Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הקיץ כבר פה (כבר חודשיים אפילו..) ולשטוף את הרכב נהיה משימה אפילו יותר קשה ובמיוחד בשבילי !

אני גר בבנין קומות וגם דיי במרכז העיר שלי ,

קומה רביעית (בלי מעלית ) כדי לשטוף את הרכב כמו שצריך אני צריך משהו כמו 3 דליים

סחיבה שלהם למטה , חום , וסיוט

לא מפונק מידי אבל לשטוף את הרכב זה משהו שאני אפילו אוהב , ובמצב כמו שיש לי עכשיו הרבה פחות..

יש פתרונות לדבר הזה ?

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
כן, צינור גינה באורך הנדרש, תתחבר לברז של המכונת כביסה או משהו זמין, ותשלשל את הצינור לחניה.

גם לא אפשרי..אינלי גישה טובה מחלונות הבית לחנייה

מושיע ?

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

תקנה באוטוסטור חומר שנקרא meguiars wash and wax anywhere או chemical guys ecosmart.

אתה תצטרך רק לרסס עם החומר כל פעם אזור מסוים ברכב ואז לנגב עם מגבת מיקרופייבר וזהו. (רצוי כמה שיותר מגבות).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

וזה יעלה לו בין 60-80 שקלים לשטיפה.

כמו שנאמר לפותח השרשור, בצע חיפוש קטן על המונח onr, מוצר שנותן מענה מושלם למי שאין לו מקור מים זורמים.

"יאללה בירי".

פורסם

הבקבוק יספיק בין 3-6 שטיפות תלוי כמה מרססים, לחבר הבקבוק של המגווריס הספיק ל10 שטיפות.. נכון שהוא יצר סווירלים אבל זה נתן לו מענה קל ומהיר ללא מים וגם הרכב היה עם ברק לאחר השטיםה בזכות הכאילו ווקס שיש בפנים.

השיטה שלך של ה onr מעולה וחסכונית אבל היא פחות מתאימה למישהו מתחיל בתחום לםי דעתי וגם זה דורש הרבה יותר התעסקות מרק לרסס ולנגב..

פורסם

יצא לי לנקות לכלוך ששכב המון זמן על הרכב, בחורף, שכל ה-road film (הג׳יפה האפורה והשומנית שנחה לה על הפח ולא יורדת עם מים) כבר נדבק לחלוטין לפח, לא מעט פעמים.

*לא המלצה - הצגת יכולת.

אני משתמש בחומר כבר שנים, ויודע איך להתנהג/לא להתנהג איתו בהתאם למצב.

או בקיצור לשאלתך כן, ניתן.

בעדינות כמובן, בלי זירוז של הפעולות, מעברים עדינים.

"יאללה בירי".

פורסם

יש לי שאלה בקשר לשטיפה היבשה.

אתמול אני שטפתי את הרכב והחלונות עם החומר הלבן של מגווירס.

אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערב, כמה שעות אחרי השטיפה, החלונות האחוריים התחילו מאוד לחרוק בירידה ובעליה.

היום בבוקר החריקות הפסיקו ואז חזרו בצוהרים אבל רק בחלון אחד.

אני השפרצתי ספריי סיליקון והחריקות הפסיקו, אבל אחרי כמה שעות חזרו, והפעם בשני החלונות...

מה אפשר לעשות כדי להפסיק את החריקות האלה?

פורסם
הבקבוק יספיק בין 3-6 שטיפות תלוי כמה מרססים, לחבר הבקבוק של המגווריס הספיק ל10 שטיפות.. נכון שהוא יצר סווירלים אבל זה נתן לו מענה קל ומהיר ללא מים וגם הרכב היה עם ברק לאחר השטיםה בזכות הכאילו ווקס שיש בפנים.

השיטה שלך של ה onr מעולה וחסכונית אבל היא פחות מתאימה למישהו מתחיל בתחום לםי דעתי וגם זה דורש הרבה יותר התעסקות מרק לרסס ולנגב..

חבר שלך משתמש במוצר בצורה לא נכונה, מרססים באופן ליברלי, מאוד.

זה לא דיטיילר, זה שטיפה פרופר.

אם הוא משתמש בזה על רכב מאובק קלות, עדיין בזבוז של כסף, דיטיילר פשוט יעשה את העבודה לא פחות טוב.

גם מבחינה הגיונית, פרה ווש לוקח בין ליטר לשניים - במיכל ריסוס או בבקבוק ספריי רגיל.

לגבי onr, יש לא מעט מדריכים ברשת, כולל סירטונים (מצחיק, האייפון שינה לי לזירעונים), שמסבירים באופן מדוקדק מאוד איך לנקות ובאיזה מצבים לא לנקות.

יש כללי אצבע פשוטים, שבראשם זמן המתנה בין ריסוס לניגוב, שברגע שקולטים את הפרנציפ , זה הופך לטבע שני.

יתר על כך, מוצר לשטיפה ״בכל מקום״ יכול להעניק את הביטחון המופרז לנקות בכל מצב, וזה בערך מה שקורה במוצרים מסוג זה (מי זוכר את הבלו ווש שנמכר לפני כמה שנים באוטוסטור).

בכל מקרה, אם יש שאלות לגבי שטיפה עם onr, פחות כאלה שכבר נידונו כבר, אשמח לענות.

"יאללה בירי".

פורסם

צודק ב100 אחוז. החבר משתמש בצורה שגויה לחלוטין במוצר, אכן העלת לי רעיון להציע לו לעבור לדיטיילר פשוט כך יהיה לו גם זול יותר.

דרך אגב הבאתי לו פעם לנסות את ה onr בדילול של קוויק דיטיילר והוא לא הסתדר עם איתו, הוא התרגל לטוב עם המוצרים הייעודיים שמצריכים באפינג מינימלי. הוא צריך משהו של רסס ונגב וזהו ולא משנה לו הסווירלים.

• תוכן חדש...