Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טווח שימוש מח גיר dsg 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי איביזה מהחברה עם dsg ואני ממתין שתגיע..

לאחרונה ככל שאני קורא יותר אני מודאג יותר עקב הסכנה בתקלות במח הגיר. אני רואה הרבה שכבר אחריי כמה עשרות בודדות של אלפי קילומטרים נדרשים להחליף מח גיר ומאבדים באיזור ב10,000 שקל.

מה טווח האמינות של הגיר עצמו? לא הקלאצים

אני מודאג

Sent from my HTC One using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנת רכב חדש, יש לך אחריות על הרכב לדעתי גם מורחבת על הגיר - תתעקש שיהיה לך את זה כתוב (לדעתי 5 שנים). הסיכוי שתיתקל בתקלה או שתצטרך להחליף מצמדים תלויה מאוד באופי הנסיעה שלך. אם אתה נוסע בעיקר בפקקים ובעיר - יש יותר בלאי של המצמדים ולכן תתכן החלפה מוקדמת יותר.

ממליץ לך לראות סרטון על הנושא בקישור מטה שמסביר איך הכי כדאי להתנהג עם גיר כזה כדי למזער נזקים.

בהצלחה ותתחדש.

הזול עולה ביוקר

פורסם

תודה רבה..

שוחחתי עם הנציג אישית לגבי האחריות והוא לא היה מוכן לזוז משנתיים אחריות

פורסם
אני רואה הרבה שכבר אחריי כמה עשרות בודדות של אלפי קילומטרים נדרשים להחליף מח גיר

תראה גם לנו.

לא זכור לי שראיתי לאחרונה שרשורים בנושא - מוח גיר (לא שאני מתיימר להכיר הכל).

התלונות שאולי עוד נותרו נוגעות להחלפת מצמדים, וכאן נכנסת לתמונה הודעתו של יאני והסרטון שצירף.

בכל מקרה, כל עוד יש אחריות לא צריכה להיות בעיה.

ואחריה, אפשר לטפל במוסך מתמחה כמו מוסך רון ולהוזיל מעט עלויות.

פורסם

לפות"ש כבר קנית את האוטו אז דבר ראשון תתחדש.

מה זה יתן לך להיות מודאג, סע להנאתך וזהו.

במידה וחס שלום עוד 4-5 שנים יתקלקל הגיר, אז תוציא קצת כסף, אוטו זה לא השקעה בבנק.

אני מניח שאתה מודע לעובדה שברגע שאתה מוציא את האוטו מהסוכנות איבדת 15 אלף שקל :)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

האוקטביה שלנו (2013) עומדת כל יום בפקקים של ת"א ועשתה כבר 55k עם מצמדים מקוריים ומוח גיר מקורי.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
לפות"ש כבר קנית את האוטו אז דבר ראשון תתחדש.

מה זה יתן לך להיות מודאג, סע להנאתך וזהו.

במידה וחס שלום עוד 4-5 שנים יתקלקל הגיר, אז תוציא קצת כסף, אוטו זה לא השקעה בבנק.

אני מניח שאתה מודע לעובדה שברגע שאתה מוציא את האוטו מהסוכנות איבדת 15 אלף שקל :)

זה העניין.. זה לא קצת כסף ולכן אני רוצה להנות מרכב ולמזער הוצאות ככל הניתן.. הרכב עדיין לא הגיע לארץ ואני עדיין יכול לסגת..

שוקל לרכוש פולו ידני 2015 במקום

פורסם

כמובן שידני אמין יותר, אבל תחשוב קדימה, האם אתה עתיד להתחתן, האם יש ילדים באופק וזוגתך תסע ברכב? אשתי לא הסתדרה עם הגיר הידני למרות שלמדה ועברה טסט על רכב ידני. אם זה רק אתה והאוטו שלך ואין מה להתחשב בעוד גרמים ואתה אוהב לנהוג ואוהב את תפעול הרכב במו ידיך אז ידני כמובן הרבה יותר מתאים לך, למרות שמכנית הגיר כפול המצמדים מהיר יותר וחלק יותר מכל החלפה ידנית שתעשה לבד. אל תשכח שגם רכב ידני בנסועה עירונית עם פקקים מחליף קלאץ' מוקדם מכזה שנוסע בכבישים מהירים.

הזול עולה ביוקר

פורסם

55 אלף ק"מ זה לא מדד לכלום, חוצמזה שעמידה בפקק זה לא מה ששוחק את הקלאצ'ים זה איך שנוהגים בעומסים ואיך מתנהגים עם הרכב בכללי, תראה את הסרטון.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אני בחור צעיר כך שנישואים עוד רחוקים... לגביי הקלאצים אני פחות מודאג ואני לוקח בחשבון שב5-6 שנות שימוש אני אצטרך להחליף לפחות פעם אחת.. מה שמדאיג אותי יותר זה הגיר עצמו, שהחלפה תגיע כבר ל10000 שקלים ואין לי שום ערבות בנושא

• תוכן חדש...