Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת אוקטביה 1.2 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נתחיל מרעש בממערכת השסתומים-עלות מותחן משופר אצל רון בזמנו הייתה 2500.

קלאצ'ים 4000 (לפי מה שאמרת).

6 אלף ש"ח עלות של יישור קו פוטנציאלית כזאת מתאימה למגאן אוטומטית דור ראשון משנת 2000 לא לרכב משנת 2011.

רצויי לקבל חוות דעת מקצועית של מוסך רון ולהוציא פלט טיפולים ממוסך מורשה .

מותחן זה לא 2500 ,בבקשה עלות טיפולים :

טיפול לרכב כזה קטן 650 גדול 1250 ,ללא ברקסים.

החלפת קלאצים סביב ה8 אלף.

החלפת מוח 15 אלף .

טיימינג 6500 ש"ח.

פנס קידמי 4500 ש"ח (לאון ).

תיקון סתימה בניקוז של הסאן רופ 2500 ש"ח.

ברקסים כולל עבודה כמעט 2000 ש"ח.

דרמים בן 450 ל650 ליחידה קדמי אחורי.

כך בחשבון שהחלפת קלאצים כל 30-50 אלף זה שגרת טיפולים ולא תקלה , מפה שלא הייתי נוגע ברכב הזה לא באחריות !!!

רון לקח בזמנו על שרשרת + מותחן כולל החלפת שמן .... 3200 ש"ח, אצל צמפיון זה 6500 כולל החלפת משאבה .

פורסם
מותחן זה לא 2500 ,בבקשה עלות טיפולים :

טיפול לרכב כזה קטן 650 גדול 1250 ,ללא ברקסים.

החלפת קלאצים סביב ה8 אלף.

החלפת מוח 15 אלף .

טיימינג 6500 ש"ח.

פנס קידמי 4500 ש"ח (לאון ).

תיקון סתימה בניקוז של הסאן רופ 2500 ש"ח.

ברקסים כולל עבודה כמעט 2000 ש"ח.

דרמים בן 450 ל650 ליחידה קדמי אחורי.

כך בחשבון שהחלפת קלאצים כל 30-50 אלף זה שגרת טיפולים ולא תקלה , מפה שלא הייתי נוגע ברכב הזה לא באחריות !!!

רון לקח בזמנו על שרשרת + מותחן כולל החלפת שמן .... 3200 ש"ח, אצל צמפיון זה 6500 כולל החלפת משאבה .

מאיפה הבאתה את המחירים המופרחים האלו?!?!

כל המחירים שאני מפרט הם רק במורשה כולל מעמ עם האוקטביה שלי:

טיפול קטן 680

החלפת רפידות ברקסים קידמיים 400 כולל עבודה.

החלפת קלאצ'ים-המחיר ירד מ 8000 ל 4000.

החלפת רצועת טיימינג בלאון של אשתי (נעשתה בחינם במסגרת קריאת שירות 2000 שקלים כולל עבודה).

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שכחתי להוסיף- טיפול גדול כולל פלאגים 1700 שקלים.

כל הטיפולים נעשו במוסך המספנות.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)
מאיפה הבאתה את המחירים המופרחים האלו?!?!

כל המחירים שאני מפרט הם רק במורשה כולל מעמ עם האוקטביה שלי:

טיפול קטן 680

החלפת רפידות ברקסים קידמיים 400 כולל עבודה.

החלפת קלאצ'ים-המחיר ירד מ 8000 ל 4000.

החלפת רצועת טיימינג בלאון של אשתי (נעשתה בחינם במסגרת קריאת שירות 2000 שקלים כולל עבודה).

איפה בדיוק המחירים מופרחים ??? טיפול קטן רשמתי 650 ואתה 680 , טיפול גדול 1250 ואתה 1700 ?

לגבי הרפידות יש לך טעות , הם לוקחים על רפידה חליפית בודדת משהו כמו 270 ש"ח לפני מע"מ לא כולל עבודה , תעשה חשבון תגיע ל2000 בערך.

המחיר לפי בערך מה ששילמתי בצמפיון בירושלים .

הרכב שהוא קונה לא באחריות לכן הטיימינג יעלה.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

במכונית הזאת אין רצועת טיימינג, ולכן אין שגרת טיפול. בדגמים שיוצרו עד 2012 ומצויידים במנוע 1.2 היה כשל בשרשרת שהצריך החלפה של השרשרת והמותחן. ברב המכוניות ההחלפה נעשתה ע״י היצרן. יש לוודא שהמכונית הספציפית עברה את ההחלפה הנ״ל. החלפה של הסט במוסך רון כ-2500 ₪

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא מדבר על עלות טיפולים שוטפת אלא על יישור קו לרכב משנת 2011 שמגיע לסביבות ה6.5 אלף ש"ח או 4 אלף ש"ח במידה והשרשרת בסדר.

אני קניתי פיאט פנדה משנת 2013 מהשכרה שעלות הייושר קו שלה לא עלתה לי שקל.

ולפניי שקופצים עליי וכותבים פה שזה לא בר השוואה,זה כן בר השוואה כי רכב מתחת לחמש שנים לא אמור לעשות בעיות אצל שום יצרן.

פורסם (נערך)

ראית את הרכב? בדקת אותו? לפני שהנפצת את המספר הזה.על סמך מה אתה כותב מספרים והערכות מחיר בפורום? על סמך "בדיקה" חאפרית שלא שווה את הנייר עליו היא כתובה?.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם
במכונית הזאת אין רצועת טיימינג, ולכן אין שגרת טיפול. בדגמים שיוצרו עד 2012 ומצויידים במנוע 1.2 היה כשל בשרשרת שהצריך החלפה של השרשרת והמותחן. ברב המכוניות ההחלפה נעשתה ע״י היצרן. יש לוודא שהמכונית הספציפית עברה את ההחלפה הנ״ל. החלפה של הסט במוסך רון כ-2500 ₪

נכון בגלל זה רשמתי טיפול טיימינג ורון לא לוקח 2500 !!

• תוכן חדש...