Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכנות גז לקלפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי בנות,

מי היצרן המוביל של בוכנות גז לקלפות של ארון מטבח?

כרגע עם בוכנות של Stabilus ונשבר לי מלהחליף אותן כל שנתיים.

תודה וכאלה

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע להציע לך את הכי טוב אבל בניגוד אליך אני קונה בעליאקספרסס בוכנה לארון מטבח ב 2$ בערך , מחזיקה כמה שנים ומחליף. עד היום גם אצל השכנים כל הבוכנות שקנו בארץ ב 80 ש"ח החזיקו תקופה דומה.

פורסם
תן בבקשה קישור!

יובל הקישור שמסרו כאן דומה לרוב הקישורים שיש לי. זה פחות או יותר אותו הדבר והמחיר די דומה.

פורסם

מצאתי בינתיים מתקן של בלום שנראה הרבה יותר רציני, אבל דורש התקנה חדשה ואיש האחזקה שאני עובד איתו (דירה מושכרת) קצת חושש. הזמנתי במקום בוכנות כמו של אלי אקספרס ישירות מאמזון באותו המחיר כדי שיחליף. נראה כמה יחזיק, ובפעם הבאה שאעבור שם אתקין בלום בעצמי.

תודה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הזמנתי 6 כאלה, הגיעו לפני שבוע. עובד מעולה. נראה כמה זמן יחזיק.

תודה.

מצחיקים, אחד: משלוח בחינם, שניים: רק משלוח רשום ובתשלום. הזמנתי אחד בינתיים.

:turn-l:
פורסם

יובל מוזר שחייבו אותך במשלוח . ההזמנה בעלי אקספרס הייתה ללא תשלום משלוח וזה נשלח בדואר רגיל ולא רשום שאומנם לוקח מעל חודש.

פורסם

stabilus דווקא אמורה להיות חברה טובה. אולי אתה משתמש בקוד עומס (ניוטון) חלש מידי?

אני קניתי בוכנות סטבילוס לבגאז' של הBMW וחבר קנה מעליאקספרס תואמות. הוא אמר שאין מה להשוות, הפעולה של הסטבילוס הרבה יותר חלקה ונעימה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שימו לב שזה מאלי אקספרס, הוא 100N, אתם צריכים לדעת מה מתאים לכם, כי אם תיקחו משהו שפחות חזק אז זה לא יחזיק הרבה זמן, ואם תיקחו משהו שמדי חזק, זה לא יהיה נעים/נח לפתוח ולסגור.

פורסם
stabilus דווקא אמורה להיות חברה טובה. אולי אתה משתמש בקוד עומס (ניוטון) חלש מידי?

אני קניתי בוכנות סטבילוס לבגאז' של הBMW וחבר קנה מעליאקספרס תואמות. הוא אמר שאין מה להשוות, הפעולה של הסטבילוס הרבה יותר חלקה ונעימה.

אם היה חלש מדי אז לא היה מחזיק, לא? כשהן עובדות הכל טוב, הבעיה היא שהן מתות מהר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אם היה חלש מדי אז לא היה מחזיק, לא?
לא נכון, זה יכול להחזיר אבל מתה מהר, זה שהוא מחזיק לא אומר שהחוזק שלו מספיק.
  • תוכן חדש...