין בפחות מחצי.

נמצא אפושהו בדשבורד ליד המפוח עצמו, לא יצא לי לפרק ולהחליף אז אני לא יודע בדיוק.

יש לי גם את התקלה הזו, בינתיים מנסה לסבול אותה.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן מדובר בבעיה בנגד הזרם של מפוח המזגן .

נגד מקורי עולה כ 900 שח לפני מעמ והעבודה שהיא לא פשוטה עוד כ 300 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...