Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות דרך נמוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוהגת ביונדאי I-25, שנת 2013.

היום שמתי לב (אחרי שהרבה זמן לא נהגתי בחשיכה) שאורות הדרך מאוד עמומים, ממש לא מאירים את הדרך). לציין כי כיסוי הפנסים נראה מצויין (יש לי ניסיון רב ברכב אחר עם ליטוש פנסים).

האם שני הפנסים מסמנים לי שהם החליטו להסתיים יחד או שיש סיבה אחרת? (בדרך כלל רק אחד היה נשרף לי, לא היו סימני דעיכה לפני).

תודה

פורסם

את מתכוונת לאור מעבר (אור נמוך) ?

יכול להיות ששתי הנורות שרופות ומה שאת רואה זה רק נורות החנייה.

תוכלי לצלם את הפנס מקרוב ?

Stay Dirty

פורסם

כן, הכוונה לאורות הנמוכים.

אורות החניה והאורות הנמוכים זה לא אותה נורה?

מקווה שמדובר בנורות שרופות ולא בתקלה חשמלית (אני פסימית בשעה הזו).

תודה על העזרה!

פורסם

אורות נמוכים ואורות גבוהים יכולים להיות באותה נורה, כשמדובר ב-H4. נראה שבמקרה שלך זה אכן H4.

אורות חניה נפרדים והן נורות קטנות יותר.

אקסנט1.PNG

H4 זאת נורה בעלת 2 חוטי להט. לפעמים נשרף רק חוט להט של אור נמוך או גבוה, אבל השני ממשיך לתפקד באותה הנורה.

Stay Dirty

פורסם

מנורות חנייה ואורות נמוכים אלא לא אותם מנורות. בהחלט ייתכן ששתי המנורות נשרפו בהפרש של מספר ימים או שעות לכן לא שמת לב.

צילום של הפנס עם אורות דלוקים עשוי לעזור.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...