Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירח דבש בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

מתכננים ירח דבש בארה"ב מה29.9 עד ה25.10 .

נחיתה בניו יורק (טיסה סופר זולה דרך LOT עם קונקשן בוורשה של 8 שעות) ושהייה במלון la quinta inn במנהטן (אם יש מלון טוב וזול יותר שנותן VFM באזור מנהטן, אשמח לשמוע. יש אפשרות לביטול ללא תשלום). ב3.10 טסים לבהאמס לריזורט ל5 לילות(Sandals אם מישהו מכיר,אשמח לשמוע אם שווה) חזרה לניו יורק וטיסה לסאן פרנסיסקו. בסן פרנסיסקו מעבירים יומיים וממשיכים דרך כביש 1 ללוס אנג'לס ליומיים. מלוס אנג'לס טסים\נוסעים ללאס וגאס ל4-5 לילות שאחריהם חוזרים לניו יורק ומשם לנתב"ג.

אשמח לשמוע על המלצות למקומות שאסור לפספס(בעיקר בסן פרנסיסקו וLA) , מלונות, מסעדות, אאוטלטים וכו'. לגבי השכרת רכב ראיתי שרוב ההמלצות לסגור מראש בארץ וזה כנראה מה שאעשה. טיסות פנים מלבד הריזורט לא סגור כלום,כדאי לסגור כבר מכאן או שעדיף פשוט לחכות ולסגור שם יום יומיים לפני הטיסה?

תודה.

פורסם

אם אתה מתכוון ל

la quinta ברחוב 32, אז רק רציתי לחזק אותך בבחירה.

הייתי בו פעמיים, מיקום מעולה ומלון נהדר.

רכב לבסוף יצא לי הכי זול ב הרץ, וסגרתי מראש מהארץ, הכל עבד מעולה.

אם שלד המסלול סגור, את הטיסות ממליץ לך גם להזמין מראש.

איזה כיף לכם, תהנו

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תודה רבה!

המלון אכן ברחוב 32. אסגור את הרכב והטיסות כבר מפה. יש המלצות למלון טוב ולא מאוד יקר בוגאס?

פורסם

אתה נוסע בתאריכים זהים לשלי במסלול דומה למעט ההרפתקאה בקריביים.

אני אשן בווגאס בטראמפ הוטל שנחשב מצויין ויצא לי במחיר מעולה של 2000 שח לשלושה לילות לארבע נפשות. לצד זה,יכול להמליץ לך מביקורים קודמים על הפאריס,ונישיין(יקרים יחסית) וגם הלוקסור שהוא די ישן אבל שווה. בנצי הציג פה מחירי זנות שהוא משיג לסיזרס פאלאס שהוא מצויין. שווה לבדוק איתו.

בכל מקרה,רכב לקחנו דרך אלבר במחיר מעולה. אני יכול להגיד לך שקל מאוד להתנייד עם רכב בווגאס ויש חניות בשפע לכל מלון,ובחינם. אתה יכול להתפנק במלון מצויין במחירים טובים יחסית לכל מדינה מערבית(ולא,תאילנד לא מערבית...).

פורסם

תודה רבה, לגבי הטראמפ-ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו וגם המחיר לא רע, רק החיסרון הגדול מבחינתי הוא שאין בו קזינו ,לא שאני מהמר כבד או משהו, פשוט זה חלק מאוד גדול מהחוויה של וגאס ובגלל זה אני מתלבט לגביו. אני אבדוק עם בנצי לגבי הסיזרס פאלאס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור

חברה מומלצת להשכרת רכב בארה"ב(סאן פרנסיסקו והחזרה בווגאס)? אני מתכנן לסגור את ההשכרה כבר בארץ אבל באתרים של החברות הישראליות הגדולות משום מה יש מגוון מאוד מצומצם של רכבים.

בנוסף, אשמח לשמוע על מלונות מומלצים בסאן פרנסיסקו.

פורסם

אחד המקומות האהובים על האמריקאיים לירח דבש זה מפלי הניאגרה ( כמו אילת אצלנו פעם )

ומסביב כמו אלף האיים גם יפהפה

מזל טוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני שכרתי דרך אלבר עם מבצע של חבר,ואני יודע שיש מבצעים לגופים רבים נוספים. המחיר היה מצויין וכלל איסוף בווגאס והחזרה בלוס אנג׳לס ללא קנסות או דמי החזרה.

לגבי מלונות בסן פרנסיסקו,היא יקרה. מוטב לחפש באזור סוסוליטו ולהגיע לעיר ברכב. סיפור קצר. במידה ובתוך העיר,יש בסט וסטרן מצויין ליד רחוב לומברד במחירים סבירים. העיר מדהימה בכל צורה ואופן.

עריכה אחרונה על ידי Johnathan
פורסם (נערך)

1) אני ממליץ לך להתייעץ לגבי המסלול בפורום צפון אמריקה של למטייל לפני שאתה סוגר דברים שלא ניתנים לשינוי כמו כרטיסים ומלונות. יצא לי לטוס שלוש פעמים לארה"ב בחמש שנים האחרונות וממש עזרו לי שם. מה איכפת לך, תפרסם את המסלול ותראה.

2) אני גם חשבתי לקחת את הלה קואינטה במנהטן בגלל התמורה הטובה למחיר והציונים הלא רעים (דרך אגב אם תזמין דרך האתר שלהם עם הקוד txstat תקבל הנחה, זה קוד לעובדי מדינת טקסס אבל השתמשנו בו פעם במלון שלהם בקווינס ולא היו בעיות) בסוף לקחתי דרך hotwire את המלון room mate grace שממש צמוד לטיימס סקוור והוא עלה 140 דולר ללילה והיה ממש אחלה ובמחיר מציאה.

3) קח בחשבון שכל יום העברות של טיסה פנימית זה יום מבוזבז מבחינתך שלא תספיק לעשות בו הרבה כי צריך להגיע לפחות שעתיים לפני לשדה, להחזיר/לקחת רכב, לנסוע אל ומהמלון.. כך שתנסה לתזז כמה שפחות בין אזורים שונים ביבשת וגם תמנע מללכת ולחזור לאותו המקום שכבר הייתה בו. ולכם יש המון ימים שמוקדשים להעברות יש לעם אם ספרתי נכון 5 ימים יש נחיתות/ המראות שזה יוצא כ 20٪ מזמן הטיול שלכם ושלוש פעמים שאתם עוברים בניו יורק.

תבדוק אם מהבהאמס אתה יכול להגיע ישירות לס.פ במקום לבזבז זמן בקונקשן בניו יורק.

4) בווגאס אנחנו היינו בוונציאן שהיה מעולה (לא שילמנו, קיבלנו מתנה לחתונה) אבל לדעתי זה היה בזבוז כסף, כי לא חייבים לישון במלון בשביל להנות מהאטרקציות שהוא מציע.

אני ממליץ לך לבדוק על מלונות יותר זולים שנמצאים על הסטריפ כמו טרז'ר איילנד, או סירקוס סירקוס.

5) לגבי רכב, אנחנו לקחנו פעם אחת דרך אופרן ופעמיים דרך אלומה. בכל מקרה תתקשר לכל הסוכנויות ותתמקח ותבקש הנחות. המחיר שכתוב באינטרנט הוא סתם מחיר וכמעט מכולם קיבלתי הנחות.

גם תקח תמיד דרך סוכן ישראלי ולא ישירות דרך החברה האמריקאית כי ככה תדע שיש לך את כל הביטוחים וגם מבדיקה שלי זה תמיד יצא יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
אחד המקומות האהובים על האמריקאיים לירח דבש זה מפלי הניאגרה ( כמו אילת אצלנו פעם )

ומסביב כמו אלף האיים גם יפהפה

מזל טוב

תודה, אנחנו לא נגיע לאזור הזה לצערי.

יונתן תודה. בהתחלה התכנון היה לקחת את הרכב ל3 ימים רק לכביש 1 אבל אני משתכנע עם הזמן שאולי עדיף לקחת ישר מהשדה תעופה בסן פרנסיסקו לכל התקופה עד להחזרה בווגאס וככה גם נהיה ניידים וזה יאפשר מלונות קצת רחוקים יותר.

בובי תודה רבה! לגבי ההעברות, בגלל ביטול של הריזורט עכב שיפוצים, העבירו אותנו לריזורט השני של החברה בבהאמס(שהוא יקר יותר משמעותית) ובנוסף סידרו לנו טיסת חזרה לסאן פרנסיסקו ללא עלות, כך שיום אחד ירד בוודאות. לגבי השאר, זה די בלתי נמנע.

מלון בווגאס סגרתי היום(מדלי ביי). כרגע נשאר לסגור טיסה מוגאס לניו יורק ואת הרכב.

פורסם

אני שכרתי ב-3 הזדמנויות שונות בארה"ב דרך אלאמו (alamo) בשיחת טלפון מהארץ (יש להם נציגות מקומית, נדמה לי שיושבת בנתניה). המחירים תמיד היו תחרותיים יחסית לאלטרנטיבות (השכרה אחת היתה של דודג' קראוון, שתיים אחרות היו של מוסטנג וקאמרו).

פעמיים היו מווגאס לסאן-פרנסיסקו ללא קנס. בכל הפעמים היה ביטול השתתפות עצמית שעבד מצויין (לא בודקים את הרכב לשריטות ומכות ביציאה ובחזרה), השירות אדיב וטוב, והרכבים היו במצב מצויין. בסה"כ מאוד ממליצה עליהם.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מיקה תודה.

היום סגרתי את עניין הרכב באלאמו ,לפי המלצתכם. 385 דולר (לאחר התמקחות של חצי דקה מ400$) ל8 ימים, איסוף מסן פרנסיסקו והחזרה בווגאס ללא הגבלת ק"מ. אני עדיין בשוק מהמחיר, לפני קצת פחות מחודשיים לקחתי לחתונה סדרה 5 ליום ב950 ש"ח.

הקטגוריה שהזמנתי היא Convertible כשהאופציות הן מוסטאנג, קרייזלר C200 ועוד משהו שברח לי מהראש. כששאלתי את הנציג אם יש קאמרו הוא ענה לי שזה לא פתוח להם מהארץ אבל יש אפשרות שיש שם. בכל מקרה אתה בוחר את הרכב מהאפשרויות שיש במקום באותו הרגע. אני מאוד מקווה שתהיה מוסטאנג או קאמרו זמינות. לחבר'ה ששכרו מאלאמו: מה מדיניות השידרוגים של החברה? יש אפשרות לשידרוג במקום במחיר סביר? אני כבר פוזל לכיוון הקאמרו SS וחברותיה (מוסטאנג GT והצ'אלנגר SRT?)

פורסם

כששכרנו את הקאמרו הזמנו מהארץ בכלל משפחתית סטנדרטית כי בארץ לא היתה פתוחה להם הקטגוריה של קונברטיבל בסניף הספציפי (ניו ג'רזי). כשהגענו לסניף היו להם מוסטנג וקאמרו זמינות ושדרגנו אליהם.

אבל למיטב זכרוני השדרוג לא היה זול, אם כי אני לא זוכרת את הסכומים וגם לא ממש התמקחנו (אני די בטוחה שהיה אפשר להתמקח, אבל זוגתי לטיול הראתה כזו התלהבות שלא היה לנו שום סיכוי...). בכל אופן- זה לחלוטין אפשרי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כמו שכתבת הרכבים שמקבלים בהצעת מחיר הם רק דוגמה לרכבים בקטגוריה, אתה לא יכול לדעת מה יהיה בדיוק בתחנת ההשכרה ולכן הנציג לא יכל לדעת לגבי הקאמרו

• תוכן חדש...