Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,אני בשלבי התקנת המערכת ברכב ויש לי דילמה על צורת ההתקנה. התחיל בהקדמה, הרכב הוא פורד מוסטנג 07 דגם פרימיום (בדגם זה הסאבים בדלתות).

המערכת שאני רוצה לבנות היא sq .

הרכיבים שברשותי הם:

ארץ הי אנרג'י 6.5

מגבר Alpine mrp -f600

ברשותי שתי אופציות:

לאור זה שיש באפשרותי אופציה להתקין סאבים בדלתות ( 8אינץ')חשבתי אולי לנצל את האפשרות , יש לציין שקיימות תיבות אטומות בדלתות מפלסטיק עבה עם בידוד.

ואת הקופוננט במקום המקורי.

אופציה שניה:

להתקין את הוופר של הקופוננט במקום בוא היה הסאב המקורי בדלת על ידי מתאם, ואז להתקין סאב בבגאז'(ברכב זה הבגאז מופרד מתא הנוסעים.

דבר נוסף, אני מתלבט בין מספר סאבים ,morel primo 804 Hertz ו-idq8 /max אני לא כל כך יודע את ההבדל?

תודה מראש

פורסם

אני מבין שמדובר רק באופציה משמע הכנה לכאורה לאלמנט 8

הגיוני שהכנה הנ"ל היא לא עבור סאב אלא עבור וופרים.

בכל אופן אני ממליץ לך תחילה לבדוק את עומק ההתקנה ולחשב

את נפח התיבה במיקומים הנ"ל ורק לאחר מכן

לחפש אלמנטים מתאימים בנסיבות העניין.

פורסם

אפשר לקבל תמונה של איפה כל רכיב ורכיב נמצא במערכת המקורית?

תקציב?

להתקנה כזו אמליץ על יוסי אלפיין או ג'וניור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שירות לקהל (מאתר Crutchfield):

frontdoor.jpgsubcavity.jpgfrontdoorcavity.jpgfrontdoorspeaker.jpg

אני בדעתו של אודיו קינג לגבי המקום לוופרים. צריך למדוד עומק התקנה אפשרי ונפח של אותן תיבות.

להבנתי גם אמורים להיות חורים/הכנה במשטח האחורי מעל לתא מטען.

פורסם

תודה לטום הקדמת אותי, העומק הוא 96.7 סמ' ככה שאת כל האופציות שרשמתי בהתחלה אפשר להתקין על ספייסר עץ בגובה 2סמ' ,במקור יושבים שם 2 סאבים,כולל תיבות יחסית גדולות שנמצאות לאורך כל הדלת ,שלפי דעתי גדולה מספיק לסאבים בעלי תיבה קטנה.

את ההתקנה אני מבצע לבד ,כי אני פשוט אוהב את זה.

פורסם

שים לב לתמונה של ה 8 אינצ ולגודל המגנט הקטנטן שלו ולצורה של הפלסטיק בתיבה

לא בטוח שאלמנט עם מגנט בגודל מלא יכנס שם ,הייתי שוקל בכובד ראש התקנה של סאבוופר

על הדיפונים הנ"ל גם אם יכול להיכנס ,לדעתי התקנה של וופרים תהיה מתאימה הרבה יותר בנסיבות העניין.

הייתי בודק אופציה על HERTZ SV 200L

פורסם

הייתי חותך אותם באזור 50-60 הרץ בגבול התחתון וחיתוך עליון באזור 150 הרץ

הם לא תחליף לסאב בגודל מלא ,אבל הם בהחלט ירדו נמוך לא רע

וישלימו לך תדרים נמוכים שהיו חסרים עד עכשיו ,זה ישמע יותר טוב וגם יותר חזק

מהתוצאה שהייתה לך עד היום.

כמובן שההמלצה היא סאב מאחורה בתא המטען בנוסף ,אבל זה כבר נתון להחלטתך.

פורסם

ומה אתם חושבים על התקנה של הוופר שיש לי בחלק התחתון עם מתאם טוויטר בחלק העליון איפה שישב הקופוננט הקודם,וסאב 10 אינץ בבגאז'?

פורסם

זו תצורה "סטנדרטית" יותר.

יכול להיות שעדיף יהיה להוציא את הטוויטר לכיוון הקורות A.

צריך גם לבדוק אם הוופרים של ההי-אנרג'י מותאמים לעבודה בנפח שקיים בתיבות למטה (אם אם מייצר הגבלות אחרות כלשהן כמו חיתוך תדרים תחתון והספק עבודה).

אתה מתכוון לעבוד עם הרדיו-דיסק המקורי או להחליף למוצר אפטרמרקט כלשהו?

פורסם

אוי איזה חלום של רכב - גם לסאונד מתברר!

:shock:

תריץ חיפוש על השניים הבאים מבית ILLUSION AUDIO

C8

C3X

תהנה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

הם נראים מדהים!!!!

אבל המחיר ....

השאלה אם אין משהו בארץ שיעשה את העבודה?

אותי ממש מושכים הפרימואים בדלתות אם איטום טוב נוסף על התיבה המקורית (שנמצא בנפח מתאים) ואז לעבוד עם סאבים הסטריאו ,מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי galmsi
פורסם

יכול להיות שעוד נשאר זוג L8 בארץ - HAT

HYBRID AUDIO TECHNOLOGY

סדרת לגטיה מהמהדורה הראשונה מידבאס\וופר 8.5 אינטש.

אם זה מעניין אותך תן לי לדעת - במידה ואכן נשאר הזוג האחרון בארץ - המחיר צריך להיות 2K שקלים פלוס מינוס. וזה הזוג האחרון בהחלט.

סאב וופר בדלת בכנות אני לא יודע איך יתפקד ואם יש מספיק נפח לתיבה אולי עדיף להשאיר את המקוריים בכלל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...