Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורח בדירה מושכרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משכיר דירה למשפחה עם ילדים.

השוכרים שאלו אם קרובת משפחה שלהם, שתבקר בארץ לשבוע, תוכל לשהות בדירה במשך הביקור.

אתן להם תשובה בקרוב, אך נראה לי שלא יכולה להיות בעיה.

מישהו חושב אחרת ?.

פורסם

שאלת קיטבג.

מה הם צריכים את אישורך לאירוח? זה לא שהם מחליפים שוכרים בחוזה עם סוחרי סמים. סך הכל מארחים משפחה.

בחיי שאני לא מבין את השאלה בכלל.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ומה אם יארגנו מסיבת פיג'מות לבת שלהם?

האם יש בחוזה הגבלות על השימוש בדירה או על אירוח אורחים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני במקומם לא הייתי שואל..

הם משכירים ממך את הדירה, לא X מקומות בדירה, לכן אין שום סיבה (אלא אם הגבלת בחוזה) שהם לא ישתמשו בה כרצונם... כל עוד זה לא גורם לה נזק.

יום טוב גם לך

פורסם
אני במקומם לא הייתי שואל..

הם משכירים ממך את הדירה, לא X מקומות בדירה, לכן אין שום סיבה (אלא אם הגבלת בחוזה) שהם לא ישתמשו בה כרצונם... כל עוד זה לא גורם לה נזק.

תלוי, במקרים רבים אסור להכניס דייר קבע נוסף או במקום.

אבל אורח לשבוע נשמע לי שימוש סופר סביר.

פורסם

גם אני לא הייתי שואל אפילו.

ברגע שהבעל בית שלי יכניס משהו שמגביל שימוש בדירה (בגדר הסביר) אני בחוץ.

לחבר שלי ניסו להכניס שטות כזו לחוזה ואחרי שהבעלת בית שלו הבינה שהיא יוצאת סתומה היא התפשרה לכתוב "ארוח לזמן ממושך"- שעה? שעתיים? חודש? חסר משמעות.

כול עוד אתה מקבל את הדירה בסוף החוזה כמו שמסרת אותה מינוס בלאי סביר (עובש פה ושם, צבע דהוי ושפשופים זה סביר. כל תיקון צריך להיות בחוזה ומחושב בדמי שכירות אם אתה מצפה שכל שנה גם יצבעו לך)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא רואה שום בעיה.

אני רק לא מבין למה השוכרים שאלו אותך?(עם כל הכבוד כמובן) יש סעיף שמגביל אותם?

אלא אם כן הם לא נמצאים בבית (חופשה או משהו) ואז זה סבבה שיודיעו לך שלא יהיו הפתעות.

בכל אופן שבוע זה ממש שטויות ולדעתי תזרום עם זה.

פורסם

זה שאלה באמת או זה בצחוק ?כל הכבוד להם שהם מבקשים אישור אני לא הייתי בכלל מבקש.זה לא שמגיע שבט ויקינגים ורוצה לבנות ספינה בסלון .אני חושב שטוב תעשה אם תתקשר ותגיד להם שהם יכולים בכיף לארח ולא לתת להם הרגשה שהם בבדיקה של קצין מבחן

• תוכן חדש...